Agulla 18.12.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Witam Yaa Rzeczywiście śliczny też narożnik, ale cena również piękna ;/ Zastanawiasz się jednak pomimo tego nad nim? Wydaje mi się, że salon bardziej elegancko wyglądałby z dwoma sofami, z narożnikiem natomiast będzie rodzinniej Ja osobiscie jestem za narożnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 18.12.2013 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Tak, zastanawiam sie...mocno 2 sofy ladne, ale przed tv zecydowanie bedzie wygodniejszy naroznik.... tym bardziej ze to bedzie wlasciwie jedyne mebel w tej czesci salonu sofa bedzie przy kominku wiec wydaje mi sie ze jednak naroznik tylko jakie kolory ? podloga bedzie jasniutka, cieplo szara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 19.12.2013 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 koniec zastanawiania sie klamka zapadla kominek zamowiony a na podloge zamowiony gres 60x60 czy 79m2 wystarczy na prawie 70m2 powierzchni ? cokoly chyba lepiej zrobic biale z mdf ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 19.12.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Gratuluje wyboru (ale gorący okres wszyscy szaleją i wydają kasę przed końcem roku).Teoretycznie powinno wystarczyć masz zapas 15% (z takim zapasem policzył nam projektant ilość płytek w łazience)A cokoły białe z mdf - świetny:D pomysł (dla mnie rewelacja też o takich myślę tylko nie wiem jak finansowo wydolimy na koniec wykończeniówki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 19.12.2013 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 (edytowane) ah...na wykonczenie zawsze jest za malo domek to taka skarbonka bez dna Edytowane 19 Grudnia 2013 przez Yaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 19.12.2013 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 ale smieszne plytki i poki co tylko tyle powiem na ich temat ale mysle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 20.12.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 o jakim pomieszczeniu myślisz dla tych płytek? P.S. Cokoły oczywiscie białe z mdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 20.12.2013 23:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 o jakim pomieszczeniu myślisz dla tych płytek? no tak wstepnie myslalam o chodniczku w korytarzyku w kuchni chyba za duze zamieszanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 23.12.2013 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Niech magiczna moc wigilijnego wieczoru przyniesie Wam spokój i radość. Niech każda chwila świąt Bożego Narodzenia żyje własnym pięknem, a Nowy Rok obdaruje Was pomyślnością i szczęściem. Najpiękniejszych świąt Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku !!! .....a poza tym ciepełka w domku ! pieknych choinek ! gory prezentów ! ......i nieograniczonych budzetów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 23.12.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 http://i40.tinypic.com/jsht07.jpg Zdrowych, wesołych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 23.12.2013 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 "Aby Święta Bożego Narodzeniabyły Bliskością i Spokojem,a Nowy Rok – Dobrym Czasem."- Konstanty Ildefons Gałczyński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 01.01.2014 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 http://imageshack.us/a/img23/5527/7xg0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 04.01.2014 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 dziekuje wszystkim za zyczenia a mnie juz choinka zniknęla z domu i rosnie teraz w ogrodku korzystajac z pieknej wiosennej pogody przesadziłam ją z doniczki do ziemi o swiętach przypominaja jeszcze tylko wiszące w miejscach przyszłych lamp stroiki z jodlowych galazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 04.01.2014 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 juz sie nie moge doczekac ....kominek dojedzie najprawdopodobniej w srode 8.01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 04.01.2014 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 (edytowane) a poki co porozkladalam płytki które będa w salonie jakos udalo sie w koncu podjac decyzję pomogla cena Edytowane 4 Stycznia 2014 przez Yaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 04.01.2014 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Cóż to za śliczne płyteczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 04.01.2014 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 cena bardzo często pomaga kiedy je kładziecie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 04.01.2014 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Cóż to za śliczne płyteczki? chinski gres polerowany w kolorze chlodnego beżu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 04.01.2014 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 cena bardzo często pomaga kiedy je kładziecie?? no wlasnie nie wiem bo podobno to tego trzeba wylaczyc podlogowke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 04.01.2014 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 (edytowane) ale wybralam tez płytki do malej lazienki bylam juz tak zmeczona mysleniem, ogladaniem i przymierzaniem ze jak pojechalam po raz kolejny do sklepu to kupilam zupelnie inne niz planowalam w kolorze brazowym myslalam ze dopasuje jakos do bialych ktore wybralam wczesniej...ale z powodu kopletnie innych wymiarow nie dalo sie wiec zdecydowalam sie dokupic inne biale, z tej samej serii co brazowe pojechalam wiec specjalnie po nie dzisaj, do odleglego sklepu...i kupilam zupelnie inne nie wiem czy ktos cos z tego zrozumie ale podsumowac mozna tak : dolną łazienkę mam chyba z glowy bo, tak zeby sobie ulatwic zycie, pol roku temu kupilam plytki na podloge w dziwnym kolorze czarnym tzn takie jakby szaro czarne w cieplym odcieniu i do tego iskrzące a nastepnie powiesilam w tej lazience, bardzo ladne szafeczki drewniane w kolorze ciemnego brazu z lustrami kazda rzecz ok ...ale polaczyc to jakos to juz masakra i nikt mi nie chcial pomoc ostatecznie beda takie plytki: na niektorych scianach tylko biale z brazowym połyskującym dekorem a pod prysznicem i zabudowa wc czesciowo w brazie z tym samym dekorem beda takie pasy co 50 cm niestety nie umiem zrobic wizualizacji Edytowane 7 Stycznia 2014 przez Yaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts