GUMISIOWA 03.08.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 (edytowane) gosia -jak pisałam na priva-caly czas zagladam:hug:widze ze plyty tarasowe doszly:cool:-SLICZNE:yes:a cala reszta była w privie:hug: no i musze powoedziec całkowicie odmiennie do dziewczyn-ze mnie się bardzo czarna konsola podoba:) a widziałam i macalam taka na zywo i wiem ze jest BOSKA:)-tylko chyba widziałabym ja na gładkim tle -bo ona sama w sobie ma już fakturę i jest ciekawa a na wzorzystej scianie może się trochę "pomieszać":) Edytowane 3 Sierpnia 2013 przez GUMISIOWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monia_22 04.08.2013 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Gosia ale pędzicie! Super! Jeśli chodzi o czarno-białą tapetę to most brooklinski chyba najlepiej pasuje. Oprócz niego może jeszcze samo wybrzeże Manhattanu? uliczki i alejki Wenecji czy Lizbony, chyba lepiej wyglądają z dalszej perspektywy. Niestety nie mam żadnej nieoklepanej propozycji. Krzesło do biurka - jeśli koniecznie chcesz na kółeczkach, to drugie zdecydowanie fajniejsze. Jednak mnie również kółka i chester w parze średnio pasują. Przemyśl czy jeżdżące krzesełko jest niezbędne Lampa chyba najbardziej podoba mi się ta od Nicol kwadratowa, kształtem i kryształkami może robić konkurencję jadalnianym. Natomiast ta od Nicoli fajnie nawiązuje do reszty. Przed domem już widać, ładne efekty, jakie wymiary mają płyty? Który szary wybrałaś do salonu? Jeśli jeszcze nie wybrany to zrób może fotę tej części pokoju wówczas powinno być łatwiej doradzić odcień. Jeszcze pokoik dziecka, ja również jestem za szaro-biało-różowymi wnętrzami. nń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 04.08.2013 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Jaka kostkę macie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 04.08.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Ja bym wzięła zlew granitowy (bo sama mam taki tylko biały ) bardzo łatwo utrzymać go w czystości, natomiast przy inoxie trzeba się wiecej napracować aby błyszczał. Łazienki zapowiadają się przepięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zalotnica 07.08.2013 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Gosia, nie wiem czy decyzja odnosnie zlewu juz podjeta, ale jezeli nie to bierz granitowy. Ja u siebie mam blat star galaxy i zlew podwieszany granitowy w kolorze antracyt i nieskromnie powiem , ze komponuje sie to cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 13.08.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Gosiu, co tam u Was słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnes26 31.08.2013 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Witaj Zapowiada się u Ciebie super to są moje klimaty i podobnie tez będzie u mnie Mam pytanie odnośnie płytek w łazience szarej co to za płyteczki oraz na podłodze na dole te szare również co to za płyteczki? Dzięki z góry. No i czekam na dalsze info co tak się u Ciebie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 01.09.2013 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Gosiu, jak się czujesz? Czy budowlańcy już wrócili z urlopów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tequila 1719511601 02.09.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Witam, podczytuję od jakiegoś czasu, a dzisiaj postanowiłam się przywitać oficiejlnie Gosiu wiem,ze łatwo mówić komuś z zewnątrz, ale nie przejmuj się fachowcami, niestety w większości przypadków, tak własnie wygląda z nimi współpraca... Dobrze,że wakacyjnych Panów wygoniłaś, w domu robi się co raz fajniej, a schody są świetne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 03.09.2013 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 piękne łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnes26 03.09.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Jesli chodzi o plytki w dolnej lazience to sa te same co w calym domu na podlodze Alfalux Vertigo Clay Lappato - płytka gresowa 60 x 60 cm Po polozeniu bardzo mi sie podobaja i wydaje mi sie ze beda dobre do utrzymania czystosci. Dziękuję serdeczne za odpowiedz I mam jeszcze jedno pytanie odnośnie schodów z czego są w końcu je zrobiłaś i ile Cie wyniosły? A co do fachowców to też miałam super ekscesy Facet zrobił nam dach i przeciekał ale to nie było przeciekanie takie tam kap kap tylko jak naliczyliśmy to w 42 miejscach lała się woda można było prysznic brać w czasie deszczu i Pan Fachowiec powiedział ze to nie jego wina tylko warunków atmosferycznych.....sprawa zakończyła się w sądzie. Pan poprosi w końcu o ugodę i zapłacił Nam co trzeba...ale co nerwów było to było..... Więc znam ten ból jak chcesz robić dalej a nie możesz bo my też nie mogliśmy nic przez pół roku ruszać do sprawy w sądzie aby dowody były namacalne masakra... Pozdrawiam i czekam na dalsze foteczki i info co się u Ciebie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnes26 03.09.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Info o schodach na privka wyslalam :) Dziękuję Kochana :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewasx 03.09.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Przychodzę się przywitać Podglądam od jakiegoś czasu i bardzo mi się podoba:rolleyes: Życzę wytrwałości z ekipą,tak to już jest z tymi wykończeniowcami:mad: Podoba mi się Twoje ogrodzenie,możesz zdradzić z czego są te słupki/murki? Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 03.09.2013 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Gosiu ,pięknie Trzymam mocno kciuki &&& za ostatnią prostą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewasx 03.09.2013 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Wielkie dzięki za namiar,bardzo podoba mi się to rozwiązanie:yes: My ogrodzenie planujemy na przyszły rok,ale już teraz myślimy jakie zrobić,z czego,jaki koszt:D Możesz podać koszt przęseł i wymiary?na privka Mamy znajomego,który robi przęsła/barierki,ale ze znajomymi różnie to bywa:yes: :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewasx 03.09.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Dzięki:Dwysłałam privka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alka_b 05.09.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Witam Gosiu, od jakiegoś czasu "po cichu" przeglądam Twój wątek i muszę przyznać, że coraz piękniejszy ten Twój domek. Ciekawa jestem efektu końcowego Tymczasem mam pytanko gdzie można kupić takie kinkiety i żyrandol, które będziesz miała w biało czarnej łazience. Z góry dziękuję i pozdrawiam oraz życzę wytrwałości! (sami też teraz wykańczamy więc wiem co przeżywasz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMDWM 05.09.2013 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Dzień dobry Pięknie u Was! Widziałam na żywo dom z zewnątrz, gdy stemple zabierałam Żałuję, że do środka nosa nie wetknęłam, bo strasznie jestem ciekawa jak wyglądają na żywo te płyty na podłogach i schody.. Mogę również prosić o koszt wykończenia schodów, gdzie się ten kamień zamawia? Płyty tarasowe też mnie urzekły! Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucy76 05.09.2013 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 witam Cie Gosiu serdecznie!od jakiegos czasu "po cichu" podczytuje Twoj watek i jestem pod wrazeniem Twojego gustu:) my jestesmy dopiero na etapie konczenia instalacji i przygotowania wylewek i nie wiem, czy Cie to pocieszy, ale juz 3 ekipy musialam przepedzic, z 1 spotkamy sie w sadzie. dodatkowo wtopilismy kupe kasy na zakupie paneli dachowych, ktorepo polozeniu musielismy sciagnac z dachu i zakupic NOWE innej firmy!! tu pewnie tez sprawa zakonczy sie sadownie. wiec chyba tacy "fachowcy"to norma w naszym kraju, smutne. Zycze Ci jak najszybszego zakonczenia budowy i szybkiej przeprowadzki, glownie ze wzgledu na Twoj stan!! jako ze jestem rowniez na etapie wyboru schodow mam ogromna prosbe do Ciebie o podanie szczegolow dotyczacych materialow i kosztow Twoich pieknych bialych schodow. wiem, ze jest to bialy konglomerat. to kamien? pozdrawiam serdecznie Lucyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 06.09.2013 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Piękna szafa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts