Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nowocześnie i Glamour - W Dąbrówkach

Recommended Posts

• Odpowiedzi 459
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

zaraz tam lanie... bo czytalam wczesniej Pesteczke u Chloe i tak mi literki same wskoczyly..

ale przysiegam w glowie mialam Ciebie Pralinka noooo... ,musisz mi to wybaczyc bo nie zasne... popadne w depresje forumowa:cool:

melisko teraz Ty mi wybacz ,ze tak pozno Ci wybaczam ,pewnie nie spalas cala noc

oo ciekawe zdjecie.... masz linka do wiecej ujec tej kuchni?

boo nie ukrywam, podobaja mi sie kuchnie biale, ale tez ten odcien szarosci od jakiegosc czasu rowniez..

Hokery moj maz kiedys zarabiste wypatrzyl (a jest przeciwnikiem tego) i powiedzial, ze takie to moglby kupic do naszego domu..ale ja guupia nie zapisalam sobie fotki :bash:

Witam, serdecznie. Jestem zachwycona całym domem :) wszystko jest bardzo śliczne, pozazdrościć takich inspiracji. Cały blog prześledziłam kilka razy :-). Mój domek będzie o wiele mniejszy ale parę Twoich pomysłów wykorzystam u siebie :) Tylko żałuję, że tak późno wpadłam na Twój blog, ponieważ parę swoich decyzji teraz żałuję, ale mam nadzieję, że będzie ładnie. Serdecznie pozdrawiam

gosia-goja piękne wnętrza! Jestem zauroczona. Zupełnie w moim guście.

Oczywiście chciałabym zaczerpnąć u Ciebie porady. Mam salon (też w szarosciach ;) ) wielkości ok 28m2 i dwa punkty świetlne. Od zawsze podba mi się CABOCHE

CIMG2287.JPG, ale przegladając Twój wątek wpadła mi w oko jeszcze ta lampa

CIMG2357.JPG

No i tu zaczynają się moje pytania :)

1. Która z nich na żywo piękniejsza? ;)

2. Która daje więcej światła?

Potrzebuję dwoma lampami oświetlić cały salon. Jeśli będę brała Caboche to będzie to wielkość 50 cm. Ona jest na halogen?

Ta druga lampa wiem że jest na 4 żarówki max 40 - czy wystarczająco oświetla ci ten obszar nad którym wisi, czy potrzebujesz dodatkowego światła?

Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc :)

po trzech dniach nareszcie dzień wolny, dziecko poszło do szkoły po chorobie, do pracy dziś nie idę, obiad ugotowany więc "leżę" i nadrabiam zaległości.

mam pytanie odnośnie białych cokołów, czy to pomalowane drewno czy mdf i jak zamontowane.

a lampy piękne, ja będę miała dylemat z lampą w wykuszu ale to w przyszłości ;)

Witam, dzieki za pochwaly :)

jesli Cie to pocieszy to mysle ze kazdy czegos zaluje, przynajmniej orzy budowie pierwszego domu

U mnie tez jest 2 rzeczy ktorych nie chce, ale da sie zyc

Mam na mysli czarna podloge w gornej lazience i kamien ns scianie na schodach

Reszta oki :):)

Sciągac pozwalam :)

Witam, mam pytanko, dlaczego nie jesteś zadowolona z czarnej podłogi? Miałam właśnie zamiar zakupić płytki bardzo zbliżone do koloru czarnego i teraz mam małe obawy :) .

I czy Gosiu jesteś zadowolona z umywalki?