Katja. 17.01.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Nic tylko patrzeć i podziwiać Zamówiłaś już moja droga lampe i kinkiety do sypialni ? Jesli tak,to poleć proszę gdzie i czy jesteś zadowolona Sama w tym stylu szukam,myślę nad borgeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 18.01.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Gosiu, a w kwestii domu - bo masz już wylewki czy podnosiłaś może parter albo ściankę kolankową? i jaka wysokość Ci wyszła na parterze już po wylewkach - mierzyłaś może? Tapeta śliczna mnie podoba się ta druga jaśniejsza Tobie pewnie ta ciemnoszara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 19.01.2013 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Tapeta bardzo fajna Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 19.01.2013 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Piękne te czarne tapery! Dużą masz sypialnię? Też chciałam czarną tylko, że nasza nie jest za duża i lepiej by było ją zrobić w jasnych barwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 19.01.2013 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 jak się nazywają te tapety (przepraszam, jeśli jest to gdzieś napisane ale ja walczę o komputer z dwulatkiem nie mam czasu się cofać )? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 19.01.2013 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 isa99 Jedna i druga tepeta to ta sama tylko jedna fota z internetu a druga z telefonu w sklepie no i raczej na taka sie zdecyduje. Na dole po wylewkach mamy 265cm. Jest tu 10cm styropianu i okolo 7cm wylewki Na gorze podnieslismy sciane kolankowa o jeden pustak i po wylewkach jest wysokosc 250cm. Ale zeby domek nie stracil wygladu to krokwie / dach przedluzylismy o jakies 50cm Cześć Gosiu, a ja myślałam że to dwie różne tapety z tych nowo zakupionych to najbardziej podoba mi się ta z napisami a jak tam wybór płytek, już dokonany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 19.01.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 gosia super tapety zamówiłaś.A płytki do łazienki górnej czarne i białe bardzo mi sie podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 20.01.2013 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Cześć Gosiu przemyślałam temat schodów i jednak zrobie tak jak Ty - żelbetowe i obłoże stopnicami z białego konglomeratu oglądałam swój projekt i wizualizacje i moje schody chyba nie mają spocznika w połowie - dlatego myślę teraz jak to inaczej wykończyć np. z tym czarnym lacobelem jak pisałaś - coś podobnego jak u MarJelki tylko czarne tylko zastanawiam się że przy takiej poręczy nie za bardzo jest za co chwycić, a stopnie z kwarcytu będą chyba śliskie jak znajdziesz wykonawcę swoich schodów to podeślij namiary, plisss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 20.01.2013 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Dzięki Gosiu, jak zaczniemy budowę, to ustalę z budowlańcem czy jest jakiś problem ze schodami ze spocznikiem - miejsce na ten spocznik jest - tylko wtedy wychodzą pewnie wyższe stopnie Będzie musiał fachman przeliczyć czy się zmieszczą czy nie - pod względem estetycznym też mi ten spocznik bardziej pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 20.01.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 GOSIA-PRZEPIEKNE TAPETY!!!!Kurde tez bym chciala jakas ,lae nigdy nie mam odwagi przykleic...Ciagle nie wiem gdzie-i taka nuda u mnie -WSZYSTKO BIALE:rolleyes: z NIECIERPLIWOSCIA CZEKAM NA WNETRZA-KAFLA I KAMIEN-Boskie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 20.01.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Gosia ja miałam taką: http://img708.imageshack.us/img708/608/dsc0619q.jpg http://img248.imageshack.us/img248/8198/dsc0633f.jpg Cena chyba 1200zł za metr bieżący, oczywiście z montażem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paciorki 20.01.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 dziewczyny help kto wie ile kosztuje taka balustrada jak ma MarJelka? ile to moze za metr kosztowac takie cudo? moze nie ma sensu zebym wyceniala, moze majatek... http://img684.imageshack.us/img684/893/dsc0772n.jpg Witam, taką balustradę wyceniono mi od ok. 5 tys. do 8 tys. zł za około 5 metrów bieżących , wysokość 90 cm. ( wyceny robiły firmy z Mikołowa, Katowic i Krakowa) W Lublinie np. dużo taniej zapłaciła Karolina - z wątku "do 3 razy sztuka" podczas budowy swojego drugiego domu. Dużo zależy też od grubości sklejanych tafli szkła. Pozdrawiam I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 20.01.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 isa przeciez jak sie konczy jedna czesc schodow to spocznik jest grubosci takiej jakby byl kolejnym stopniem, wiec czemu niby mialyby byc jakies wyzsze stopnie? Wszystkie wyjda rowno :wiggle: http://www.budnet.pl/zdjecia_m/schody_m.PNG tam gdzie jest spocznik na rysunku to u mnie są w takim łuku 4 schody - czyli w miejsce spocznika u Ciebie w tym samym poziomie - ja już się przemieszczam 4 stopnie wyżej to chyba generalnie chodzi o to, że skoro Ty masz spocznik to po podłodze Twoje schody zajmują więcej miejsca od moich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 20.01.2013 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Gosia-my placilismy 3300 za cale nasze szklo przy schodach,ale jest w ramie i nie trzeba bylo szlifowac;) Bez ramy mi wycenili na ....17 000!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 21.01.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 skoro masz mała sypialnie to moze zrob w takich kolorach jak na fotce ponizej, ta tez bardzo mi sie podoba Jest fajna kolekcja tapet tez Eijffinger CHIC i tam jest duzo jasnych tapet http://www.eijffinger.com/en/products/types/275/collection/275/1 Nawet wiem czyja ta sypialnia Piękna i nie wykluczone, że będzie jasna. Ja w ogóle bardzo lubię czarny kolor i nie ukrywam, że chciałam bym mieć któreś pomieszczenie takie ciemne. Łazienki odpadają bo są naprawdę małe- poza tym wydaje mi się, że ciemna sypialnia jest bardziej nastrojowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 21.01.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Gosia-my placilismy 3300 za cale nasze szklo przy schodach,ale jest w ramie i nie trzeba bylo szlifowac;) Bez ramy mi wycenili na ....17 000!!!!!! czyliw ramie jest tańsze ???? ile masz tej balustrady ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenka25 22.01.2013 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Gosia, pamiętam o fotkach, które miałam zrobić, ale nie byłam na budowie ani razu, dziś mamy się wybrać trochę posprzątać, chociaż doczytałam że płytki wybrane więc zdjęcia już niepotrzebne:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 22.01.2013 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Gosia Wizualki łazienek cudne , widze ze jestesmy na podobnym etapie prac tzn, moja górna łazienka jest juz prawie gotowa ale wizualka dolnej dopiero sie robi !!! Bede podglądac ciekawa jestem efektu koncowego !!! Pozdrawiam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 22.01.2013 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Gosiu,ja całą ceramikę i armaturę do łazienek kupiłam przez net . Łazienki będą śliczne (kolorystycznie identyczne jak moje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 22.01.2013 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Nie no co Ty ,wszystko ordżinal Zamawiałam tu http://www.123armatura.pl/ i na allegro (większość właśnie na allegro ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts