lukasz69karolina 04.11.2013 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 witam się pięknie tutaj u Ciebie jeśli mogę to się rozgoszczę ...juz mam też krzesełko do sypialni do toaletki... przepiękne!! zdradzisz jakie to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoz86 05.11.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Piękne też takie chcę! moge prosić na priva namiary i cenę? wczoraj przyjechały Pantony do salonu i czekaja na swoją kolejke i juz mam też krzesełko do sypialni do toaletki, o takie A we wtorek przyjedzie łóżko sypialnianie i chesterfield do gabinetu :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 05.11.2013 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Gosia ciesze się, że się uporaliście z partaczami i wszystko zmierza we właściwym kierunku :hug: Pokoik córci na pewno będzie słodki :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 06.11.2013 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 przyszlam i ja sie przywitachttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0vishenka_33.gif pieknie juz jest zastanawia mnie tylko jedna sprawa dlaczego w polsce wiekszosc mebli zamawia sie u stolazahttp://emotikona.pl/emotikony/pic/53kwiatek.gif czy to nie wychodzi drozej albo wrecz odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 06.11.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 [. Poza tym pokazalam zdjecia ze strony www z meblami i dostalam takie same zazdroszcze Ci tego ostatniego zdania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 06.11.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Pokoik cudowny, no ale zakochałam się w krześle dotoaletkowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 06.11.2013 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 zazdroszcze Ci tego ostatniego zdania a czemu zazdroscisz? Tobie cos spartolili czy jak? poprostu tu na miejscu nie znam stolaza a do polski z kazdym mebelkiem to i czasu i chceci brak a do tego moj M bardzo przeciwny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.11.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Domagam sie wiecej fotek ) Jak sie czujesz, bo rozwiazanie chyba juz niedługo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.11.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 07.11.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Juz myślałam ze Cie tu dzis niezastane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 07.11.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 ahhhh chester marzenie cholernie zazdraszczam!! :) nie mogę się doczekać gabinetu bo mam dość podobny zamysł do Twojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 07.11.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 lozko super a ta lezaneczka/fotelik/piekna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 07.11.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Śliczne to nasze łóżko Trzymam kciuki &&& ,żebyś mogła jak najszybciej je przetestować A kiedy Wielki Dzień ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 08.11.2013 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 pralinka to nie lezanka to regularny chester o dlugosci 195cm tylko tak wyglada bo nic obok nie ma ups zasluzylam http://emotikona.pl/emotikony/pic/niegrzeczny.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blejsia 08.11.2013 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 hej:) trafilam tu całkiem przypadkowo -szukając czarnej tapety w google grafika -ta jest po prostu PIĘKNA!! z racji tego że jestem nowa mam pytanko wprowadzilam sie z chlopakiem do nowego mieszkania urzadzamy salon tylko do konca nie iwem jak -czy mogłby ktoś mi pomoc:)czy to gdzies w osobnym temacie mam szukac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 08.11.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Gosia łóżko śliczne !! Już chwaliłam je u OLI U. Chester oryginalny. Podziwiam za kolor, bo ja bym się chyba bała że mi się kiedyś opatrzy JEstem bardzo ciekawa efektu końcowego gabinetu!:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blejsia 09.11.2013 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 kupiłam meble biały lakier ale po wstawieniu do pokoju okazało sie ze wszytsko do siebie nie pasuje:( troszke sie zalamalam bo wyglada mega nijako;/... i wymyslilam żeby na sciane gdzie sa te meble położyc czarna tapete, telewizor podwiesić i obtoczyc białym ledem, a w róg gdzie zostało troszke miejsca wstawić lampe stojąca z białą z kryształkami.:)może wrzuce fotki i same ocenicie może bedziecie miec jakies sugestie co zminic:).Przepraszam za bałągan ale nie da sie inaczej;/.do firanek to myslałam o białych czystych zasłonach i na kanape położyc jasna narzute. Oczywiscie zamierzam zminic stół na biały i 4 krzesła tylko kompletnie nie wiem jakie-myslałam cos o stylu ludwikowskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blejsia 10.11.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Tylko najgorsze jest to że nie ma wolnej sciany;/ to jest malutki pokoik. Ogólnie chcialm mebelki jakies ze slupkiem i ledami ale mam synka 1,8 m. i meble sa juz przyszlosciowe ze trzeba bedzie robic w przyszłym roku mu pokoik a my bedzimy zamieszkiwac ten.o tapecie własnie myslałam czarnej takiej jaka ma Gosia A dodam że szafy nie bedzie widac bo drzi sie otwieraja -na "nią" i jest cały czas zasłonieta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 14.11.2013 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Ty jeszcze w opakowaniu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blejsia 20.11.2013 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 owcaania to co bys mi poradziła?a stół jak myslisz wymieniać na biały z białymi a'la ludwikowskimi krzesłam,i? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts