kori 06.01.2014 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Gosia w tej łazience macie fototapete??Jak sie Wam ona sprawdza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 06.01.2014 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Gosia a moglabys Jackowi puścić na priv @ jaki jest koszt takiej tapety?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnes26 07.01.2014 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Ta fototapeta jest faktycznie super i super pasuje do całości A u mnie chyba jednak Twoja mozaika na 90% ma coś skubana w sobie jest delikatna a zarazem z pazurem i elegancka No chyba że coś mi jeszcze wpadnie w oko innego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 07.01.2014 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Gosia, a ja nadal dumam nad Twoim kominkiem.. Nawet zrobiłam wizki z takim jego kształtem. Faaajny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 08.01.2014 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Jak bedziesz robila taki kominek to od razu wez pod uwage gdzie idzie rura - zobacz u mnie na zdjeciu - z boku kominka jest kratka i za pozno wiedzialam ze listwy przypodlogowe mam 11 cm, trzeba bylo wycinac i mnie szlag trafil bo nie lubie takich niespodzienek. Wneka jest wylozona bialymi lakierowanymi plytkami zeby sie nie brudzila - a drewno tylko do ozdoby Mam w planach porozmawiaćz wykonawcą, zanim kupię kominek - zresztą już mi doradzał, zanim powstał u nas komin - dzięki temu nie mam na przykład wyczystki w salonie, tylko w magazynku. Choć pewnie i tak wszystkiego nie przewidzę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 09.01.2014 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Gosia, z czego ty masz schody ? Tzn co to jest to białe na stopniach i podatopnicach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 10.01.2014 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 mhm....a jakiej grubosci na podstopnicach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 11.01.2014 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 (edytowane) Ok, dziękuje. Kominek bardzo fajnie wyglada z ta wneka, tak panoramicznie Edytowane 12 Stycznia 2014 przez Yaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 12.01.2014 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 no ta garderoba......marzenie co do skosow, nigdy o tym nie myslalam bo nie mam ale jest sporo ciekawych patentow na skosy, zalezy jaki jest uklad tego pomieszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 12.01.2014 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 (edytowane) a wymiary ? w sumie sporo miejsca jakiej wysokosci sciany kolankowe ? bo tak ogolnie to pod niskimi scianami wstawilabym komody z szufladami i polki na butya przy tych wyzszych wieszaki dwupietrowo na krotsze rzeczy i pojedynczo na dlugie,ewentualnie jeszcze posrodku wieszaki, tylko nie wiem jakie tam odleglosci sa... Edytowane 12 Stycznia 2014 przez Yaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 13.01.2014 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 i jak najwiecej wieszakow bo w garderobie nigdy nie jest za duzo mmiejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 13.01.2014 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 możesz postawić takie samojezdne przed szafkami pod skosami http://image.ceneo.pl/data/products/21706867/f-kuchinox-wieszak-na-kolkach-carlo.jpg to będziesz mogła je przesuwać by sięgnąć do szafek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 13.01.2014 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 ja mam taki wieszak ale traktuje go przejsciowo, bo nie jest jakis super,jesli tylko jest tam dosyc miejsca to zrobilabym cos stabilnego z wieszakami na srodku, tak od podlogi do sufitu,ale nie wiem jakie tam sa odleglosci miedzy scianami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 13.01.2014 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 35m2 ? o to mozna poszalec z szafkami napewno zrobilabym jeszcze scianke z wieszakow gdzies w jakims wysokim miejscu...moze na wprost tej sciany po prawej od wejscia ? 200 wieszakow ? wcale nie tak duzo jak sie wydaje tzn ja np lubie miec wszystko na wieszkach, nawet bawelniane koszulki z krotkim rekawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 13.01.2014 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 wlasciwie, to po zastanowieniu doszlam do wniosku ze jesli chodzi o garderobe to lepsze jest niskie pomiesczenie gdzie jest duzo mb niz mniejsze wysokie bo po co siegac gdzies wysoko na polki czy do wieszakow ? lepiej miec wszystko na wys ok 1 m duzo wygodniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 13.01.2014 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 i w sumie jak dla mnie to najmniej przydatne w garderobie sa polki tak staralabym sie rozplanowac wszystko zeby w 90% byly wieszaki i szuflady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 13.01.2014 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 a te schody nie sa sliskie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 14.01.2014 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 a nie masz innego miejsca dla zegara już? mi on tam nie pasuje - kinkiet całą urodą tej ściany jest i jak będzie cokolwiek innego to on "zginie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bronowianka 14.01.2014 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 gosia-goja witam się Podczytuję, podglądam ale czas się przedstawić skoro chcę podpytać o różności:D Widziałam, że w wątku u owcaania wrzuciłaś link to materiału aquaclean. Możesz napisać gdzie zamawiałaś swoją sofkę? Czy tam mają taki materiała czy sobie sama załatwiałaś? Testowałaś go już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierka 14.01.2014 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 to i ja się przywitam. też podczytuję, oglądam i ciągle z zachwytu nie mogę wyjść. Bardzo, bardzo podoba mi się Twój domek. I niesamowicie podziwiam za konsekwencję w urządzaniu całego domu. Lubię, gdy w domu jest taka harmonia, że wszystkie wnętrza mają wspólną bazę, prezentują ten sam styl... i zarazem każde wnętrze jest inne, wyjątkowe. Gratuluję. Czy mogę zapytać jakie masz wymiary okna w kuchni? Mam w projekcie podobne, tylko ciągle waham się czy nie jest za niskie. Twoje wygląda idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts