mati9591 25.11.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 witam. Wiosną chce odnowic w domu ogrodzenie. Murek ma wysokość 40cm szer. 12cm i długosć ok 40m. w murku są rozmieszczone slupki co od 3,5 do 4m. Chciałbym obłozyc stary brzydki murek kostka granitową. Bardzo mi sie podobają ogrodzenia z kostki granitowej. Mam parę pytań zanim za to sie zabiorę: 1. jaki rozmiar kostki wybrać a może łupek? 2. W jaki sposób przykleić kostkę chciałbym to zrobic w miarę tanio, a o to przykład wizji mojego plotu;) Pozdrawiam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 25.11.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Z tym obkładaniem jest pewien kłopot. Mocno go ta czynność pogrubi to raz a dwa może odpadać jeśli woda tam wniknie zimą. Najlepiej wyburzyć i postawić z kostki 15x17x8. Przypomina cegłę. Lub z większych elementów np. 10x20x40 na płasko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts