Yaa 11.02.2014 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Nie zakładam konta z pełna premedytacją za duża inwigilacja Nie mogę przeglądać twoich zdjęć A co do toaletki to cieszę się ze nie Byl to głupi pomysł Zastanawiam się jeszcze na ile mogę wejść z ta biela do salonu z powodu brzozowego stołu i krzeseł Będę potrzebowała jeszcze komode do jadalni, ale to Juz chyba w kolorze stołu ? Mam jeszcze ogromne lustro w srebrnej ramię i zastanawiam się gdzie je umieścić. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.02.2014 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Mogę wkleić historyjkę foto tutaj, jeśli oczywiście masz ochotę popatrzeć. To taka powieść w odcinkach - oglądasz i usuwam, bo to wątek by zaśmieciło. Komodę ja bym raczej dopasowywała kolorem do toaletki. Fajnie jest jeśli jakiś mebel jest bardziej widoczny. Ale to trzeba przemyśleć - jak jasna jest Twoja brzoza. Lustro - powędruj nim po salonie i okolicach. Jak ogromne i pionowe to może stanowić samo w sobie mebel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 11.02.2014 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 No ten stół z krzeslami jest na tej fotce powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.02.2014 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Już sobie popatrzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 11.02.2014 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 hmm...jak to na cala sciane ? tam jest okno narozne wrzuce jutro moze fotke calego okna, w sumie zaslony tez nie wiem jakie i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 12.02.2014 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 12.02.2014 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 (edytowane) ja powiem szczerze w ogóle tam nie widzę zasłony na całej ścianie wydaje mi się, że tam jest za mało miejsca.... chyba, że tylko na zdjęciu wygląda tak, że obok łóżka jest wąsko... chcesz się ocierać o tkaninę? nic tam nie dawaj fajna ściana jest.... jak powiesisz w rogowym oknie delikatne, mocno zmarszczone firany (na karniszu od samego sufitu ), to od razu będzie przytulnie.... http://www.star-apart.com/pub/upload/13027133623b.jpg (zdjęcie skradzione z netu jako przykład...) Edytowane 12 Lutego 2014 przez Catti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 12.02.2014 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 no tam jest z pol metra do sciany, wiec nie za wiele wlasnie myslalam o jakims takim karniszu naroznym do zaslaniania sie mam pliski, potrzebuje tylko dekoracji okna firanek nie lubie, ale te zaslonki nawet nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 12.02.2014 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 do zaslaniania sie mam pliski, potrzebuje tylko dekoracji okna firanek nie lubie, ale te zaslonki nawet nawet taka firana nadała by przytulności, zasłoniła kaloryfer i rozjaśniła wnętrze ale to tylko moje zdanie jak nie lubisz, to nie wieszaj.... co ma cię wnerwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 12.02.2014 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 przemysle to jeszcze, u mnie ciezko z wyobraznia musze zobaczyc zeby wiedziec czy tak czy inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 15.02.2014 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 o... Yaa, skleiłaś wątki fajnie... dopiero teraz dojrzałam komodę (właściwie komódkę ) mam nadzieję, że kupiłaś, bo fajnie tam pasuje w tym miejscu i nadda się na odłożenie telefonów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 15.02.2014 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Yaa u mnie podobnie jak u ciebie tzn. problem z wyobraźnia i nie lubię firanek:)Yaa czy stół będzie stał w świetle okna czy masz dla niego inne miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 16.02.2014 01:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 No stół musi być częściowo w świetle okna bo mam 6 okien w salonie Kanapa w drugiej części tez będzie w świetle okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 16.02.2014 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Yaa też mam mieć stół przy oknie tarasowym a do tego w świetle wejścia kuchennego i zastanawiam się czy to nie będzie kolidowalo z komunikacja... Skąd Ty masz tyle okien? Chętnie ten układ zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 16.02.2014 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Yaa na podlodze będziesz miała gres czy mi się wydaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 16.02.2014 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Tak, będzie gres polerowany, jasny w kolorze chłlodngo bezu Kilka str wcześniej wklejalam rzut salonu, który przez te okna prawie nie ma ścian Catti, toaletki jeszcze nie kupiłam, ale zamowie w tym tyg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 16.02.2014 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 (edytowane) Yaa a jaki gres dokładnie? Rzut znalazłam, duży salon masz:) mój przy Twoim jest mikro...gres tez znalazłam ale nie znalazłam nazwy.... Edytowane 16 Lutego 2014 przez Ladybird76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 16.02.2014 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Gres się nazywa "napoli" ....made im vietnam Nie wiem czy to jeszcze gorzej niż chiński ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 16.02.2014 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 to pokaze jeszcze jedna sciane sypialni tez nic tam nie pchac na sciane ? te motylki przy lampie to takie ad hoc, wiciete i wetkniete:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 16.02.2014 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 ale gdzie? nad tymi komodami? zdjęcia jakieś fajne powieś... a lustro tak na zawsze, czy jednak będzie wisieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts