Yaa 17.12.2014 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 no dobra...pokazę...kota ale na nowej podlodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 17.12.2014 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 co ty chcesz od swojego aparatu??? piękna, błyszcząca, wymyta podłoga.... superowa Luśka (zadziorna.... a jaka modelka ) fajny dywan i dwa małe kawałki foteli... rób te zdjęcia i nie przejmuj się lampami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 17.12.2014 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 To zdjęcie z telefonu Zrobię coś jutro w dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 18.12.2014 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 a tu moj fotel na poranną kawę z widokiem na ogród nie ma jeszcze tarasu podnózek/stolik stoi zazwyczaj za fotelem w rogu ale teraz będzie tam choinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 18.12.2014 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 no pięknie!! i na taras przyjdzie czas mam nadzieję, że wrzucisz jeszcze jakieś zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 18.12.2014 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 dzieki Catti wrzuce wrzuce, ale teraz sie wstrzymam az dokoncze pare drobiazgow i tfu tfu w koncu jada do mnie lampy i moze w pn bedą czekam od poczatku listopada masakra niestety chyba przed swietami nie bedzie listew przypodlogowych brak czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 18.12.2014 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 23.12.2014 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 poprzednie nieudane lampy zniknely bo dojechaly w koncu zamowione alehandro wg mnie ladnie, a co wy myslicie ? mam w jednej czesci salonu 2 takie, ale wiecej pokaze jak dokoncze porzadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 23.12.2014 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Wesołych Swiąt ! dla wszystkich zaglądających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 23.12.2014 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 (edytowane) poprzednie nieudane lampy zniknely bo dojechaly w koncu zamowione alehandro wg mnie ladnie, a co wy myslicie ? mam w jednej czesci salonu 2 takie, ale wiecej pokaze jak dokoncze porzadki myślimy, że fajne najważniejsze, że są takie, jakie sobie wymarzyłaś.... no i mam nadzieję, że roleta naprawiona Tobie i Twojej rodzince też Wesołych...... Edytowane 23 Grudnia 2014 przez Catti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 23.12.2014 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 no i mam nadzieję, że roleta naprawiona . ech...przyjechal pan i nie dosc ze nie naprawil to rozprogramowal kolejne 4..jakas masakra ale za zyczenia dziekuje i pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 23.12.2014 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 ech...przyjechal pan i nie dosc ze nie naprawil to rozprogramowal kolejne 4..jakas masakra matko! zabrzmiało jak żart.... albo kolejny odcinek "Usterki" wiem, że ci nie do śmiechu, ale mam nadzieję, że ci chociaż okna odsłonił mnie wysiadły rano dwa komplety światełek na choince... płakać mi się chciało, jak sobie pomyślałam, że ją trzeba rozebrać, wymienić, ubrać....a przede wszystkim jechać (!!!) po nowe... udało mi się wymienić bez rozbierania.... ale straciłam z dobre dwie godziny.... ach! te niespodzianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 28.12.2014 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 matko! zabrzmiało jak żart.... albo kolejny odcinek "Usterki" wiem, że ci nie do śmiechu, ale mam nadzieję, że ci chociaż okna odsłonił mnie wysiadły rano dwa komplety światełek na choince... płakać mi się chciało, jak sobie pomyślałam, że ją trzeba rozebrać, wymienić, ubrać....a przede wszystkim jechać (!!!) po nowe... udało mi się wymienić bez rozbierania.... ale straciłam z dobre dwie godziny.... ach! te niespodzianki No niestety mi nie bylo do smiechu, ale mam nadzieje ze mi to w koncu naprawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 28.12.2014 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 (edytowane) a tak teraz wyglada moj salon zrobiony wlasciwie z zerowym budzetem bez planu i projektu zaplanowalam tylko funkcje w poszczegolnych miejscach a reszta to dzielo przypadku Edytowane 5 Lutego 2016 przez Yaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 29.12.2014 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 fajne te lampy salon jak na coś "bez planu i projektu" wyszedł super! masz tak dużą powierzchnię, że możliwości aranżacyjne, że ho, ho! możesz jeździć z meblami do woli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 29.12.2014 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 f masz tak dużą powierzchnię, że możliwości aranżacyjne, że ho, ho! możesz jeździć z meblami do woli.... Catti, juz nie...wszystkie miejsca zajete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania2013 01.01.2015 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 a tak teraz wyglada moj salon zrobiony wlasciwie z zerowym budzetem bez planu i projektu zaplanowalam tylko funkcje w poszczegolnych miejscach a reszta to dzielo przypadku Witam serdecznie, pięknie tu u Ciebie. Mam pytanie co to za płytki w salonie? pięknie się prezentują Szczęśliwego Nowego Roku i zapraszam do siebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 02.01.2015 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Witam serdecznie, pięknie tu u Ciebie. Mam pytanie co to za płytki w salonie? pięknie się prezentują To są jakies tanie plytki z LM, nie pamietam nazwy, w kolorze "cream" Zdarzają sie roznice w partiach bo niektore mają wyrazniejsze jasne mazy a niektore prawie niewidoczne, wiec trzeba zwrocic uwage na date produkcji na paczkach. Ja akurat trafilam na takie prawie calkiem jednolite. Nie bylo z nimi problemow poza tym ze wymagaly impregnacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania2013 02.01.2015 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Bardzo dziękuję za odpowiedź i za zajrzenie do mnie:) my teraz wybieramy płytki do łazienki i moim faworytem jest Domino - Berberis bardzo mi się podobają A czy Wy macie przydomową oczyszczalnie czy jesteście podłączeni do kanalizacji sanitarnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 02.01.2015 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Mamy kanalizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts