marlenak 27.05.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 (edytowane) Mój problem polegał na tym, że kupiliśmy z mężem mieszkanie na rynku wtórnym. Wszystko było w porządku oprócz zapachu, który pozostał po poprzednich właścicielach. Pierwsze co zrobiliśmy po zakupie to kilka dni wietrzenia (wszystkie okna na rozcież), dzięki temu udało pozbyć się w około 90% felernego zapachu. Uprzedzam, że dalsze wietrzenie nie przynosiło efektów. Postanowiliśmy przetestować kilka specyfików do wnętrz. Testowaliśmy między innymi zapachy elektryczne, dyfuzory (takie pałeczki zapachowe - gdyby ktoś nie wiedział), spray'e oraz świece z ikea oraz droższe z wosku naturalnego (kupiliśmy w sklepie internetowym). Teraz mogę śmiało przyznać, że najlepiej spisał się dyfuzor, a raczej dwa i teraz zapach domu jest o wiele wiele lepszy niż poprzednio. To taka rada, może ktoś też będzie miał podobny problem i nie będzie musiał już tyle testować co my Edytowane 28 Maja 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aranzator 28.05.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Regularnie sprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lena88 28.05.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 a ja polecam patyczki zapachowe air wick.. tanie i dobre mam takie na dole w salonie a zapach czuć też na górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 28.05.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 A ja palę lampe Berger.Efekt niesamowity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackowacko 26.06.2013 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Mój problem polegał na tym, że kupiliśmy z mężem mieszkanie na rynku wtórnym. Wszystko było w porządku oprócz zapachu, który pozostał po poprzednich właścicielach. Pierwsze co zrobiliśmy po zakupie to kilka dni wietrzenia (wszystkie okna na rozcież), dzięki temu udało pozbyć się w około 90% felernego zapachu. Uprzedzam, że dalsze wietrzenie nie przynosiło efektów. Postanowiliśmy przetestować kilka specyfików do wnętrz. Testowaliśmy między innymi zapachy elektryczne, dyfuzory (takie pałeczki zapachowe - gdyby ktoś nie wiedział), spray'e oraz świece z ikea oraz droższe z wosku naturalnego (kupiliśmy w sklepie internetowym). Teraz mogę śmiało przyznać, że najlepiej spisał się dyfuzor, a raczej dwa i teraz zapach domu jest o wiele wiele lepszy niż poprzednio. To taka rada, może ktoś też będzie miał podobny problem i nie będzie musiał już tyle testować co my Zgadzam się z Tobą – dyfuzor – największy wydatek w porównaniu z innymi specyfikami, ale najbardziej efektywny. Ja również testowałem wiele zapachów, fajne kiedyś kupiłem pałeczki w Empiku, jednak była to seria limitowana i już ich nie widzę. Pachniały nawet długo – ok 2 miesiące. Dyfuzor natomiast (Home Aroma) to inna sprawa, aromat uwalniany w odpowiednich odstępstwach czasu, dzięki czemu czuć cały czas subtelny zapach, do tego jest bardziej wydajny i ma większą „siłę rażenia” – jeden dyfuzor na otwartej przestrzeni ok 30mkw (salon z kuchnią + przedpokój), zapach czuć wszędzie. W przypadku pałeczek był to promień max 3 metrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milady 28.08.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Polecam jeszcze gotowanie na małym ogniu goździków- mieszkanie wypełnia się przyjemną, naturalna wonią Mnie chemiczne odświeżacze bardzo drażnią :/ wybieram nieustanne wietrzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiRi81 01.09.2013 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Borykam się z całkiem podobnym problemem, chciałabym aby w moim domu zapach był równie przyjemny jak wnętrze. Znajomi polecili mi abym skorzystała z zapachów które oferuje "Pachnąca Szafa" . Szczerze mówiąc spodobały mi się propozycje z tej strony szczególnie niektóre zapachy zapowiadają się niezwykle intrygująco, np "Cedrowy Płomień. Czy korzystał już ktoś z produktów wyżej wymienionej firmy, moi znajomi co prawda ją chwalą ale chciałam poznać więcej opinii:) A co sądzi o nich zleceniodawca tego spamu? Nie pytałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulkawaw 04.12.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Ja też nie mogę wytrzymać, kiedy w moim domu ładnie nie pachnie. Nie lubię zapachów chemii, a sprzątam bardzo często dlatego ten zapach chemii utrzymuje się dość długo. Nie lubię też tych odświeżaczy w sprayu, bo zapach nigdy nie przypomina tego o którym mówi producent, a poza tym są okropnie duszące. Polecam Ci świeczki, niby takie proste, a jednak daje dużo Możesz postawić świeczki w każdym pomieszczeniu w domu (najlepiej ten sam zapach, a nie kilka innych, bo wtedy zmieszają się i może być zupełnie innych efekt niż zakładałaś). Ja używam wielu świeczek, nawet tych z Rossmanna, ale najbardziej lubię Yankee Candle. Najczęściej wybieram wosk i palę go w kominku. Zapach jest niesamowity! Każde pomieszczenie pachnie cudownie, a Yankee Candle mają duży wybór zapachów, więc na pewno znajdziesz coś dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 04.12.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 ulkawaw a gdzie kupujesz Yankee Candle? Ja jakieś pół roku temu kupiłam w Poznaniu podczas wizyty u znajomych a w moim mieście niestety nie ma żadnego stacjonarnego sklepu z tymi swieczkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 04.12.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Allegro, małe kwiaciarnie stacjonarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 05.12.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Hmm jeśli chodzi o pozbycie się brzydkiego zapachu to tak jak dziewczyny pisały . Natomiast jeśli chcesz łądny zapach bo tak lubisz tak jak ja to dla mnie the best wspomniane Yankee Candle , najbardziej lubie woski i Lampa Bergera , uwielbiam , odświerza, dezynfekuje i pięknie pachnące zapachy ma To dwie rzeczy które ja u siebie stosuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelyyn 29.05.2014 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Sądzę, że dyfuzor, jak proponuje Jackowacko, będzie tu najlepszym rozwiązaniem. Świeczki, kadzidła uporają się z brzydkim zapachem na krótko, stłumią go jedynie, a nie pozbędą. Dyfuzory te najnowszej generacji mają to do siebie, że pochłaniają brzydkie zapachy na zawsze. Mam taki u siebie od neidawna. nie kosztował majątku, ok 500 zł, ale spisuje się świetnie. Wlewam dowolne olejki i mam pachnące, czyste powietrze w domu. Muszę mieć, bo dzieci alergicy i chociaż w domu nie kichają i się nie smarkają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarecki89 14.10.2014 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Najlepsze są wszelkiego rodzaju odświeżacze, ale według mnie najlepsze sa produkty zwłaszcza takie pachnące patyczki od pachnącej szafy. Ja zawsze to kupuje, bo ładnie, delikatnie pachnie, starcza na długo i naprawde daje super zapach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 14.10.2014 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 A może trzeba usunąć źródło tego zapach ?Proponuje zacząć od sprawdzenia poprawności działania wentylacji , powinna ona być sprawna we wszystkich pomieszczeniach nie tylko w kuchni i łazience.. W wielu nowych domach i mieszkaniach deweloperzy zapomnieli o takim dość istotnym szczególe .Czasami powodem złych zapachów bywa nieprofesjonalnie wykonana instalacja kanalizacyjna, słabej jakości syfony i brak odpowietrzenia .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewe ręce 18.10.2014 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2014 ulkawaw a gdzie kupujesz Yankee Candle? Ja jakieś pół roku temu kupiłam w Poznaniu podczas wizyty u znajomych a w moim mieście niestety nie ma żadnego stacjonarnego sklepu z tymi swieczkami. Wprawdzie post został zamieszczony dość dawno temu, ale skoro temat "żyje" nadal, to odpowiem z cytatem . Ponieważ w Twojej miejscowości nie ma sklepu stacjonarnego z Yankee Candle, to nie pozostaje nic innego, tylko zrobić zakupy w sklepie internetowym . Oczywiście, przez sieć nie sprawdzisz próbek zmysłem węchu, ale przecież możesz polegać na własnych preferencjach odnośnie konkretnych linii zapachowych lub posiłkować się opiniami klientów. Teraz konkrety: szeroki wybór, wyczerpujące opisy i opinie klientów zawiera sklep Goodies (http://www.goodies.pl/100-yankee-candle). Udanych zakupów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona878 20.10.2014 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 przede wszystkim wietrzenie i odświeżacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarecki89 25.10.2014 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2014 W sumie mysle ze takie zapachy jakie ma pachnaca szafa bedzie dobrym rozwiązaniem. Ja własnie czesto kupuje, a teraz takim hitem sa szaszetki zapachowe do bielizny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
choina 04.11.2014 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 U mnie to mamy te wszystkie brise itp i jakoś działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarecki89 07.11.2014 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Bo moze są chwilowe i trzeba kupic coś mocniejszego. Wydaje mi sie ze własnie te na naturalnych olejkach są najtrwalsze i nalepiej pachną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts