marrti 12.03.2014 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 dzięki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marrti 16.03.2014 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 U mnie w łazience Gosiu będzie jeszcze prysznic, więc mam nadzieję że wanna będzie ok. A co do tych płytek to ,są to: NORD CERAM TIGRIS SCHWARZ 30x60 . Pocieszające jest to, że włosy mam ciemne ale co z kurzem już nie będzie tak fajnie, nie pomyślałam o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sfincter 17.03.2014 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Witaj, czy zostaly Ci moze 2-3 plytki caro white w kolorze bialym. Bardzo potrzebuje. Prosze o kontakt 601 087 548. Olga F. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sfincter 17.03.2014 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 A czy zostaly Ci moze 2-3 plytki Caro White w kolorze bialym. Bardzo potrzebuje! Prosze daj znac. Olga tel 601 087 548. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.03.2014 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 super a tak sie zastanawialam, gdzie Ciebie wcielo i prosze...na hokerach sobie najpierw poszalec musiala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gojaiben 11.04.2014 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Gośka gdzie kupiłaś ten dozownik na mydło, czy są inne akcesoria również? [/center] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gojaiben 16.04.2014 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 A dawno temu? Bo Ola U. tez ma podobny, ale ona kupiła je dość dawno.Nie wiesz czasem czy można je jeszcze kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatorek 19.04.2014 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Witam serdecznie i świątecznie , jestem nowa na forum, ale od jakiegoś czasu podczytuje i podglądam różne pomysły na wykończenie wnętrz. Jestem pod dużym wrażeniem doboru przedmiotów i stylu, w jakim został wykończony dom i pewnie niejedno "zgapię" . Czy moge prosić o namiar (nazwę i producenta) na biało- czarne (wypukłe) płytki do łazienki? (jeżeli była podana nazwa, to mi umknęła). ps. my budujemy dom w bergamotkach (r2) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatorek 21.04.2014 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Mam jeszcze jedno pytanie (płytki już znalazłam ) - chodzi mi o tapetę na klatce schodowej - mogłabym prosić o nazwę modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gojaiben 22.04.2014 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 KILKA miesiecy temu pojedz i sprawdz alb po prostu zadzwon i zaytaj byly jeszcze zlote Dzięki koniecznie musze tam podjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatorek 22.04.2014 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Bardzo dziękuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gojaiben 02.05.2014 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Gośka znalazłam twoje zdjęcie przegladając inne watki z tarasmi, czy mogłabyś mi posłac parę zdjęć z twojego tarasu, zdecydowaliśmy, że my też chcemy z tych płyt sa świetne.[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
intercomp 07.05.2014 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Gosiu, jestem na etapie przyklejania tapet w swoim domku, czy moglabym dostac od Ciebie tel do firmy ktora tobie przyklejala tapety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatorek 27.05.2014 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Halo Gosiu, jesteś? co u Ciebie słychać, dawno się nie odzywałaś... mam do Ciebie małe pytanko - chodzi mi o szuflady pod blatami łazienkowymi (str. 23 w Twojej galerii ) - najpierw robiłaś blaty, a później pod wymiar szuflady? Muszę to sama jakoś ogarnąć, i już chwilami koncepcji mi brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marrti 26.06.2014 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Cześć Gosiu, ja również jestem zainteresowana odpowiedzią na pytanie Agatorka i dodatkowa chciałabym wiedzieć ile cm jest między umywalkami i ściankami. Bardzo proszę o odp. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 01.07.2014 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 heju Gosiaku jak tam gwiazdeczka rośnie? co tam u Was? daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawno Cię nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 02.07.2014 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Ależ ten czas leci - dopiero co się urodziła Twoja gwiazda, a zaraz wyjdzie z domu;) Cykaj fotki Gosiu - tu same głodne i spragnione;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marrti 15.07.2014 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 sorki ze dopiero teraz ale rzadko juz zagladam, ale na wszystkie maile odpiuje najpierw byly oczywiscie blaty a potem Pan mierzyl jak ma zrobic szuflady Natomiast kazda umywalka jet rowno ze sciana tylna nie ma tam przerwy Tak wiem Gosiu, że tam nie ma przerwy, chodziło mi o te ścianki boczne i przerwę między umywalkami i ostatnie pytanko. Przy kominku jest ścianka na drzewo, czy jest ona w jakiś sposób w środku zabezpieczona przed zniszczeniem?. Bo drzewo zawsze ściankę porysuje, pobrudzi itp. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blejsia 12.08.2014 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Dziewczyny sorki że pytam tutaj ale chciałabym dokonac remontu salonu nie domowego:) chodzi o prace czy tez tu moge wrzucic fotki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marrti 21.08.2014 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Cześć Gosiu, mam wielką prośbę, czy możesz jeszcze raz dać zdjęcia swojej górnej łazienki, ponieważ na blogu już mi się nie otwierają a chciałam coś pokazać mężowi, będę bardzo wdzięczna.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts