pawel2210 26.11.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Witam:) Na projekcie mam sciany z karton gipsu ale strop mam tak zrobiony ze mozna je murowac. Prosze was o rade jakie sciany zrobic na poddaszu karton gips czy z suporeksu, co lepsze, tansze? dodam ze regipsy w calosci wykonal bym sam a z suporeksu musial bym najac fachowcow do tynku... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafał2011 26.11.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Wydaje mi się że murowane tańsze, możesz przykleić płytę zamiast tynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel2210 26.11.2012 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 tez bralem to pod uwage,ale mysle ze jak juz robic murowane to lepiej tynk. boje sie zabrac za tynkowanie bo nigdy tego nie robilem imoge spier...ic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 26.11.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 widziałem też opcję zaciągnięcia ściany z suporka klejem i gładzią gipsową zamiast tynkowania tradycyjnego, wygląda tak samo, można zrobić samemu i chyba czystsza robota niż chlapanie tynkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel2210 26.11.2012 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 widziałem też opcję zaciągnięcia ściany z suporka klejem i gładzią gipsową zamiast tynkowania tradycyjnego, wygląda tak samo, można zrobić samemu i chyba czystsza robota niż chlapanie tynkiem tylko czy takie rozwiazanie jest dobre? sciany maja pion bo sam murowalem to nie wyszlo by grubo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 26.11.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 tez bralem to pod uwage,ale mysle ze jak juz robic murowane to lepiej tynk. boje sie zabrac za tynkowanie bo nigdy tego nie robilem imoge spier...ic:) wiesz... przed pierwszym dzieckiem mozna by pomyslec podobnie dasz rade chlopie... ja u siebie bede murowal napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 26.11.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 hmmm a ja bym sugerowal z tego: http://www.multigips.pl/sciany%20dzialowe%20zalety.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel2210 27.11.2012 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 wiesz... przed pierwszym dzieckiem mozna by pomyslec podobnie dasz rade chlopie... ja u siebie bede murowal napewno a tynki tez samemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts