Yaa 16.02.2014 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 miala byc niska szeroka komoda a lustro wiszace w poziomie, jak nad toaletką ale zastanawiam sie czy nie zostawic takiego ukladu, przynajmniej poki nie mam lustra w garderobie, bo to jest bardzo funkcjonalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 16.02.2014 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Ìwydaje mi się, że lustro powinno wisieć. Motylki jak cos to przykleić. Możesz tez da obraz w nawiązaniu do motyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 20.02.2014 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Yaa, zobacz co znalazłam dziś przez przypadek w "szarościach"... idealny pomysł.... zaraz pomyślałam o twojej sypialni co do komód, to na pewno jedna niższa i nad nią lustro będzie lepszym rozwiązaniem ale wiadomo... pewnie na razie musi tak zostać póki ta garderoba się nie dokona jeśli na chwilę, to lustra nie wieszaj.... ale wiesz.... prowizorki czasami zostają na zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 20.02.2014 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 dzieki Catti bardzo fajna inspiracja, takie cos to nawet moj maż dałby rade zrobic ale zanim ostatecznie sie na cos zdecyduje to jeszcze zrobie cos w kwestii zasłon, wtedy bedzie mi latwiej spojrzec i cos dopasowac mam nadzieje ze moja prowizorka skonczy sie niedlugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 19.03.2014 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Yaa a co u ciebie taka cisza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 22.03.2014 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 no właśnie wiosna wczoraj przyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Rodak 11.11.2014 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 (edytowane) Edytowane 11 Listopada 2014 przez Kasia Rodak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Rodak 11.11.2014 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 a to najnowszy nabytek z serii oswietlenie ledowy plafon na linkach- do wiatrolapu hmm....widac kabelek [ATTACH=CONFIG]225849[/ATTACH] a tu juz nie [ATTACH=CONFIG]225850[/ATTACH] Witam, wpadłam się przywitać. Piękny ten plafon, ja również taki planuję w wiatrołapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 11.11.2014 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 A no właśnie...przyszła wiosna...potem lato... I ja szalałam w ogrodzie dlatego tu cisza Dom trochę poszedł "w odstawke" bo wiecej czasu spedzalismy na dworze Ale czas wziąć się do roboty. Od września działamy znowu. Teraz tylko opowiem a do końca miesiąca powrzucam jakieś zdjęcia Zostały dokonczone daszki przed wejściem, na garażu i zrobiona grafitowa podbitka. Wewnątrz robi się jeszcze podłoga i wykancza dolna łazienka Nie ma się czym chwalić bo skopana przez glazurnikow ;( Po niezłych perypetiach obudowa kominka prawie skończona A... I jeszcze częściowo podwieszane suffity zrobione ale nie wykończone W ciagu 2 tyg powinno tez być ogrodzenie.... Tarasy chyba dopiero w przyszłym roku Zamowilam tez nowe lampy do salonu, pierwszy zakup to Byl niewypał Pozdrawiam wszystkich którzy mimo ciszy do mnie zaglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 11.11.2014 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 poki co pokaze moj nieskonczony jeszcze kominek i niezafugowaną podłogę brakuje jeszcze kamienia na gorze i kratki ale już widze ze jest tak jak sobie wyobrazalam czyli super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 13.11.2014 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 kominek skonczony...jeszcze tylko pomalowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 13.11.2014 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 fajnie, że wróciłaś Yaa kominek wyszedł pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 13.11.2014 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 dziekuje, fajnie ze jestes Catti zagladalam do ciebie juz wczesniej ale nie widze konca... czy cos zrobilas u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 13.11.2014 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 no... plan! :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 13.11.2014 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 no... plan! :rolleyes: aaa...plan to podstawa ! zdradz u siebie szczegoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asti 13.11.2014 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Witaj Yaa Trafiłam do Ciebie przez przypadek i doczytałam się, że mamy ten sam gresik Napisz proszę, jak on się sprawuje? Czyściłaś, impregnowałaś? Zakupiliśmy odpowiednie (mam nadzieję) środki zmywające i impregnujące. Ale podłoga jeszcze nie leży.... I tak się zastanawiam, jak to będzie Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 13.11.2014 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Witaj Asti uzytkuje podloge od ok 2 tyg po polozeniu zmywalismy plynem do mycia naczyń a potem impregnowalismy sopro, a potem zostaly zafugowane fuge wybralam ciemniejszą troche niz plytki bo wszyscy narzekaja ze jasne to masakra poki co ok, nawet zdazylam już upuscic i potluc szklany swiecznik i nic sie nie stalo zamiatam szczotką elektryczną , pojedyncze plamki scieram i w sumie jest czysto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 17.12.2014 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 pochwal się postępami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 17.12.2014 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Ach...jeszcze chwile czekam na lampy ..drugie podejscie i mam nadzieje ze ostatnie Poza tym problem z aparatem musze oddac do naprawy Ale ostatnio bylo intensywnie i ciezko (podlogi, sufity i malowanie salonu) i to wszystko juz mieszkając, ale jakos przezylam Budzet byl zerowy wiec jestem zadowolona ze wyszlo calkiem wygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 17.12.2014 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 nie ma sprawy.... poczekam byle nie do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts