mariuszcop 26.11.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Witam. Jestem przed zakupem blachodachówki RUUKKI FINERRA i zastanawiam się czy warto kupić teraz czy wiosną. Czy ktoś ma doświadczenia ze zmieniającymi się cenami ? Montaż blachy przewiduję w kwietniu 2013r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 26.11.2012 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Witam. Jestem przed zakupem blachodachówki RUUKKI FINERRA i zastanawiam się czy warto kupić teraz czy wiosną. Czy ktoś ma doświadczenia ze zmieniającymi się cenami ? Montaż blachy przewiduję w kwietniu 2013r Z własnego doświadczenia zakupów wiem że akurat dach warto jest kupić w środku sezonu - zimowego Zastuj w tym okresie może zaowocować większymi zniżkami/ rabatami więc poczekaj i zrób zakupy koniec stycznia/luty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Old Shatterhand 28.11.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 No tak, ale jeśli ktoś chce przykryć przed zimą? Pewnie jesień to najgorsza (cenowo) pora na zakup pokrycia dachowego... Ale nie mam wyjścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ChłopZmazur 04.02.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Ja teraz właśnie kupuję przełom I / II ceny z dobrymi rabatami, a dach jesienią pokryty dechami i papą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 04.02.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Ja teraz właśnie kupuję przełom I / II ceny z dobrymi rabatami, a dach jesienią pokryty dechami i papą. To jest najlepszy czas - "martwy" okres, a handlować trzeba więc o rabat czy sprzedaż promocyjną łatwiej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ChłopZmazur 05.02.2013 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Dziś podpisałem umowę, towar zamówiony. Ceny bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipcowka 26.02.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Witam ! Proszę kontakt osoby które kryły, lub mają w planie kryć dom blachodachówką szwedzkiej firmy SAAB. U mnie montaż dachu tą blachą wykonany był w lipcu 2012 roku, ale dwa dni temu zauważyłem, że już pokryta jest w małych ilościach rdzą ( są to małe kropki wielkości 1-2 mm rozproszone po całym dachu).Nie bardzo moge w to uwierzyć, w końcu SAAB posiada 30 -letnia gwarancję. Czy ktoś miał już podobny problem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frank_gr 26.02.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Witam ! Proszę kontakt osoby które kryły, lub mają w planie kryć dom blachodachówką szwedzkiej firmy SAAB. U mnie montaż dachu tą blachą wykonany był w lipcu 2012 roku, ale dwa dni temu zauważyłem, że już pokryta jest w małych ilościach rdzą ( są to małe kropki wielkości 1-2 mm rozproszone po całym dachu). Nie bardzo moge w to uwierzyć, w końcu SAAB posiada 30 -letnia gwarancję. Czy ktoś miał już podobny problem ??? jestes pewien ze przywiezli ci saab??? zdjecia kolego, moze to nie rdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 27.02.2013 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Witam ! Proszę kontakt osoby które kryły, lub mają w planie kryć dom blachodachówką szwedzkiej firmy SAAB. U mnie montaż dachu tą blachą wykonany był w lipcu 2012 roku, ale dwa dni temu zauważyłem, że już pokryta jest w małych ilościach rdzą ( są to małe kropki wielkości 1-2 mm rozproszone po całym dachu). Nie bardzo moge w to uwierzyć, w końcu SAAB posiada 30 -letnia gwarancję. Czy ktoś miał już podobny problem ??? Oby to nie były wióry pozostawione przez dekarzy, gdy cieli to szlifierką kątową! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
liszew 28.02.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Może to wcale nie jest rdza. Może to całkiem coś innego może źle wykonanie skutkuje takimi plamami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipcowka 05.01.2015 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 cięcie szlifierką wykonywane było nie na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 05.01.2015 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 cięcie szlifierką wykonywane było nie na dachu Dobry czas na odpowiedz- napisz lepiej co się zmieniło 2 lata to jednak kawałek czasu na obserwację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts