lenka25 08.01.2013 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 No ja właśnie nie chcę drewna:no: cenowo marmur wychodzi podobnie do drewnianych, bo jak pisałam już się orientowaliśmy tylko że ten marmur był niby biały ale z takimi szarymi maziami i wtedy już mi się to mniej podobało:( my byśmy chcieli takie czyściutkie białe jak na zdjęciu, które wczoraj wklejałam u Gumisiowej (nie wiem czy widziałaś) w przyszłym tygodniu jedziemy jeszcze do jednego kamieniarza może tam będą te konglomeraty o których wczoraj pisałyście. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 08.01.2013 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Gosia-goja- pisalam u mnie ale pisze tez u Ciebie;)Jak przekonac meza;)-JA NIE PRZEKONALAM POPROSTU ZAMOWILAM I PRZED FAKTRM TROCHE GO POSTAWILAM;),teraz mam wrazenie ze bardziej na nie czeka niz ja:lol2:-maja byc jutro rano;) KOMINEK PIEKNY;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 08.01.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 dobra jestes moj maz uparty ale zakochalam sie w Pantonach i musza byc za wszelka cene Albo kupie stol o troszke nizszy albo jak juz kupie to u stolarza utne nogi jakies 2-3 cm zawsze jest jakis plan A mnie sie wydaje ze maz sciemnia;)-przeciez krzesla jadalniane maja generalnie taka sama wysokosc siedzisk. ALE DOBRZE ZE SIE NIE PODDAJESZ,PANTONY WYGLADAJA OBLEDNIE WIDZIALAM U OLI !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenka25 08.01.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 o właśnie o takie coś mi chodzi jak Twoje parapety czyste białe czyli przynajmniej wiem o co teraz pytać a pamiętasz może jak to cenowo wychodziło za 1mkw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 08.01.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Witam sie Gosiu! zapowiada sie fajny domek w super klimatach!! a meza... przekona sie jak krzesla beda na miejscu, jesli nie masz okazji pokazac mu namacalnie u znajomych czy w sklepie to zamow i bedzie zadowolony. ja mialam okazje pokazac mu krzesla u znajomych - i z tych poczekalniowych i na nie zrobily sie fajne a teraz juz jej mamy! bede zagladac i dopingowac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 08.01.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Piękny kominek -łoddawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenka25 08.01.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Właśnie weszłam na Twojego bloga i wygląda na to, że nie tylko schody będziemy mieć takie same(no chyba, że Twoje będą mieć te czarne podstopnie), mamy te same drzwi zewnętrzne:) moje są w antracycie, a u Ciebie nie mogłam dopatrzeć się dokładnie koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 10.01.2013 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Przybiegłam się przywitać bo chyba się jeszcze nie witałam, a byłam juz kilka razy Pięny domek będzie Wnętzra z charakterem Kominek już wygląda cudnie! Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenka25 10.01.2013 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 lenka Bylam u Pani projektantki podpytac o kamienne schody. No i powiem Ci ze sie tylko upewnilam ze chce je miec !!! Jedyna zmiana to taka ze jednak chce cale biale i takie dywanowe. Pokazywala mi realizacje u klienta i wlasnie takie mu zrobili. Bosko !!! bardzo nowoczesne i niczym nie mozna porownac. Cena taka jak drewniane w granicach 15.000zł za calosc. Moj maz sie zgodzil wiec chyba taie beda u nas :wiggle: A pytałaś może jak dokładnie nazywa się ta próbka o której pisałaś, która Ci się tak bardzo podobała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 11.01.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 piekny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 12.01.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Super wyszła obudowa kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 12.01.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Gosia-dziekuje za namiary na lampy!!!Strasznie podoba mi sie cena,szkoda ze nozki nie sa debowe-ALE STRASZLIWIE DZIEKUJE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 13.01.2013 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Gosia czy Ty masz antracytowe okna? bo niedowidzę ... przyszłam do Ciebie, bo wydawało mi się, że pisałaś kiedyś o dywanowych schodach - z białego konglomeratu ale to nie u Ciebie ja zginę kiedyś na tym forum .... jak coś fajnego gdzieś widziałam, to nie umiem potem tego znaleźć - tyle tu tego kominek wyszedł super, domek z zewnątrz jest bardzo podobny do mojego - ja będę na wiosnę budować dom w Kalateach 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gatyde 13.01.2013 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Nadrobiłam zaległości i muszę przyznać że zapowiada się bardzo interesująco Kominek fajnie wyszedł - podobny tylko brak struktury na wierzchu Najbardziej zainteresowało mnie siedzisko na korytarzu pikowane. Jestem bardzo ciekawa jak to wyjdzie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gatyde 13.01.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 a jaką elewacje planujesz?? ja też myślałam nad limonkowymi dodatkami bo z wcześniejszego mieszkania mam w tym kolorze część rzeczy i tylko bym trochę dokupiła ale jeszcze nie wiem bo mi się zmienia z minuty na minutę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 13.01.2013 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 isa99 :welcome: okna mam w kolorze DĄB BAGIENNY a o schodach bylo troszke u mnie ale zaczelysmy post u GUMISIOWEJ zobacz sobie http://forum.muratordom.pl/showthread.php?201858-Galeria-gumisiowej-%29&p=5723208#post5723208 a zanim sie zdecydowalismy na projekt w Dabrowkach mial byc dom w Kalateach Alemam dzialke z wejsciem od poludnia wiec padlo na inny projekt. Troche ubolewam ze kuchnia jest z tylu i boku domu ale coz taki lajf aaaa, czyli nie jest ze mną jeszcze tak źle - dobrze kojarzyłam pamiętałam że widziałam te schody razem z czymś różowym - ja jestem wzrokowcem - a Ty masz taki specyficzny Avatar u nas projekt też nie jest idealny pod względem stron świata - ale musiałam zmieniać projekt bo w Gminie mi wymyślali że od ulicy (a ja mam narożną działkę) czyli z dwóch stron musi być 8 m od drogi i musiałam zmienić usadowienie domu i tym samym przyszly ogród - teraz salon ma okna na wschód, na zachód i północ trochę dziwnie, ale przynajmniej nie będzie mi świecić ostre słońce w lecie Gosiu, a orientowałaś się może co do cen takich schodów? Chyba do tanich nie należą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 13.01.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Gosiu, oglądałam te zdjęcia ze str. Gumisiowej - ale to nie jest konglomerat kwarcytowy tylko dąb bielony to one chyba nie będą takie drogie tylko ciekawe jak to wygląda w rzeczywistości :confused: bo chyba nie widziałam do tej pory dębu bielonego na żywo z tej inspiracji to podoba mi się wszystko i barierka i ta betonowa ściana tylko ja mam schody dwubiegowe tzn w połowie chyba (?) jest spocznik i dalej do góry w drugą stronę - ale widziałam takie dywanowe u Pinacolady chyba - więc można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 13.01.2013 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Gosia, a skąd Ty jesteś - może być na privbo może jak będziesz realizować swoje schody to mogłabym wykorzystać namiary na firmę u mnie to dopiero może za rok co do ceny to faktycznie nie jest zabójcza - myślałam że coś ok. 30 tys i wzwyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 13.01.2013 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 noo, tylko że decyzję to muszę podjąć już teraz: bo albo robie schody wylewane albo nie robię ich na razie wcale w tym temacie już 3 raz zmieniam zdanie i w końcu oszaleję na początek chciałam gotowe schody, później jak weszłam na to forum i zobaczyłam jak fajnie można wykończyć betonowe schody to zmieniłam zdanie. Aż w końcu dzisiaj, jak mi się powoli zaczyna krystalizować całość domu doszłam do wniosku że oprócz schodów nie będę miała nic drewnianego czyli schody betonowe z drewnianymi stopnicami do niczego nie będą mi pasować: okna będą ciemnoszare, podłogi wszędzie szare kafle, kuchnia biała z czarnym, ściany prawie wszędzie białe w południe pomyślałam o tych białych, jakąś godzinę później się rozmyśliłam, bo chcę białe ściany i białe schody się będą zlewać, jak zobaczyłam Twoje zdjęcie z tą betonową ścianą - to znowu mi pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 13.01.2013 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Gosiu, ale Ty masz już betonowe schody wylane - to jak to chcesz rozwiązać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts