Ślężankaaa 16.02.2014 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 dzieki za glosik a jesli chodzi o blaty w kuchni to grubosc jest 3cm a barek 6cm Dzięki Gosiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 16.02.2014 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Ale fajnie wpasowala sie tapeta Ja oddaje głos na czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reniajs 17.02.2014 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 (edytowane) witam nieśmiało ... domek wspaniały, podziwiam za wykończenie każdego detalu ze smakiem ja tu nowa, dopiero się uczę co i jak, gdzie, bo na wiosne planuję budowę swojego domku, ale skromnie powiem, że też jestem za hokerem w zestawie biel/czerń, a na podobnych mialam sama okazje siedzieć u siostry mężą ... te sprawdzone to hokery z jysk, bardzo wygodne i stabilne, a cena bywa ciekawsza, bo niedawno w promocji kosztowały 189zł sztuka http://jysk.pl/salon-jadalnia/krzesla/krzesla-barowe/krzeslo-barowe-troy-chrom-bialy-czarny można odwiedzić, sprawdzić, może właśnie o takie chodzi pozdrawiam cieplutko i pozwolę sobie tu częściej zaglądać p.s. zakochana wręcz jestem w kuchni z salonem i dolnej łazience, normalnie jakbym widziała już zrealizowane własne plany w głowie Edytowane 17 Lutego 2014 przez reniajs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 17.02.2014 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Gosia a nie myślałaś o tym aby postawić na tej konsolce jakiegoś kwiatka np. storczyka? Myślę że trochę rozweseliłoby to miejsce Ja bym pewnie postawiła jeszcze ładną ramkę, jakiś świecznik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 17.02.2014 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 oj ale szybko powstala garderoba fajnie ze duzo wieszaczkow ale moj maz to by stanowczo oprotestowal taki kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 17.02.2014 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 storczyki kocham ale tam jest ciemno i pewnie by szybko padl Ale swiecznik jakis tam zakupie, moze w weekend Tak się właśnie zastanawiałam jak z dostępem do światła. Jeśli jednak nie jesteś "zamknięta" na inne rośliny to są też takie które dobrze znoszą zaciemnienie np. mój ukochany bluszcz (wersja 1) oraz druga (ale nie ostatnia ) ukochana roślina zamiokulkas (wersja nr 2) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 17.02.2014 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Gosiu jaki był koszt tych płyt betonowych na tarasie i co to za producent model??Podziel się na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reniajs 19.02.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 (edytowane) reniajs witaj u mnie :) jestes nowa a juz mi powiedzialas gdzie to krzeselko moge kupic a nie wiedzialam ja znalazlam w necie ale duzo drozsze :):0 DZIEKUJE Jakbys chciala cos ode mnie sciagac to prosze, moge doradzic lub powiedziec gdzie co kupowalam wielkie dzięki, będę pewnie pytać dużo życzliwych, pomocnych i super doradzających osób jest tu wiele i za to im wielkie dzieki także, ale póki co, to u mnnie początek drogi zwanej "własny domek" ... u Ciebie już finał i teraz radość z osiągniętego celu ... mimo pewnych nieprzewidzianych i nie zawsze miłych okoliczności ... to super uczucie tak się cieszyć wszystkim i widzieć zamierzony efekt ... u mnie to pewnie będzie kilka latek zanim to poczuję, ale co tam ... coco jumbo i do przodu mnie czekają bardziej przyziemne sprawy, czyli ciąg dalszy ulepszania w głowie co, gdzie i jak ... niby mam projekt adaptowany i pozwolenie, ale wewnątrz nadal zmieniam, zanim mury zaczną piąć się do góry, bo wydaje mi się, że znalazłam "lepszą wersję" i ... znów wiem, że nic nie wiem :/ czy ja jestem taka niezdecydowana co do ostatecznych wyborów, czy inni tez mają wiele wątpliwości??? Edytowane 19 Lutego 2014 przez reniajs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 20.02.2014 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Gosia a nie myślałaś by dać tu coś w kolorze?? bo świecznik piękny, ale nic go nie widać z oddali, ginie na tej zdobnej ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 20.02.2014 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 takie samo wrażenie mam. żebyś nie powiedziała, że tam jest w środku świeczka, to bym jej nie zauważyła.tapeta jest bardzo pstrokata - wszystko co białe/czarne/srebrne i nieduże gabarytowo, zginie na jej tle (a na bardzo duże przedmioty nie ma tam miejsca), więc ratunkiem jest kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.02.2014 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Witaj Gosia... pozwol ze przycupne u Ciebie, a od jutra zabiore sie do nadrabiania moich zaleglosci http://icongal.com/gallery/download/157194/256/png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.02.2014 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Jakie mile powitanie norrrmalnie zachecajace do big hug http://thumbs.dreamstime.com/z/kiss-hug-1771897.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.02.2014 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Eee to Ty mnie lapiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 23.02.2014 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 juz dosyc tych czulosci kobietki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.02.2014 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Pralinka...a coooo?? chcesz dolaczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.02.2014 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 (edytowane) Pralinka!!!! http://img.gnioty.pl/pictures/2011/6/4eacb099e3a8ac5be4eef635dce2898e.jpg Edytowane 23 Lutego 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.02.2014 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 chyba PRALINKA nie pesteczka ale wpadka a w glowie mialam Pralinke ... no nic... chyba pora isc spac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 23.02.2014 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 meliska czeka Cie lanie,wystawiaj swoj zgrabny ......tulcie tulcie jam taka slodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.02.2014 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 zaraz tam lanie... bo czytalam wczesniej Pesteczke u Chloe i tak mi literki same wskoczyly..ale przysiegam w glowie mialam Ciebie Pralinka noooo... ,musisz mi to wybaczyc bo nie zasne... popadne w depresje forumowa:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.02.2014 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 chyba dolaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts