Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 459
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witam nieśmiało ...

domek wspaniały, podziwiam za wykończenie każdego detalu ze smakiem :)

ja tu nowa, dopiero się uczę co i jak, gdzie, bo na wiosne planuję budowę swojego domku, ale skromnie powiem, że też jestem za hokerem w zestawie biel/czerń, a na podobnych mialam sama okazje siedzieć u siostry mężą ...

te sprawdzone to hokery z jysk, bardzo wygodne i stabilne, a cena bywa ciekawsza, bo niedawno w promocji kosztowały 189zł sztuka

http://jysk.pl/salon-jadalnia/krzesla/krzesla-barowe/krzeslo-barowe-troy-chrom-bialy-czarny

można odwiedzić, sprawdzić, może właśnie o takie chodzi :)

pozdrawiam cieplutko i pozwolę sobie tu częściej zaglądać

p.s. zakochana wręcz jestem w kuchni z salonem i dolnej łazience, normalnie jakbym widziała już zrealizowane własne plany w głowie :)

Edytowane przez reniajs
Gosia a nie myślałaś o tym aby postawić na tej konsolce jakiegoś kwiatka np. storczyka? Myślę że trochę rozweseliłoby to miejsce :yes: Ja bym pewnie postawiła jeszcze ładną ramkę, jakiś świecznik...
storczyki kocham ale tam jest ciemno i pewnie by szybko padl

Ale swiecznik jakis tam zakupie, moze w weekend :)

Tak się właśnie zastanawiałam jak z dostępem do światła. Jeśli jednak nie jesteś "zamknięta" na inne rośliny to są też takie które dobrze znoszą zaciemnienie np. mój ukochany bluszcz :rolleyes: (wersja 1)

20140215_125657.jpg

oraz druga (ale nie ostatnia ;) ) ukochana roślina zamiokulkas (wersja nr 2) :)

20140215_125657222.jpg

reniajs

witaj u mnie :):)

jestes nowa a juz mi powiedzialas gdzie to krzeselko moge kupic a nie wiedzialam

ja znalazlam w necie ale duzo drozsze :):):0

DZIEKUJE :)

Jakbys chciala cos ode mnie sciagac to prosze, moge doradzic lub powiedziec gdzie co kupowalam :)

wielkie dzięki, będę pewnie pytać dużo :)

życzliwych, pomocnych i super doradzających osób jest tu wiele

i za to im wielkie dzieki także, ale póki co, to u mnnie początek drogi zwanej "własny domek" ...

u Ciebie już finał i teraz radość z osiągniętego celu ... mimo pewnych nieprzewidzianych i nie zawsze miłych okoliczności ...

to super uczucie tak się cieszyć wszystkim i widzieć zamierzony efekt ...

u mnie to pewnie będzie kilka latek zanim to poczuję, ale co tam ...

coco jumbo i do przodu :D

mnie czekają bardziej przyziemne sprawy, czyli ciąg dalszy ulepszania w głowie co, gdzie i jak ... niby mam projekt adaptowany i pozwolenie, ale wewnątrz nadal zmieniam, zanim mury zaczną piąć się do góry, bo wydaje mi się, że znalazłam "lepszą wersję" i ... znów wiem, że nic nie wiem :/

czy ja jestem taka niezdecydowana co do ostatecznych wyborów,

czy inni tez mają wiele wątpliwości???

Edytowane przez reniajs

takie samo wrażenie mam. żebyś nie powiedziała, że tam jest w środku świeczka, to bym jej nie zauważyła.

tapeta jest bardzo pstrokata - wszystko co białe/czarne/srebrne i nieduże gabarytowo, zginie na jej tle (a na bardzo duże przedmioty nie ma tam miejsca), więc ratunkiem jest kolor.

Witaj Gosia... pozwol ze przycupne u Ciebie, a od jutra zabiore sie do nadrabiania moich zaleglosci

http://icongal.com/gallery/download/157194/256/png

zaraz tam lanie... bo czytalam wczesniej Pesteczke u Chloe i tak mi literki same wskoczyly..

ale przysiegam w glowie mialam Ciebie Pralinka noooo... ,musisz mi to wybaczyc bo nie zasne... popadne w depresje forumowa:cool: