Ślężankaaa 30.01.2013 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Hej Gosiu Przybyłam Interesuje Cię jak wygląda panel zew. czy o coś innego chodzi? Jak to się stało, że ja u Ciebie wcześniej nie byłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 30.01.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Czesc Gosiu, fajne rzeczy nam tu pokazujesz, a w tapetach to ty chyba specjalistka jestes;) Ja jestem za lustrem z pierwszej wersji, te z rama nie podobaja mi sie, za staroswieckie jak dla mnie ( sorki ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janiela 30.01.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Fajnie się zapowiada! Będę zaglądała. Lustro nr 1 w pozostałych 2 przypadkach za dużo się dzieje do takiej tapety moim zdaniem tylko proste lustro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 30.01.2013 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Jestem za lustrem nr 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monia_22 30.01.2013 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Gosia jest specjalistą nie tylko w tapetach, zagadkę płytkową u mnie rozwiązała!!! Dziękuję raz jeszcze Gosiu ja uważam, że lustro nr 2 jest zbyt "bogate", aby było powieszone na wzorzystej tapecie. Dlatego jestem za 1, kinkiety po bokach. Jaką komodę planujesz? Prostą czy glamour? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 30.01.2013 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Ja również oddaje glos na lustro nr.1 z tymi bardziej ozdobnymi mozesz przedobrzyć tym bardziej ze jeszcze kinkieciki sa po bokach, dobrane do tapety idealnie !!! Moim skromnym zdaniem oczywiscie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 30.01.2013 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Do tej tapety -wyłącznie nr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 30.01.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 (edytowane) Hej, witam u siebie Pania Ślężankęęę :wiggle: moze nie tyle sam panel ale ogolnie czy juz masz bna oku jakies fajne modele domofonu z super opcjami Hej Wczoraj przeoczyłam głosowanie Oddaję swój głos na koncepcję nr 1 "Sercem" wideodomofonu jest monitor i to od jego funkcji wszystko zależy. Ja się zaponałam z parametrami wideodomofonów bardzo wielu firm ale szczególną uwagę skupułam na panelu zew., ponieważ będzie montowany w słupku. Monitor dokupię dopiero gdy będziemy się wprowadzać. Niestety nie jestem w stanie podać Ci konkretnie producenta oraz modelu bo jest tego za dużo i nie wiem czego dokładnie szukasz i jaką kwotę możesz przeznaczyć na taki sprzęt. Czym bardziej "zbajerowany" tym droższy. Pozdrawiam Edytowane 30 Stycznia 2013 przez Ślężankaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 31.01.2013 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Lustro nr 1 i kinkiety po bokach - moim skromnym zdaniem oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 31.01.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 A konsola może coś w ten deseń ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 31.01.2013 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Też jestem za numerkiem 1 Gosiu i co zmierzyłaś ścianę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 01.02.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Witaj!,Czyżby pierwsze zakupy przez internet się udały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 01.02.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 No śliczne te ESPRITki !!! Świetny zakup !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 03.02.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 ja obstawiam lustro nr 1 i kinkiety po boku. bateryjki tez fajowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 03.02.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Gosia Baterie fajnie się prezentują Mnie też się bardziej podobają kinkiety z boku ale przy takich wymiarach może to nie wyglądać ciekawie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 04.02.2013 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Lustro z pierwszego zdjęcia , kinkiet z trzeciego lub jakiś inny , trochę mniej strojny , ta tapeta wystarczy . Fajne wnętrza , mogłabyś podać produceta białego biurka które pokazałaś na trzeciej stronie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 04.02.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Dziękuję bardzo i będę podczytywać wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.02.2013 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Hej Gosiu:) Mam całą serie baterii esprit , umywalkową , bidetową, prysznicową i wannową , będzie pani zadowolona z wyboru:yes: Bardzo dobrze się sprawują. A co do słuchawki prysznicowej , oprócz deszczownicy, to ja sobie nie wyobrażam żeby jej nie było Chociażby gdy chcesz wziąć prysznic i nie myć włosów, to co wtedy? w czepku foliowym na głowie ? nie wspomnę o spłukaniu prysznica, czy namydlonych miejsc intymnych Pod samą deszczownicą ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 06.02.2013 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Cześć Gosia u mnie na górze w łazience też memento z villeroya. Kupowałam przez internet w fajnej cenie wtedy było jak będziesz zainteresowana to podam ci sprzedawcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 06.02.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 I jeszcze jedna bardzo ważna rzecz mi się przypomniała. Jak zdecydujesz się na umywalkę memento to przy wyborze baterii do niej zwróć uwagę na rysunek techniczny . Woda musi z wylewki lać się pionowo w dół. Jeśli strumień ma odchylenia od pionu to porażka. Z tego powodu musiałam zmienić baterię bo każdy kto korzystał z umywalki miał prysznic gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts