Catti 21.11.2013 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 (edytowane) moze mi ktos pomoze ? hej śliczną tapetę masz w sypialni http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=225442&d=1384861683 nie widzę wprawdzie tych kabli i nie wiem na jakiej wysokości mają być kinkiety, ale ja obstawiam te: http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=225468&d=1384862570 pasują mi najbardziej do tych motyli ten ostatni, który wkleiłaś też jest fajny ogólnie jestem za szarym.... co do podłogi, to nie pomogę, bo ja z tych "praktycznych" (czyli jasne drewno) Edytowane 21 Listopada 2013 przez Catti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 21.11.2013 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 witam catti tak, klosiki mi sie te tez najbardziej podobają, ale uchwyty wolalabym stal w kolorze satyna czy jak to tam nazwac, taki jak ta lampka stojąca ten kinkiet ze zdjecia wyglada niestety ze ma uchwyt lakierowany kabelek widac najlepiej ten po lewej, taki dosc krotki musze sie wybrac do sklepu, boje cie zamowic lampki w ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 21.11.2013 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 musze sie wybrac do sklepu, boje cie zamowic lampki w ciemno dobry pomysł i to najlepiej do takiego, gdzie można bez problemu zwrócić... gdyby jednak nie pasowały... powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 21.11.2013 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 a to najnowszy nabytek z serii oswietlenie ledowy plafon na linkach- do wiatrolapu hmm....widac kabelek a tu juz nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 21.11.2013 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 z podlogami to jest jeszcze taki problem ze czesciowo bede miała stare meble i musze jakos wszystko zgrac stare meble tzn okragly/owalny stol i krzesla w kolorze jasnej brzozy w podobnym kolorze mam szafki kuchenne - ikea varde ( brzoza, bialy, stal nierdzewna) nie mam jeszcze ogolnej koncepcji i ciezko mi sie zdecydowac, wiec wszelkie sugestie mile widziane poki co malymi kroczkami podejmuje jakies decyzje np drzwi beda biale schody chyba zrobilmy z jasnego drewna, jak najbardziej podobnego do brzozy a podlogi.....no wlasnie a co z resztą jeszcze nie wiem poki co ogladam aranzacje i gram w lotto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 21.11.2013 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 chcialabym jak najszycbiej zrobic malą lazienke na dole, ktora poki co jest urzadzona bardzo prowizorycznie pod sciana stoi kilka plytek, bo bylo juz kilka koncepcji ...ale znowu jestem w punkcie wyjscia mam 2 szafeczki z lustrami, ktore bardzo lubie i nie mam w sumie dla nich innego miejsca niz nad umywalka w tej lazience dlatego chcialabym cala resztę dopasowac do tego co jest oprocz szafek mam jeszcze taką umywalkę z szafką w kolorze bialy połysk (bez nozek) czy polaczyc biel z plytkami drewnopodobnymi ? czy wlaczyc szary ? poniewaz czesc lazienki zajmuje kotlownia, ktora bedzie odgrodzona suwanymi drzwiami, na podlodze pod zasobnikiem na wode mam juz kilka płytek w kolorze jasno czarnym z delikatnym iskrzącym połyskiem - to takie dodatkowe utrudnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 21.11.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 przypadkowo natknęłam się dziś na to http://img.pakamera.pl/i1/2/934/wieszaki-12123785_5992029934.img http://www.pakamera.pl/wieszaki-wieszak-motyl-nr870716.htm i pomyślałam o twojej sypialni.... gdybyś chciała utrzymać motyw i mieć miejsce na kolczyki, korale czy inne pierdoły nie wiem czy uda ci się zgrać ciemne, klasyczne szafki, lakierowaną nowoczesną białą, szarości i grafitowe podłogi z połyskiem... ale .... można iść na kompromis... pomalować ciemne szafki na biało.... i kombinować z kolorem podłogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 21.11.2013 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 dzieki tylko nie wiem co na to moj M ...czy nadmiar motylkow go nie przytloczy w sumie nie myslalam jeszcze o dodatkach i dekoracjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 21.11.2013 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Muszę podjechac i zobaczyć te płytki drewnopodobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 21.11.2013 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 (edytowane) wpadly mi dzisiaj w oko takie plytki ( z mysla o gornej, duzej lazience) nie wiem jeszcze co i jak ale w polaczeniu z bielą i czernią mogloby byc ciekawie plytki poki co wydaja mi sie sliczne, tylko te dekory maja jakies chore ceny ;/ Edytowane 13 Grudnia 2013 przez Yaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 21.11.2013 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Muszę podjechac i zobaczyć te płytki drewnopodobne no bez ogladania na zywo sie nie da wybrac, zdjecia a rzeczywistosc to zupelnie cos innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 21.11.2013 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Czekamy na próbkę trepa od wykonawcy schodów i z tym elementem bedziemy szukali odpowiedniej płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 27.11.2013 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 zostaly zamontowane drzwi, ktore zamowilam w ciemno, bez ogladania niestety do wymiany male ups....mialy byc podciecia a sa tulejki, jestem dosc tolerancyjna ale nie moge patrzyc na takie otwory w drzwiach do wiatrolapu trzeba zagipsowac dziury ponad oscieznicami jeszcze tylko poza tym w takiej cenie tragedii nie ma montazysci troche narzekali ze nie wszystko tak super pasuje jak w drozszych drzwiach, ale wizualnie nie jest tak zle zobaczymy jak w eksploatacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 30.11.2013 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 (edytowane) X Edytowane 30 Listopada 2013 przez Yaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 30.11.2013 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 (edytowane) W jakim stylu... Bardziej precyzyjnie powiem jak juz wybiorę podłogę w salonie Ale generalnie lubię proste, nowoczesne, minimalistyczną wnętrza i taki będzie salon Co do sypialni cieżko powiedzieć co to za syl. Szarości i jasne drewno Kuchnia minimalistyczną nie jest, jest w stylu z ikei ale to było Juz przewidziane ze będą stare meble Pewnie wszystko będzie kompromisem pomiędzy tym co chce a możliwościami finansowymi Edytowane 4 Grudnia 2013 przez Yaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 06.12.2013 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 (edytowane) skonczona w ...80% pod szafkami wiszacymi nie bedzie blatu tylko zlicowane z nimi drzwi suwane tworzaca w sumie caloscienna szafę poza tym do zrobienia oswietlenie na kuchenką, pod okapem chcialabym wstawic lustro, bedzie sie w nim odbijala lodowka czy to dobry pomysl ? moze lepiej mleczne szklo ? kuchnia moze nie jest katalogowa, bo stare meble, ale jest wygodna i ja lubię Edytowane 13 Grudnia 2013 przez Yaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 13.12.2013 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 mysle troche nad gorną lazienką nie wiem jak ja urzadzic zastanawiam sie czy nie wstawic do lazienki toaletki z lustrem w sypialni wydaje mi sie zupelnie niepraktyczna najpierw znalazlam takie krzeselka, ktore jednoczesnie mozna wstawic pod prysznic a potem szukalam toaletki malej i dosc prostej znalazlam tylko taką, nie jestem pewna czy bedzie pasowala jakby ktos chcial mi podrzucic inne propozycje to bede wdzieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 13.12.2013 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 a do kuchni...a wlasciwie do jadalni jeszcze takie cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 13.12.2013 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 na 99% bedzie taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 14.12.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Yaa co to za model i gdzie kupujecie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts