adiz1 27.11.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Witam.W zasadzie pytanie zwarte w temacie.Dodam, że chciałem użyć płyt styropaianowych o grubości 5 cm (orientacyjnie wyjdzie około 4 arkuszy) do ocieplenia skrzyni z blachy stalowej ocynkowanej. Będę wdzięczny za wszelkie sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 27.11.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 pianką do przyklejania dociepleń np. TYTAN EOS a w każdym sklepie z farbami można kupić klej do styropianu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 12.12.2012 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Witam. W zasadzie pytanie zwarte w temacie. Dodam, że chciałem użyć płyt styropaianowych o grubości 5 cm (orientacyjnie wyjdzie około 4 arkuszy) do ocieplenia skrzyni z blachy stalowej ocynkowanej. Będę wdzięczny za wszelkie sugestie. Z doświadczenia podpowiem, że pianka to nie najlepsze rozwiązanie. Też tak zrobiłem i okazało się, że po jakimś czasie płyty odpadały. Znacznie lepiej sprawował się silikon. nasmarować, przyłożyć, docisnąć i zostawić do następnego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts