pestka56 03.02.2014 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 E, tam. Ja karmię wyłącznie w kuchni. Jak się tłok robi, to Pasqal zawsze ustępuje. No, ale Ty karmisz kociaka i dorosłą kotkę. U mnie jedzą to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 04.02.2014 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 No wlasnie glownie chodzi o rodzaj karmy. Stara je light a maluszka wrecz przeciwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 04.02.2014 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Tak, jednak lampy trzeba kupowac na samym koncu, jak juz jest kolor podlogi, scian, jak juz sa meble i przemyslane dodatki .......... Do takiego madrego wniosku ostatnio doszlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 05.02.2014 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 (edytowane) no dobra...bede nudna ale nie samą budową zyje czlowiek... Edytowane 5 Lutego 2014 przez Yaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.02.2014 02:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Ależ on puszek puchaty Może miał persa za przodka. Przyzwyczajaj do czesania, bo mu się kołtun może robić jak podrośnie.. Moje tolerują po grzbiecie i bokach, a resztę muszę szorstką rękawicą wygłaskiwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 06.02.2014 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 (edytowane) No ja mam nadzieje ze nie persa:lol2: I ze wyrośnie z niej ładny maine coonek Probowalam czesac ale póki co gryzie szczotke Edytowane 6 Lutego 2014 przez Yaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.02.2014 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Kup taką rękawicę-łapkę do kąpieli (ludzką nie kocią) – szorstkie frotte po jednej stronie, a po drugie jeszcze twardsze. Trochę to niewygodne, bo trudno oczyścić z futerka, ale zastąpi szczotkę. Nie pomyślałam o maine coonku. a pędzelki na uszkach są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 08.02.2014 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Hej Przyszłam z rewizytą I co widzę ??? Piękny dom!!!! Musze grzecznie przeczytać wszystko od początku i sie tu rozsiadam na dłuzej Całuski /Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 08.02.2014 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Yaa gdzie jesteś jak cie nie ma? Co porabiasz ciekawego na domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 09.02.2014 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 witaj Saly milo cie widziec u mnie moj domek to taki jeden wielki kompromis...poczynajac od szerokosci dzialki na ktorej musialam wcisnac 2 domy (2 polowki blizniaka) Ladybird76 , u mnie nudy jak braki w budzecie to i wszystkie prace zwalniaja w najblizszym czasie bedzie sie robic dolna lazienka i zabudowa gipsowa w salonie poza tym czekamy na wiosne zeby zaczac podlogi a pamietasz ze mialas mi pokazac fotki ? a poza tym tez w 90% zajmuje mnie 9 tygodniowe kociatko...sama slodycz daje tyle radosci ze wszystkie smutki i stresy znikaja polecam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 09.02.2014 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 witaj Saly milo cie widziec u mnie moj domek to taki jeden wielki kompromis...poczynajac od szerokosci dzialki na ktorej musialam wcisnac 2 domy (2 polowki blizniaka) Ladybird76 , u mnie nudy jak braki w budzecie to i wszystkie prace zwalniaja w najblizszym czasie bedzie sie robic dolna lazienka i zabudowa gipsowa w salonie poza tym czekamy na wiosne zeby zaczac podlogi a pamietasz ze mialas mi pokazac fotki ? a poza tym tez w 90% zajmuje mnie 9 tygodniowe kociatko...sama slodycz daje tyle radosci ze wszystkie smutki i stresy znikaja polecam !!! Ja co prawda jestem fanem psów Ale wiem jak to jest mieć nowego małego sierściucha w domu faktycznie wszystkie smutki znikaja a małe kotki są wyjątkowo rozkoszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.02.2014 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 I strasznie łobuzerskie Miałam piątkę takich przez prawie 3 miesiące i gdy wreszcie poznajdowałam domy, to poczułam jak mnie zmęczyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 09.02.2014 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 I strasznie łobuzerskie Miałam piątkę takich przez prawie 3 miesiące i gdy wreszcie poznajdowałam domy, to poczułam jak mnie zmęczyły. Piątkę ? ... O to współczuje Ja tyko czekam kiedy zasnie i będzie spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.02.2014 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 No, piątkę.Normalnie mam dwa, ale pewnego dnia pojawiła się obca malutka, drobna brązowa trikolorka. Przyszła w marcu, śnieg i zimno. Dokarmiałam. Myślałąm, że to młodziutka kociczka. Zaprzyjaźniła się z Pasqalem i Spinoza zaczęła ją tolerować. Nazwałam ją z powodu kokieteryjnego zachowania Cizia. Nagle zniknęła. Mam pod dachem przy wejściu gospodarczym szeroki gzyms na wieńcu i odkryte belkowanie. Zrobiłam tam kiedyś w wielkim kartonie wyłożonym styropianem schronienie dla takich kocich dzikich włóczęg, bo się czasem pojawiają. Nocują sobie w tej kociej garsonierze zimą. Latem gdy bardzo gorąco, anektuje ją mój Pasqal. Na stałe stoi tam drewniana drabina.Po 2 dniach wpadłam na pomysł zajrzeć do garsoniery. Była z pięcioma dopiero co urodzonymi kociakami. Jeśli masz ochotę na zdjęcia, proszę https://www.facebook.com/pestka56/photos Robiłam gdy zaczęłam szukać dla nich domów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 10.02.2014 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 (edytowane) ja nie mam konta na fb a co myslicie o takiej konsolce ?? Edytowane 10 Lutego 2014 przez Yaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 10.02.2014 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Konsola świetna. Odrestaurowuje podobna i jestem na etapie haki zrobić kolor a stary zniszczony blat i zerwane przeze mnie wykonać z jakiejś mozaiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 10.02.2014 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 (edytowane) kosztuje niewiele i lite drewno....moze kupie zastanawiam sie czy bedzie pasowac nie umiem wpasowac ale myslalam zeby tu postawic... Edytowane 10 Lutego 2014 przez Yaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 10.02.2014 23:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 literki w sumie ... tez chyba dobry pomysl ale wlasnie chyba poki co nic nie bedzie chec zagospodarowania sciany wziela mi sie chyba stad ze chcialam zeby pokoj byl jakis bardziej przytulny, taki osobisty bardziej ale chyba musze pomyslec nad czyms innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.02.2014 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Postaw i do tego szczupłe wysokie lustro na ścianie w gładkiej białej dość szerokiej ramie. To jak nie masz konta na fb, to nie możesz otworzyć tego linka? Mnie dziecko zmusiło i też ciemna jestem jak tabaka, prawie nie zaglądam tam. Ale pomogło mi znaleźć kitkom domy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 11.02.2014 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Ja bym tam dała tylko zasłonę, na całą tą ścianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts