isa99 15.01.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Gosia, to pojechałaś z tymi drzwiami 4 szt na dole, 6 szt u góry - 30 tysi za drzwi wewnętrzne..... jeszcze nie jestem na etapie cięcia kosztów - ale nawet nie planuję takich kwot trzeba bedzie po prostu znaleźć jakiegoś dobrego stolarza i zrobi na wzór za połowę tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 15.01.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Gosiu, a te jaśniejsze plytki to jakiej firmy i jaka cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 15.01.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 ja też płytki jakieś takie podobne wynalazłam, ale teraz sobie nie przypomnę jak się nazywają, trochę tańsze, mam w zakładkach - tyle że na drugim laptopie, który mąz okupuje http://emotikona.pl/emotikony/pic/2krzeslo.gif nie wydre mu go dzisiaj, ale jutro może wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 16.01.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Ja tez za pierwsza plytka-ta jasniejsza:yes:Cena drzwi-wymiata:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenka25 16.01.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Ja też głosuję za 1, ale ja trochę nieobiektywna, bo mam podobne (przynajmniej na zdjęciu tak wyglądają) w łazience i strasznie mi się podobają,a na całym dole mam affrony grafitowe, które wypatrzyłam u Oli, bo wyglądają u niej genialnie i zakochałam się w nich:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 16.01.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Ja też głosuję za 1, ale ja trochę nieobiektywna, bo mam podobne (przynajmniej na zdjęciu tak wyglądają) w łazience i strasznie mi się podobają,a na całym dole mam affrony grafitowe, które wypatrzyłam u Oli, bo wyglądają u niej genialnie i zakochałam się w nich:wiggle: Lenka-czy ty juz kupilas te affrony?Jesli nie to ja je kupowalam w Syriuszu w BIELSKU I DALI MI DOBRA CENE NA NIE:yes:Jakby cos-wal do nich:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenka25 16.01.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Lenka-czy ty juz kupilas te affrony?Jesli nie to ja je kupowalam w Syriuszu w BIELSKU I DALI MI DOBRA CENE NA NIE:yes:Jakby cos-wal do nich:D Kupiłam już, nawet już położone:yes: ale ja kupowałam w sklepie internetowym, więc było dużo taniej już z dostawą niż w jakimkolwiek innym stacjonarnym, bo jeździłam wszędzie i pytałam, w syriuszu kupowałam całe wyposażenie łazienki (poza płytkami właśnie), bo akurat na to ceny mieli dość fajne.Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monia_22 16.01.2013 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 (edytowane) gosia-goja ja również jestem za płytkami nr 1. Wyglądają jak taki fajny, przetarty beton. U mnie wkleiłam płytki, które będziemy mieć w domu, ja chciałam rozmiar 60x60, ale arch. przekonała nie do 45x90. Wybrane przez Ciebie drzwi bardzo mi się podobają. Te ciemne pasy to czarne szkło? My dostaliśmy wycenę prostych drewnianych, białych drzwi od stolarza i wyszły nam ok 2200 zł/szt za bezprzylgowe z magnetycznym zamkiem i ościeżnicą. Drzwi z czarnego szkła ok 2600 zł/szt Edytowane 16 Stycznia 2013 przez Monia_22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenka25 16.01.2013 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 lenka kochana zrob fotki plytek i tych i tych i wrzuc plisss :D Gosia, postaram się jutro zrobić, ale affrony obejrzyj też u Oli ona ma właśnie grafitowe:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 16.01.2013 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Gosiu,ja również głosuję na płytkę nr 1 -w końcu nie może być inaczej :lol2:mam je w łazience :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 16.01.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Cześć Gosiu ja chciałabym w salonie tak jak na zdjęciu jasne płytki na podłogę i ciemne na ścianę to też jest Grespania tylko Cronoshttp://www.sklep.euroglazura.eu/UserFiles/GRESPANIA%20POD%C5%81OGI/0%20-%201%20CRONOS.jpg jasna na podłogęhttp://www.sklep.euroglazura.eu/moduly/sklep/zdjecie.php?id_prod=8124&szer=300&wys=294 ciemna na jedną ścianę pod TVhttp://www.sklep.euroglazura.eu/moduly/sklep/zdjecie.php?id_prod=8126&szer=300&wys=300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 16.01.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 natomiast na resztę dołu chciałam też jasne szare i znalazłam takie Porcelanosa Bardiglio Grishttp://www.sklep.euroglazura.eu/moduly/sklep/zdjecie.php?id_prod=4460&szer=300&wys=303 tylko drogie, szukałam w necie i najtaniej znalazłam po 200 zł/m kw no to szukałam dalej i mam takie cośTaranto Grys półpoler Paradyż http://www.paradyz.com/system/cms/catalog/elements/imgs/000/005/486/medium/21520s.jpg?1347878615 cena 100 zł/ m kw tylko że ja chciałam coś jaśniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 16.01.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 ładne, chociaż te Twoje nr 1 mają więcej maziajów = praktyczniejsze a cenowo podobnie jak tak patrzę na ten mój Taranto i ten Twój nr 1 to bardzo podobne - Twoje ciut jaśniejsze przynajmniej na zdjęciu tak widać - najlepiej jakbyś zrobiła zdjęcie "na żywo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenka25 16.01.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 no to szukałam dalej i mam takie coś Taranto Grys półpoler Paradyż http://www.paradyz.com/system/cms/catalog/elements/imgs/000/005/486/medium/21520s.jpg?1347878615 cena 100 zł/ m kw tylko że ja chciałam coś jaśniejszego isa99, pisałam Gosi właśnie, że ja głosuję za płytkami nr 1, bo mam podobne do tych alfaluxów w łazience i to są właśnie te które wkleiłaś czyli Taranto, mi się bardzo podobają i są niedrogie ja mam w dwóch kolorach i grys i grafit na żywo ten grys wydaje mi się jaśniejszy, ale może to tylko moje odczucie, bo się już przyzwyczaiłam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 16.01.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 ale fajnie się tu dobrałyśmy i płytki i schody nam się te same podobają Lenka, te płytki Taranto masz w łazience, ale może one w świetle dziennym są jaśniejsze, jak myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 16.01.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Gosiu, mnie też się ciemny szary podoba, tylko akurat ja chcę płytkami trochę rozjaśnić bo inne rzeczy będą ciemnoszare np. kanapy a w kuchni oprócz wysokiej zabudowy całej białej chcę czarną wyspę i pod oknem czarne szafki i taki blatmnie jaśniejsze płytki dlatego się podobają bardziej, bo myślę pod swoim kątem:Dżeby Tobie doradzić to musiałybyśmy wiedzieć jak wnętrza mają wyglądać - co do czego pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenka25 16.01.2013 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 ale fajnie się tu dobrałyśmy i płytki i schody nam się te same podobają Lenka, te płytki Taranto masz w łazience, ale może one w świetle dziennym są jaśniejsze, jak myślisz? tak, te płytki mam w łazience i właśnie na żywo czyli w mojej łazience są jaśniejsze niż na zdjęciach w necie http://www.paradyz.com/plytki/tarasowe-salon/taranto zobacz sobie na stronie porównanie grys i grafit widać, że grys jest dużo jaśniejszy. Jak zrobię jutro zdjęcie to Ci wyślę jak to u mnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 16.01.2013 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Ano widzisz, to jak się chcesz trzymać tych wizualek to zdecydowanie ciemniejsze płytki (nr 2) bardziej pasują- masz konkretne kolory: biały, brązowy, limonkowy - to podłoga ciemnoszara - tylko przy realizacji trzeba się już tego konsekwentnie trzymać oglądnęłam jeszcze raz pierwszą stronkę - jaki masz kolor dachówki i jaką planujesz elewację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 16.01.2013 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 tak, te płytki mam w łazience i właśnie na żywo czyli w mojej łazience są jaśniejsze niż na zdjęciach w necie http://www.paradyz.com/plytki/tarasowe-salon/taranto zobacz sobie na stronie porównanie grys i grafit widać, że grys jest dużo jaśniejszy. Jak zrobię jutro zdjęcie to Ci wyślę jak to u mnie wygląda Lenka, ja się właśnie tym zdjęciem kierowałam - że Grys jest jasny A na zdjęcia czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monia_22 17.01.2013 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Gosia powyższa płytka to Apavisa Beton Grey 45x90 lappato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts