lukasz69karolina 12.11.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 hejo mieszkacie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 12.11.2013 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 (edytowane) mieszkamy to za duze slowo, raczej pomieszkujemy... bo - podlogi nie zrobione -lazienki nie zrobione -dopiero jutro uruchomią rekuperacje itd... ale generalnie jest super ta przestrzen salonu trzyma mnie przy zyciu jak sie zbiore to moze jakies fotki wrzuce zeby pokazac jak sie "mieszka" na budowie zrobilismy sypialnie z garderobą, kuchnię i polowicznie lazienki uwielbiam sie gapic na moj zarosniety perzem ogrod i kilka posadzonych drzewek ( na wiosne sie za niego wezme ) i ciagle nie wybrane plytki i ciagle nie wybrana podloga do salonu nie moge sie zdecydowac... jakis koszmar Edytowane 4 Grudnia 2013 przez Yaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 12.11.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 koniecznie fotki góry obie robicie jednocześnie? przestrzeń salonu to jest coś - przecież to dwa salony!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 12.11.2013 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 a nie druga polowka to juz nie moj problem ( ta ze schodami stalowymi) parapety to ostatnia rzecz jaka sie zajmowalam teraz zajmuje sie tylko swoja czescią a zapomnialam napisac ze drzwi rowniez nie mamy zamowilam na probe w ciemno 2 szt, maja byc za tydzien chyba, biale, jak beda ok to wstawimy takie wszedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 12.11.2013 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 w kuchni tez oczywiscie nie ma podlogi kuchnia generalnie w kolorach : brzoza, stal nierdzewna i szklo na podlodze poki co wykladzina o taka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 12.11.2013 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 (edytowane) a sypialnie pomalowalam na szaro ( sama) i na scianie za lozkiem maz przykleil ( ja pomagalam) tapetke w motylki....oczywiscie szara wydawalo mi sie ze bede miala taka duza garderobe ( 6,5m) ale juz widze ze wcale duza nie jest... Edytowane 12 Listopada 2013 przez Yaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 12.11.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 moja ma 5,7 i mam nadzieję że starczy dla nas dwoje widać faktycznie polowe warunki - ale chyba tak fajnie co? extremalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 12.11.2013 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 no wlasnie...co dziwne, wcale tego tak nie odczuwam, moze dlatego ze te najwazniejsze rzeczy w domu sa tzn w pelni funkcjonujaca kuchnia, jedna lazienka a w drugiej wanna, sypialnia brakuje mi tylko wygodnej duzej sofy w salonie, ale na to przyjdzie czas jak beda podlogi, wczesniej nie chce wstawiac mebli bo bedzie problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 12.11.2013 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 HejkaSuper domek. znaczy DOM, schody bardzo fajne, super wam idzie !!! Ta druga część to dla dzieci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 12.11.2013 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 (edytowane) tak....dla dziecka jeszcze duzo przed nami.......... Edytowane 4 Grudnia 2013 przez Yaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P 13.11.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 witam - pisałaś do mnie - miałam zawaloną skrzynkę - opróżniłam ale Twojej wiadomości nadal nie mam - proszę napisz do mnie:) jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchew 14.11.2013 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 super Wam idzie wrzuć proszę kilka fotek z biwakowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 14.11.2013 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 wrzuce wrzuce tylko musze najpierw posprzatac troche ostatnie 3 dni uruchamiali reku...wiec znowu balagan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 14.11.2013 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 ale w sumie dobrze wyszlo bo wychodza jeszcze rozne "kwiatki" np ciekl komin od pieca woda sie lala w sciane i gdyby byly plytki to bylby duzy problem i duzo pozniej bysmy to zauwazyli a tak prawie od razu i bez strat, pogrzejemy jeszcze podlogowka, zobaczymy czy cos nie popeka....i wtedy zrobimy podlogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 14.11.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Zrobiłam właśnie powtórny przegląd Twojego dziennika i muszę przyznać, ze kolejny raz dom zrobił na mnie wrażenie swoją wielkością.Salon masz super wielki a moje 27m 2- salonowe przy nim to maleństwo. Jestem ciekawa pozostałych zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 16.11.2013 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 tak, z salonu jestem zadowolona tym bardziej ze ostatnio mialam 18m2 na salon i sypialnie ) a szczegolnie podobaja mi sie duze okna w lecie, jak widac ogrod ze wszystkich stron kot tylko sie stresuje bo musi krecic glową na wszystkie stony z obawy ze cos na niego napadnie ( obce koty chodza przez nasza dzialke) wiec najchetnie siada pod stolem i obserwyje teren albo chowa sie za futryną jak tylko zrobie jakies fotki to wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 18.11.2013 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Powiesz, że jestem małpa ... ale jak tak wlezę do kogoś kto też mieszka "na budowie" to mi się sznupa śmieje Wprowadziliśmy się tak jak wy i dzióbiemy sobie pomalutku w miarę możliwości ( finansowych rzecz jasna ) Osobliwe to twoje domisko ... i ogromne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 18.11.2013 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 (edytowane) Powiesz, że jestem małpa ... ale jak tak wlezę do kogoś kto też mieszka "na budowie" to mi się sznupa śmieje Wprowadziliśmy się tak jak wy i dzióbiemy sobie pomalutku w miarę możliwości ( finansowych rzecz jasna ) milo to slyszec Osobliwe to twoje domisko ... i ogromne hmm ......2 domy 236m2 to duzo ? Edytowane 18 Listopada 2013 przez Yaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 19.11.2013 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 w kilku pokojach, tam gdzie sa standardowej wysokosci okna mam takie jak na zdjeciach parapety z konglomeratu sypialnie mam w kolorach szary i beż wiec pasuja w pokojach gdzie sa wysokie okna i parapet jest blisko podlogi zdecydowalam sie na calkowicie biale, bo jeszcze nie wiadoo jaka bedzie podloga bardzo jestem zadowolona z zamontowanych plisek w oknach, bardzo dobrze sie sprawdzają poki co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 19.11.2013 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 jest taka sobie sciana z motylkami za lozkiem straszą na niej 2 kable a ja sie nie moge zdecydowac na lampki ogolnie do sypialni potrzebuje 3 kinkiety 2 pojedyncze i 1 pojedynczy lub podwojny nad lustrem na drugiej scianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts