Mmelisa 23.02.2014 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 http://emotikona.pl/emotikony/pic/0kiss3.gif nooo popatrz jak to pieknie wyglada http://www.pic4ever.com/images/bighug.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 24.02.2014 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 zaraz tam lanie... bo czytalam wczesniej Pesteczke u Chloe i tak mi literki same wskoczyly.. ale przysiegam w glowie mialam Ciebie Pralinka noooo... ,musisz mi to wybaczyc bo nie zasne... popadne w depresje forumowa:cool: melisko teraz Ty mi wybacz ,ze tak pozno Ci wybaczam ,pewnie nie spalas cala noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.02.2014 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 melisko teraz Ty mi wybacz ,ze tak pozno Ci wybaczam ,pewnie nie spalas cala noc mialam koszmary nocne przez to... Ale kawa Ci wszystko wybaczy Dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.02.2014 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 oo ciekawe zdjecie.... masz linka do wiecej ujec tej kuchni? boo nie ukrywam, podobaja mi sie kuchnie biale, ale tez ten odcien szarosci od jakiegosc czasu rowniez.. Hokery moj maz kiedys zarabiste wypatrzyl (a jest przeciwnikiem tego) i powiedzial, ze takie to moglby kupic do naszego domu..ale ja guupia nie zapisalam sobie fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 24.02.2014 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 prosze melisko ,dla gosi druga na zdrowko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.02.2014 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 fajne te szare....ale to wtedy nijak sie chyba ma z czarnym blatem a ta Natalie... to nie lubie jej:P Pralinka..dziekuje za kawunie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 24.02.2014 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Gosiaczek to na wszystko ma fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.02.2014 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 czemu, nie jest tak zle jak myslisz wow! nooo faktycznie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 24.02.2014 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 ,dziewczyny jaki okap sie montuje do tego klocka ,chodzi mi o sam pochlaniacz,bo mam wentylacje typu d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.02.2014 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 do jakiego klocka?? tez sie zastanawiam jakiego bo fotki nie widac:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 24.02.2014 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 dziewczyny duska ma racje do tego klocka hehehe,musialam zniknac na pol dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 24.02.2014 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 wpadłam i ja do Ciebie i zostanę na dłużej, inspiracji co nie miara.mam pytanie odnośnie drzwi wewnętrzych, jaka firma i cena, może zbyt pobieżnie przejrzałam wątek i mi umknęło (i te z szybą i pełne białe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marrti 28.02.2014 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Witam, serdecznie. Jestem zachwycona całym domem wszystko jest bardzo śliczne, pozazdrościć takich inspiracji. Cały blog prześledziłam kilka razy . Mój domek będzie o wiele mniejszy ale parę Twoich pomysłów wykorzystam u siebie Tylko żałuję, że tak późno wpadłam na Twój blog, ponieważ parę swoich decyzji teraz żałuję, ale mam nadzieję, że będzie ładnie. Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.03.2014 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Gosia... oproznilabys skrzynke nie moge nic wyslac na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.03.2014 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kijanka9 05.03.2014 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 gosia-goja piękne wnętrza! Jestem zauroczona. Zupełnie w moim guście. Oczywiście chciałabym zaczerpnąć u Ciebie porady. Mam salon (też w szarosciach ) wielkości ok 28m2 i dwa punkty świetlne. Od zawsze podba mi się CABOCHE , ale przegladając Twój wątek wpadła mi w oko jeszcze ta lampa No i tu zaczynają się moje pytania 1. Która z nich na żywo piękniejsza? 2. Która daje więcej światła? Potrzebuję dwoma lampami oświetlić cały salon. Jeśli będę brała Caboche to będzie to wielkość 50 cm. Ona jest na halogen? Ta druga lampa wiem że jest na 4 żarówki max 40 - czy wystarczająco oświetla ci ten obszar nad którym wisi, czy potrzebujesz dodatkowego światła? Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 06.03.2014 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 po trzech dniach nareszcie dzień wolny, dziecko poszło do szkoły po chorobie, do pracy dziś nie idę, obiad ugotowany więc "leżę" i nadrabiam zaległości. mam pytanie odnośnie białych cokołów, czy to pomalowane drewno czy mdf i jak zamontowane. a lampy piękne, ja będę miała dylemat z lampą w wykuszu ale to w przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marrti 12.03.2014 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Witam, dzieki za pochwaly jesli Cie to pocieszy to mysle ze kazdy czegos zaluje, przynajmniej orzy budowie pierwszego domu U mnie tez jest 2 rzeczy ktorych nie chce, ale da sie zyc Mam na mysli czarna podloge w gornej lazience i kamien ns scianie na schodach Reszta oki :) Sciągac pozwalam Witam, mam pytanko, dlaczego nie jesteś zadowolona z czarnej podłogi? Miałam właśnie zamiar zakupić płytki bardzo zbliżone do koloru czarnego i teraz mam małe obawy . I czy Gosiu jesteś zadowolona z umywalki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marrti 12.03.2014 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Mam jeszcze takie ogólne zapytanie do Wszystkich: czy ktoś zna wannę akrylową asymetryczną CLARISSA ?? właśnie się zastanawiam czy warto zakupić. Proszę o opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marrti 12.03.2014 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts