turalyon 25.11.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Witam. Mam wąski 4m wjazd na działkę długości około 25m, po oby stronach ogrodzenie. W jednym rogu, jakies 0,5metra od płotu idzie juz gotowe przyłącze kanalizacyjne. Czy na tych 3,5m zmieszczą mi sie pozostałe media- czyli woda,prąd(ziemią) i gaz? Czy trzeba bedzie kombinować i zrobic piec np na węgiel?;/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukep3 26.11.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Witam. Mam wąski 4m wjazd na działkę długości około 25m, po oby stronach ogrodzenie. W jednym rogu, jakies 0,5metra od płotu idzie juz gotowe przyłącze kanalizacyjne. Czy na tych 3,5m zmieszczą mi sie pozostałe media- czyli woda,prąd(ziemią) i gaz? Czy trzeba bedzie kombinować i zrobic piec np na węgiel?;/. ja miałem podobnie - no moze ciut szerzej - ok 4,4 - zmieściłem gaz, wode, kanalizę, prąd; - robiłem jeden wielki wykop i rozmieszczaliśmy media w możliwych odległościach od siebie i na różnych poziomach; najgłebiej będzie woda i kanaliza - gaz i energia już będzie ponad nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts