Monia_22 13.01.2013 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 hej Gosiu, Pomysły i wizualizacje super! Kominek wyszedł naprawdę fajnie, z niecierpliwością czekam na resztę. Mogłabyś napisać z jakiej części Polski jestes, może być na priva. Chodzi mi o wycenę schodów, którą podałaś. Wydaje się niesamowicie tanio, nam za drewniane takie: Zdjęcie od forumowego Mytki Powiedzieli ok 35 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monia_22 13.01.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Gosia dokładniej przejrzałam dziennik i już widzę, że odpowiedzi na moje pytania można było znaleźć na wątku Z niecierpliwością czekam na Twoje efekty, bo podobają nam się podobne rzeczy. Zapraszam do mnie do wątku Na kiedy planujecie przeprowadzkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 13.01.2013 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 aaaa, no widzisz - to już wiem jak pokazałaś zdjęcie u mnie schody będą tak jak na tym zdjęciu pokazanym u Gumisiowej - po jednej stronie jest pustka więc gdyby były betonowe z nakładanymi dywanowymi to z boku by to nieładnie wyglądało dlatego muszą być dywanowe z konstrukcją - u Ciebie po obydwu stronach schodów masz ścianę a u mnie musi być po jednej taka balustrada, najlepiej szklana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 13.01.2013 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 mówisz czarna a zdjęcia nie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenka25 13.01.2013 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 isa99, spójrz na linka http://muratordom.pl/wnetrza/podlogi-i-schody/piekne-schody-w-domu-inspiracje-zdjecia,125_7095.html?&photo=18612#gallery (nie umiem wklejać zdjęć) czy o takie schody Ci chodzi, bo ja planuje właśnie takie i tak jak piszesz mam ścianę tylko z 1 strony, a z 2 pustkę i jak na razie to nie chcę żadnej balustrady, bo myślę, że to fajnie wygląda jak jest tak pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monia_22 13.01.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 gosia-goja my planujemy przeprowadzkę w podobnym terminie, więc będziemy mogły się wspierać i pomagać w wyborach Już u mnie na wątku pisałam, że na pewno nie będziemy mieć takiej balustrady jak na wizualizacjach. Najprawdopodobniej zdecydujemy się na MarJelkową, choć rozwiązanie kóre u mnie wkleiłaś też rozważamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 13.01.2013 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 (edytowane) isa99, spójrz na linka http://muratordom.pl/wnetrza/podlogi-i-schody/piekne-schody-w-domu-inspiracje-zdjecia,125_7095.html?&photo=18612#gallery (nie umiem wklejać zdjęć) czy o takie schody Ci chodzi, bo ja planuje właśnie takie i tak jak piszesz mam ścianę tylko z 1 strony, a z 2 pustkę i jak na razie to nie chcę żadnej balustrady, bo myślę, że to fajnie wygląda jak jest tak pusto noo, te są super! i faktycznie są betonowe obłożone konglomeratem (chyba) ja mam takie ułożenie jak w tej wizualizacji u Gumisi http://img834.imageshack.us/img834/381/schodydywanowe4.jpg chyba Gosia się nie obrazi że je tu wkleiłam tylko moje nie idą wprost do samej góry tylko w połowie powinno się zrobić półpiętro i w drugą stronę do góry tzw. dwuzabiegowe ze spocznikiem Edytowane 13 Stycznia 2013 przez isa99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 13.01.2013 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Lenka, a Ty nie masz swojej galerii? bo patrząc po Twoim opisie to będziemy prawie sąsiadkami - ja się będę budować za Tychami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenka25 14.01.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Isa, no właśnie nie mam swojej galerii, ale ja nawet zdjęć wklejać nie potrafię u mnie schody dotykają ściany tak jak u Ciebie tylko że z prawej strony i tak samo jak piszesz mam schody dwubiegowe gdzieś tak w połowie mam spocznik i na dzień dzisiejszy jesteśmy zdecydowani na te białe chyba że nie znajdziemy tego białego materiału to wtedy będzie drewno, ale mam nadzieję że znajdziemy. Pozdrawiam ps właśnie też zauważyłam, że jesteśmy sąsiadki:) gosia-goja mam nadzieję, że się nie gniewasz że my Ci tu wątek zaśmiecamy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 14.01.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Gosiu, to jak tylko będziesz coś wiedzieć o cenie to pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 14.01.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 no mnie po prostu żadne inne nie pasują - tylko białe jakbym miała robić drewniane to musiałabym zmienić całą moją wizję - a to mi się nie uśmiecha, bo myślałam dllluuuugooo, oj długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenka25 14.01.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 dziewczyny pewnie ze sie nie gniewam :lol2: W koncu watek zaczyna zyc i mam o czym czytac, a juz myslalam ze mam tak nudno ze nikt do mnie nie zajrzy wiec piszcie ile chcecie :wave: lenka nie rezygnuj z bialych schodow i nie mow ze materialu nie znajdziesz. Ja wczesniej tez myslalam ze to jakis moj wymysl biale schody z konglomeratu ale teraz jestem przekonana do wyboru i bede rozmawiala z Panem od wyceny w piatek. Wiec jak cokolwiek sie dowiem to dam znac Gosia, ja tez mam zamiar jeszcze w tym tygodniu podjechać w jedno miejsce może tam się czegoś dowiem więcej, ja od razu jeszcze szukam blatu do kuchni. pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.01.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Gosia bardzo ładny kominek, tzn. obudowa tak z ciekawości pamiętasz rozmiar wkładu? Wydaje mi się, że jakby był dłuższy i troszkę większy byłaby rewelka, choć tak też jest bardzo ok. Widzę szykuje nam się na forum typowe glamour wnętrze bardzo jestem ciekawa efektu końcowego, będę podglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 15.01.2013 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Cześć Gosiu, mnie się zdecydowanie bardziej podobają pierwsze (jaśniejsze) płytki, ale drugie też niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 15.01.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Gosiu, mnie też bardziej podobają się te pierwsze jasniejsze (te są chyba przecierane?) chociaż te drugie też są OK, tyle że ciemniejsze to już wybór bardziej pod kątem które lepiej pasują: czy ciemniejsze czy jaśniejsze to jest gres matowy, tak? ze schodami to nie kuś nie kuś, ja już mam swojego faworyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 15.01.2013 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 drzwi wewnętrzne mam w głowie - nie znalazłam jeszcze konkretnej firmy - ale mają byc ciemnoszare z pięcioma podłużnymi szklanymi paskami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 15.01.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 http://images.okazje.info.pl/p/dom-i-ogrod/3930/porta-fit-wzor-g5.jpgcoś takiego tylko antracytowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 15.01.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 drzwi podobne te drugie nawet mi sie bardziej podobają a na ile Twoje wycenili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.01.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Gosia głos na płytki nr. 1 dziewczyny ja odradzam te drzwi z kilkoma przeszkleniami, miałam takie w mieszkaniu i kurz który się zbierał po obu stronach drzwi,w tych rancikach przy szkle doprowadzał mnie do szału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 15.01.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Gosia głos na płytki nr. 1 dziewczyny ja odradzam te drzwi z kilkoma przeszkleniami, miałam takie w mieszkaniu i kurz który się zbierał po obu stronach drzwi,w tych rancikach przy szkle doprowadzał mnie do szału Martuś, dlatego ja planuję większość w domu w kolorze szarym - tak jak kurz okna w kolorze antracyt - nawet jak nie domyję to kto to zobaczy? no ja na pewno nie ze schodami i z kuchnią będzie zgryz bo mają być biale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts