newyork 24.11.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Została mi niecała paczka paneli podłogowych czyli taka nadwyżka. Macie jakis pomysł co można z nich zrobić ? Oddać nie bo paczka jest niepełna. Napalić w piecu też nie bo szkoda Jakiś pomysł typowo dla majsterkowicza? Tutaj wykorzystałem jako wykończenie parapetu i na tym pomysł mi się skończył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_12* 24.11.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Można zastosować na niezbyt szerokie półeczki (np w warsztacie przydomowym) lub na puste słoiki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WojtasJ 25.11.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Bardzo fajnie wygląda ten parapet. Dobrze by było zrobić półki jakieś w podobnym stylu, albo jak masz wejście do pokoju bez drzwi to taką framugę. Moi rodzice ostatnio zrobili coś takiego (co prawda z desek nie z paneli) i wygląda to naprawdę bardzo fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b3s 25.11.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Z uwagi na małą ilość paneli w grę wchodzą tylko niewielkie powierzchnie właśnie coś w stylu parapetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natan88 26.11.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Kiedyś w jednym mieszkaniu widziałem takie panele na ścianie, było kolka pasów które pod kątem szły po ścianie od podłogi do sufitu, wyglądało nawet ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts