Yaa 27.01.2014 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 motylkowe dekoracje ? czy juz za duzo ? podloga bedzie jasniutka w kolorze zaglowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 28.01.2014 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 (edytowane) Yaa, a musi coś być na tej ścianie? a może literki? http://image.ceneo.pl/data/products/18023358/i-dekosign-love-napis-na-sciane-bialy-love1-0.jpgalbo jakiś fajny, optymistyczny napis...albo wasze zdęcia w jednakowych ramkach... Edytowane 28 Stycznia 2014 przez Catti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 28.01.2014 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 i jeszcze raz kominek, a przed nim nowy stolik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 30.01.2014 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 i jeszcze taki widoczek z okresu swiatecznego, na moja prowizorke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 30.01.2014 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 WOW tak domowo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 30.01.2014 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 jakos sie juz przyzwyczailam do surowych warunkow jakos trzeba mieszkac chociaz jeszcze mnostwo do zrobienia surowo ale w sumie calkiem wygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KPO1 30.01.2014 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 jakos sie juz przyzwyczailam do surowych warunkow jakos trzeba mieszkac chociaz jeszcze mnostwo do zrobienia surowo ale w sumie calkiem wygodnie Najważniejsze, że na swoim:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 31.01.2014 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 ja tez tak bede miszkac ,bo na wszystko kasy nie wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 31.01.2014 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 ja tez tak bede miszkac ,bo na wszystko kasy nie wystarczy bo juz zaczynalam miec kompleksy... ale nie ma tego zlego podloga dobrze sie wygrzeje przed ulozeniem plytek, wyjda inne drobne usterki i bedzie czas na poprawki ... tak sie pocieszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 31.01.2014 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 (edytowane) musze jeszcze przedstawic nowego lokatora a wlasciwie lokatorkę -Luśkę Edytowane 31 Stycznia 2014 przez Yaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KPO1 31.01.2014 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Yaa my również jak tylko będzie możliwość to się wprowadzimy. Na wszystko napewno nie starczy kasy. Teraz po sprzedaniu starego domku, mieszkamy u rodziców, a wiecie jak jest na "kupie":lol2::lol2: Więc już nie mogę się doczekać kiedy my będziemy mogli zamieszkać w takich "surowych warunkach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 31.01.2014 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 my zaczelismy pomieszkiwac jak tylko wc zostal zamontowany spalismy na materacu i tylko jezdzilismy sie kapac do domu ale byly wakacje....w koncu to i tak lepsze warunki niz pod namiotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 01.02.2014 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Yaa też chcę kotka noooo..... na razie mam takiego cudzego co pilnuje mi działki i obchodzi wokół domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.02.2014 03:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Luśka ma mordkę jak moja Spinoza 8 lat temu. Dom powinien mieć kota, żeby siadywał na parapetach, ocierał o nogi, a nawet – jak moje dwa sierściuchy – zimą anektował połowę łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 02.02.2014 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 to juz drugi kot w moim domu stara kocica ma 12 lat i mam z nia w sumie problem bo panicznie boi sie kociaka prycha, syczy, podwija ogon i ucieka jak nie widzi kociaka to jest ok...jak tylko zobaczy to sytuacja sie powtarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.02.2014 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Śliczna kocica Przez rok była u nas podobna, ale ciemno brązowa i jeszcze rudymi plamami. Myślę, że nie boi się, tylko zaznacza, że nie chce malucha w swoim domu. Dotąd była sama, a koty to samotnicy. Nie martw się po pewnym czasie zacznie go tolerować. Będzie jak u mnie. Spinoza była w domu pierwsza. Po pół roku dowieźliśmy Pasqala. On od niej jest starszy 3 lata i wtedy był świeży kastrat. Najpierw go zlała straszliwie, chociaż miękkimi łapkami, bez pazurów. Dla niego to była niezwykła sytuacja - inny kot, bo dotąd był od małego sam w mieszkaniu. Nieco zgłupiał ze zdziwienia zamiast jej oddać. Tak ustaliły się stosunki międzykocie. Dotąd jest tak, że gdy Spinka podchodzi do miski, z której akurat je Pasqal, on chapnie jeszcze ze dwa kęsy i oddaje jej miejsce. To samo z oknem w sypialni. Jest jedno dwuszybowe, więc miejsca sporo, ale kotka jeśli dopada go pierwsza, rozciąga się tak, żeby kocurowi utrudnić wejście na wolną część. A jeśli on ośmieli się zbyt blisko niej wskakiwać, dostaje bęcki. Ale generalnie jest okey. Bawią się w berka i zaganianie na drzewo. Choć to Pasqal przeważnie inicjuje gonitwę. Spinoza zgrywa stateczną matronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 03.02.2014 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Tak, wszyscy mi mowia ze potrzeba czasu, ale ja mam wyrzuty sumienia ze dla wlasniej zachcianki narazam koty na takie "atrakcje" Zakupilam dzisiaj taki preparat "feliway", ktory podobno zmniejsza stres...poki co ciezko powiedziec Stara schodzi na dol ale dalej warczy i syczy. A Luśka wpatrzona w nia jak w obrazek ( moze jej matke troche przypomina) i zdziwiona dlaczego kocica jej nie lubi... a to przeciez sama slodycz jest ...kotek aniolek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.02.2014 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Ona po prostu samotnica jest, jak moja Spinka. Dotrą się, zobaczysz i nawet jak się pobiją to bez pazurków, metodą na packanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 03.02.2014 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 y aa tylko nie faworyzuj żadnej a jak dajesz im jedzenie to zacznij od starszego kota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 03.02.2014 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 jedna miska na pietrze a druga na parterze bo sobie podjadaly a tak latwiej upilnowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts