Yaa 16.01.2015 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Na prosbę Sharlotki wrzucam zdjecia lampy Alehandro z bliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 16.01.2015 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Yaa,bardzo Ci dziękuję - śliczne plisowanki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 16.01.2015 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 jak kupisz to pokaz potem ja wygladaja u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 07.02.2015 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Yaa, byłam u ciebie w salonie (dzięki za linka) ślicznie masz! wprawdzie na tym filmiku malują się ściany i na bordowo i na śliwkowo, ale to chyba w różnych wnętrzach bo u ciebie widzę tylko jaśniutki szary... bardzo miło było u Pani gościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 08.02.2015 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Yaa, byłam u ciebie w salonie (dzięki za linka) ślicznie masz! wprawdzie na tym filmiku malują się ściany i na bordowo i na śliwkowo, ale to chyba w różnych wnętrzach bo u ciebie widzę tylko jaśniutki szary... bardzo miło było u Pani gościć Catti, ta ciemna czerwien to tez u mnie A fiolet za scianą u tego pana co tam sie wypowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 08.02.2015 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 czyli to wszystko u ciebie w różnych pomieszczeniach? a pan przypuszczam osobisty fajnie! jeszcze raz dziękuję za zaproszenie... wszystko masz już skończone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 08.02.2015 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 czyli to wszystko u ciebie w różnych pomieszczeniach? a pan przypuszczam osobisty fajnie! jeszcze raz dziękuję za zaproszenie... wszystko masz już skończone? niby u mnie ale nie u mnie fiolet to kuchnia tego pana bo ja wybudowalam blizniaka jeszcze mnostwo mi zostalo...drzwi na pietrze nie mam i podlog, jest tylko wykladzina schodow brak tarasow brak i mnostwo drobiazgow...pracy jest na lata poki jest kasa to wszystko idzie szybko a potem to juz niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 08.02.2015 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 a to pan jednak nie twój znaczy twój..... sąsiad rozumiem... no kasa.... wiadomo ale ma to i dobre strony.... pewne rzeczy, które chciałaś mieć, przestają ci się podobać i tym samym zaoszczędzasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 04.04.2015 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=311464&d=1428093859 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 04.04.2015 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Catti, bardzo dziękuje, dla Ciebie rownież Oraz dla wszystkich którzy tu zablądzą: Zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego Alleluja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 04.02.2016 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Dzieki zasłonom i roletom wnętrze jest bardziej przytulne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 04.02.2016 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 pięknie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 04.02.2016 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 pięknie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts