anso 27.07.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Widziałaś może tą lampę na żywo? bo ja tylko w necie i ciekawa jestem czy tak samo ładnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 28.07.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 to krzeslo na kółkach jakieś małe siedlisko mi chyba ma, albo na takie sie wydaje. pytanie - jak dużo czasu spędzacie przy biurku? czy lubisz miec dużo miejsca i opcje do lekkiego bujania się? my mamy 2 fotele, jeden bardziej jak fotel, drugi troche bardziej nowoczesny ale oba się lekko bujają, uwielbiam to gdy czasem trzeba oddalić się na chwilę od kompa a jednak dalej na niego patrzec. widzę że poszlaś w szarości z czerwienią ja bym szła w neutralne szarości, żeby nie było zbyt czerwono. ale tak czy innaczej, czekam na efekty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 28.07.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Gosia a ta lampę znasz? Sinus tora, ok 1300 pln wg mnie dobrze by sie zgrywala z lampami nad stolem..... ten kwadrat moze dać dość skupione/agresywne swiatło na stam stolik, a w części wypoczynkowej jakoś bardiej widzi mi się światło rozproszone.http://image.ceneo.pl/data/products/13316891/i-sinus-tora-lampa-sufitowa-srebrna-1293d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 28.07.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Nicol to lampa jest odjazdowa!!!! Mozesz podac namiary na sklep gdzie można nabyć? Gosiu, pieknie wyglądałaby nad Twoim stołem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 28.07.2013 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Gosiu,dzięki za dedykację .Moje łóżko (już jest w domku ),podobnie jak Marty jest bez nóżek .Te nóżki są okropne .Tylko ja mam zagłówek wyższy o jeden rząd pikowań Przyniosłam Ci namiar na fajne (lekko bujane) krzesło do biurka .Sama je biorę pod uwagę ,jest dostępne w wielu kolorach:) http://ipnoticshop.pl/strona-glowna/1205-vitra-tip-ton.html P.s.dobrze ,że napisałaś ,że farba jest ciepło szara ,bo na moim monitorze wpada w róż :sick:I aż mnie zatkało ,jak ją zobaczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anso 28.07.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Gosiu niestety ja jestem na etapie wylewek, więc raczej będziesz szybsza, łóżko piękne!!!! pozdrowionka:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 29.07.2013 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Dzisiaj mam pierwsze ściany juz z polozonym tynkiem silikonowym - kolor bialy [/center] Witam Chciałabym zapytać co to za plafon i w jakiej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 29.07.2013 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Gosiu a myslalas o jakimś innym fotelu do gabinetu, cos nowoczesnego;) nie biurowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 29.07.2013 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Popatrz sobie ta stronke, ceny z kosmosu ale można popatrzeć i poszukać zamiennikow http://www.atakdesign.pl/pl/p/Fotel-EPA-DAW-Eames-Plastic-Armchair-w-calosci-tapicerowane/606 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 29.07.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Nie wiem jaki chcesz klimat osiągnąć w gabinecie czy bedzievtam łóżko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 30.07.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Ty tapety chyba w każdym pomieszczeniu będziesz miała Bo do konsolki to obie fajne ta druga dzisiaj przegladalam, bo szukam do sypialni, a ja chce biała . Jak dlamnie czarna fajnie będzie wyglądała na tle tej tapety:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 30.07.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Jesli chodzi o fotel to jeśli piszesz ze będzie w gabinecie chesterfield to jak dla mnie ten fotel zdecydowane nie Pokaz fotkę łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 30.07.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Aa zapomnialam, pokaz z czego schody będziesz miała , jaki kamień ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 30.07.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Schody super, jak bedą robione obłożone kamieniem? Postaram sie popatrzec jutro jakieś fotele, a myślałas o krześle ghost ? Do biurka będzie pasowało, a kanapa będzie grała pierwsze skrzypce. Pokazuj jakieś aktualne foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 31.07.2013 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Gosiu,tapety rzeczywiście bardzo ładne ,ale utrudnilas sobie nimi zadanie;).Bo musisz być teraz bardzo ostrożna,żeby nie wyszło kiczowato;)Moja rada(oczywiście to Twój dom i nie musisz sie z nią zgadzać )poszalalas ze ścianami ,to przy doborze reszty ,stawiaj na proste rzeczy I tak, jeżeli chodzi o konsolke ,to tylko i wyłącznie prosta -biała .Wzor z tapety i krokodylowy wzor z czarnej konsolki-zdecydowane nie :no: Jezeli chodzi o krzeslo do gabinetu ,to zgadzam sie z Emilka i dałabym Ghosta .Bo ten Chesterfield i jakiekolwiek ,typowe krzeslo biurowe -:no: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 31.07.2013 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Hej Wpadłam na szybko-póki dziecko śpi Oddaję głos na czarną konsolke Fantastyczna jest :* I będzie fajnie wyglądała na tle tej tapety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kikona 31.07.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Co do konsolki to popieram Olę. Zdecydowanie biała prosta, tym bardziej, że będziesz mieć białe listwy i białe drzwi. Razem będzie wyglądać świeżo. Do tej tapety idealnie. Ten czarny krokodylek raczej nie pasuje, a poza tym te skrzyżowane chromowane nogi... Gosiu, podaj namiary na tą szaro czarną tapetę - piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 31.07.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Mnie osobiście bardziej pasuje biała konsolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kikona 31.07.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Jeśli chodzi o fotel do biurka to może taki.. (niestety nie umiem wklejać zdjęć ) http://www.asmeble.pl/index.php?p1496,katedra-fotel-obrotowy-z-kolekcji-kare-design Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 01.08.2013 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Gosia, ten drugi fotel ktory pokazalas zdecydowanie fajniejszy, mnie tylko przerazaja te kólka jakos mi do niczego nie pasuja. Sama mowisz ze nie bedziesz duzo tam przesiadywala, mozesz tez jakas poduszeczke pod tylek kupic i bedzie wygodnie Oczywiscie decyzja nalezy do ciebie i jesli zalezy ci na wygodzie, a to chyba najwazniejsze to bierz ten ktory tobie sie podoba. A moze inspirowany Panton, Ola ma je u siebie i sa wygodne, tylko ona ma orginaly to pewnie dlatego wygodne:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts