Kendra 30.11.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 I słoneczku oczka namaluj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 30.11.2012 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 No musiałem namalować. Moja żonka przychodzi ostatnio do mnie i mówi.choć coś ci pokażę, no to idę. Siada do komputerka i pokazuje mi nasze zdjęcia z dziennika i mówi"patrz widzisz żarówkę trzeba wymienić w pokoju" - no to sam widziałe"schody wyczyścić, zobacz jakie tu brudne" - no trzeba"zobacz jaka tam pajęczyna w rogu pokoju" - cholera nic nie widzę i zaglądamy w zdjęcie jakbyśmy nie mogli sprawdzić w pokoju. Cholera no jest taka malutka, no ale jest"słoneczku namaluj oczy" - no wiem ale..." zobacz te kwiatki musisz mi przenieść na kwietnik o tu na to zdjęcie no popatrz tak będzie ładnie" - no ale co tak w komputerze, graficznie. "nie no chłopie kwietnik mi tu musisz powiesić" To ja po to zakladam dziennik wklejam zdjęcia tylko po to żeby mi mówiła co trzeba zrobić. No rozumiem żarówka, schody, pajęczynka jakaś tam no ale z tym kwietnikiem to już pojechała. No i co nagadałem się i kwietnik już wisi. Normalnie kocham już swój dziennik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 30.11.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 hihihi pozdrów żonę, kwiatów nigdy za wiele, też je uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.11.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Lubie Twoją zonę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 30.11.2012 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 No ja ją kocham, no wogóle wszystkich kocham za to co robią dla moich córeczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.11.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Znam to uczucie:)Czy jesteś dzis w stanie gadać przez tel czy przekładamy na jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 30.11.2012 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Aga przepraszam ale tak się cieszę. Jeśli możemy przełozyć na jutro, to chyba calkiem do rzeczy będę mówił, z tym ze jutro, to tylko do południa, bo później praca. Bardzo cię proszę, wybacz nam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.11.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Wsio jasne, tak myslałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 02.12.2012 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 (edytowane) Czas aby troszkę odświeżyć nasz dziennikNa dzień dzsiajesz nasz domek od przodu wygląda tak http://i1.fmix.pl/fmi598/f0755e5e0013a70a50bb7f13/zdjecie.jpgZe względu na dużą różnicę terenu wymurowalem taki duzy mur oporowy od strony garażu. Aby to jakoś połaczyć z drugiej strony jest niższy murek. Kiedyś w przyszłości chciałbym te murki obłozyć kamieniem. Nawet go kupiłem jakieś 3 lata temu i troszkę polożyłem, ale teraz po pierwsze brak czasu na polożenie reszty, po drugie brak funduszy. Nasz domek od strony ogrodu z chodnikiem dla księżniczekhttp://i2.fmix.pl/fmi2518/43e198b2002602a750bb810a/zdjecie.jpg jeszcze go nie skończyłem z wiadomych przyczyn, ale powolutkuhttp://i1.fmix.pl/fmi562/6ccf58740012698a50bb81bf/zdjecie.jpgTymczasowo zakończono chodnik z podjazdem do domku. Na tą część dostałem kostkę albo inaczej wyprosiłem, na wiosnę muszę ją odpracować.http://i1.fmix.pl/fmi363/2fa28a2f0015c57350bb81f9/zdjecie.jpgNo i wjazd do domku, na razie podjazd drewniany potem zobaczymy. http://i1.fmix.pl/fmi2451/65e6f3b10003796550bb84e3/zdjecie.jpgW tle jedna z księżniczekhttp://i3.fmix.pl/fmi1347/1737b5b10026e66e50bb7ed8/zdjecie.jpg Chodniczek księżniczek będzie aż do tego miejsca równolegle do schodów, jak znajdziemy fundusze. Dalej w dół też położymy jakis podjazd.Chodniki robiłem razem z kolegą w zamian za zrobienie łazienki we Wroclawiu. Na koniec jedno z ważniejszych zdjęć, księzniczka która towarzyszyła tatusiowi podczas zdjęć. Co prawda tylko przez szybę ale byłahttp://i3.fmix.pl/fmi2139/f09e73d10022029750bb846e/zdjecie.jpgTrochę brudnawa jak na księzniczkę, ale za to szczęściwa. Edytowane 2 Grudnia 2012 przez Miras12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 02.12.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 I Ty chciałeś TAKI dom sprzedawać... Dobrze, że do "psychologa" przyszedłeś i mam nadzieję skutecznie wybiliśmy Ci to z głowy. Te zatoki, to chyba nie z tego powodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 02.12.2012 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 A czego nie zrobi się dla zdrowia dzieci.Oj bolałoby mnie, gdbym miał sprzedać, tyle pracy w niego włozyłem. Teraz najważniejszy jest chodnik bo przeciez księzniczki nie będą po błocie jeździć W sumie to dobrze że trafiłem nam takich ludzi jak ty carver. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 02.12.2012 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 chcesz mi powiedzieć że przez te zatoki to mi głupota teraz wychodzi którą walę w chusteczkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.12.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Piękny macie dom. jeśli nie musisz, nawet nie myśl o sprzedaży.Zobaczysz, znajdą sie pieniądze na rehabilitacje dziewczynek. A księżniczki im brudniejsze tym szczęśliwsze;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 02.12.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 AgnesK wszystkie dzieci im brudniejsze tym szczęśliwsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 02.12.2012 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 No właśnie ładnie wygląda i jeszcze na górce, niestety niktz urzędu nie liczył tego że prawie wszystko robiłem sam. Macie to sprzedajcie i od tego wszystko się zaczeło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 02.12.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Jakbyś mieszkał w kanciapie obitej papą, to pewnie by Ci pomogli. Szkoda gadać. Bardziej się boją o pijaczków, żeby im nie zamarzli i zaraz TVN na głowie. Dają im opał na zimę, który ci potem opylają za flaszkę... Szkoda gadać o urzędasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.12.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Nie, carver, to działa inaczej, jakby mieszkali w kanciapie obitej papa to by im dzieci odebrali, bo niezdolni niezaradni itdDobra, szkoda gadac w ogóle A co to za urząd, Mirku, Was tak oceniał i przeswietlał????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 02.12.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Domek macie śliczny. Mieszkajcie w nim szczęśliwie. O sprzedaży nie myśl. Pieniądze na leczenie dziewczynek znajdą się na pewno w inny sposób...trzeba w to wierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 03.12.2012 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Sliczny, uroczy domek. Zapomnijcie o sprzedaży! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 04.12.2012 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Nie, carver, to działa inaczej, jakby mieszkali w kanciapie obitej papa to by im dzieci odebrali, bo niezdolni niezaradni itd Dobra, szkoda gadac w ogóle A co to za urząd, Mirku, Was tak oceniał i przeswietlał????? Tak tu masz racje jakbyśmy mieszkali w kanciapie to tak na pewno by było. Jeszcze byśmy uslyszeli, że nie zaradni i beztorscy jesteśmy. Nie potrafią dziećmi się zająć. No cóż z jakakolwiek zapomoga tak jest bo oprócz tego że masz np zarobki które cię kwalifikują do jej przyznania, to jeszcze pani przychodzi i sama ocennia czy należy się zapomoga czy nie. No cóż pijak dostanie bo przecież jego dzieci niewinne, że tatko jest taki. A czy trafi to do dzieci to już inna kwestia. Mojej znajomej ostatnio nie przyznali zapomogi bo ma telefon stacjonarny, to nic że odłączony, no ale ma. Tak samo jak u nas no ale ma pan telewizor, no mam. No chyba go trzeba sprzedać, stopa życiowa za wysoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts