Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nowocześnie i Glamour - W Dąbrówkach

Recommended Posts

• Odpowiedzi 459
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

MarJelka

A u Ciebie w dziecinnej lazience jest wci bidet Esprit ale umywalka to chyba Roca - widzisz jakies roznice w odcieniach? a wanna to jakiej firmy? Bo na gore jeszcze nie kuilam nic ale na 100% wanna musi byc Roca. I boje sie kupowac inne wc i bidet zeby nie odznaczaly sie :(

Tak Gosiu:yes: wc i bidet esprit, uywalka roca, a wanna to riho lusso 180x80, przy okazji bardzo polecam tą wannę :) Pamiętam jak kupowałam też miałam obawy co do odcieni bieli, ale nic się ie martw, nie widać żadnej różnicy, biel praktycznie jest identyczna :D

Gosia stół też ten z md za mną chodzi ale na razie odpuściłam właśnie ze względu na cenę. Póki co mam pilniejsze wydatki.

Ostatnio wypatrzyłam u mnie w sklepie coś takiego

image.jpg

Też lity dąb a cena kosmicznie różna od md

P.s. Co do villeroya to na moment jak ja kupowałam mieli najlepszą cenę. Teraz może się te relacje zmieniły.

Edytowane przez koza79

• 3 weeks później...
Dziewczyny poradzcie mi jak mam zorganizowac przedsionek :-)

Tu jest rzut :

holl.jpg

Chce w jednym rogu miec ta tapete w srebrno-czarne wzory i na tej scianie postawic czarna komode i powiesci lustro + kinkiety.

No i nie wiem jaka komoda, jakie lustro i jakie kinkiety :-(

Pozostale sciany ciemno szare ale na przeciwleglej do komody tez jeden pasek tej samej tapety

Podrzuccie jakies pomysly i ktore lustro mam wybrac? ktore kinkiety? (nie smiac sie z moich fotomontazy )

Proszę powiedz co to są za lustra? gdzie można je kupić?

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
Garderoba ma kilka zakamarków a po podłodze jest 32 metry :-)

takie miałam założenie dod razu dla pokoju nad garażem i tak wyszlo. Na maxa bedzie szafek i wieszakow :lol2::lol2:

Gosiu zazdroszczę powierzchni, ostatnio u Venus pisałam, że jeśli miałabym coś zmieniać w domu to wielkość garderoby :D

Do schodow to jeszcze troche czasu.

Jak na razie kupione plytki itp i sie jeszcze nic nie robi bo czekamyna sufity podwieszane i brudne roboty typu gladzie

Spokojnie - jak beda fotrki bede wrzucała :-):D

U nas narazie bardzo spokojnie na budowie, cały czas jest coś ważniejszego.

Witaj Gosiu,

w poszukiwaniu szarości na podłogi dotarłam do Twojego profilu,jestem pod wrażeniem projektu i pomysłów,gratuluję.

czy możesz mi powiedzieć czy masz już położone płytki w salonie?czy nie są za ciemne?jak one się prezentują?

będę wdzięczna:)

pozdrawiam serdecznie

trudno jest powiedzieć,ja mam u siebie w obecnym domu ciemne płytki i są koszmarne,wszystko na nich widać natomiast w salonie i kuchni mam płytki jasne i są rewelacyjne,może przejść 200 osób i nic nie widać,więc co płyta to inna bajka...

strasznie trudne te wybory,będę zaglądać do Ciebie.

pozdrowienia budowlane:)

trudno jest powiedzieć,ja mam u siebie w obecnym domu ciemne płytki i są koszmarne,wszystko na nich widać natomiast w salonie i kuchni mam płytki jasne i są rewelacyjne,może przejść 200 osób i nic nie widać,więc co płyta to inna bajka...

strasznie trudne te wybory,będę zaglądać do Ciebie.

pozdrowienia budowlane:)

Gosia,nie wiem czy kupiłaś płytki ,ale ja wczoraj zamówiłam sobie 90 m w cenie....122zł/m-fajowo,co?:lol2: