Ana. 05.01.2014 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Przybyłam z rewizytą do Ciebie:)Bardzo chciałabym być już na tym etapie,ale to jeszcze długa droga:rolleyes:do końca czerwca muszę opuścić mieszkanie,więc nie wiem czy podłogi będą ale widzę że można i jest cudownie :yes:Zazdroszczę dużego salonu i basenu:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 12.01.2014 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Ana. juz sie nie moge doczekac ....kominek dojedzie najprawdopodobniej w srode 8.01 no niestety z kominkiem wyszedl maly zgrzyt zaplacilam za niego przed swietami, pani zapweniala ze zaraz po 6.01 skontaktuje sie w sprawie wysylki bo zaczynaja wlasnie dluzsza przerwę swiąteczną, a tu cisza zadzwonilam sama i coz....jakies sciemy, ze moze za 2 tyg, ze po 6 to dopieo zaczna realizacje.... co za okropne oszukanstwo ! dopiero jak zażadalam zwrotu pieniedzy, okazalo sie ze moga kominek wyslac 10.01 jest juz w drodze....zobaczymy co dojedzie w poniedzialek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 12.01.2014 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 (edytowane) W miedzyczasie, i przy okazji zakupu kinkietow do sypialni rozgladam sie za lampami do salonu Zupelnie nie wiem od czego zaczac W salonie beda 3 lampy wiszące :- nad stolikiem przy kominku- nad stoplem- nad stolikiem w czesci tv ( tutaj musi byc krotki ze wzgledu na projektor) Czy wszystkie powinny byc z jednej serii, czy nie ? Jak je dopasowac ? Edytowane 12 Stycznia 2014 przez Yaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.01.2014 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Yaa, jaki wkład wybraliście? Kupowalaś u producenta, czy u dystrybutora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.01.2014 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Może znajdź miejsce na lampę stojącą typu wędzisko. Wtedy nie nad stolikiem kawowym mogłaby być nisko. Myślę o czymś jak IKEA Regolit np. Klosz można wymienić http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50103406/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 12.01.2014 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Yaa, jaki wkład wybraliście? Kupowalaś u producenta, czy u dystrybutora? wklad pama, bezposrednio od producenta, wiec uwazam ze bardzo nieladnie z ich strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 12.01.2014 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Może znajdź miejsce na lampę stojącą typu wędzisko. Wtedy nie nad stolikiem kawowym mogłaby być nisko. Myślę o czymś jak IKEA Regolit np. Klosz można wymienić http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50103406/ tego typu lampe juz mam a teraz chodzi o zagospodarowanie 3 kabli wiszacych z sufitu poki co wygralam cos takiego nad stolik przy kominku nie umiem dobrze wybrac poki nie zobacze juz wiszacej na miejscu i w zwiazku z tą lampa nie wiem jaka dopasowac nad stół ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 12.01.2014 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 W miedzyczasie, i przy okazji zakupu kinkietow do sypialni rozgladam sie za lampami do salonu Zupelnie nie wiem od czego zaczac W salonie beda 3 lampy wiszące : - nad stolikiem przy kominku - nad stoplem - nad stolikiem w czesci tv ( tutaj musi byc krotki ze wzgledu na projektor) Czy wszystkie powinny byc z jednej serii, czy nie ? Jak je dopasowac ? Moim skromnym zdaniem mogą być różne ale z tej samej serii,różnić mogą się wielkością ,kolorem np. czerń i biel:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 12.01.2014 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 tego typu lampe juz mam [ATTACH=CONFIG]234656[/ATTACH] a teraz chodzi o zagospodarowanie 3 kabli wiszacych z sufitu poki co wygralam cos takiego nad stolik przy kominku [ATTACH=CONFIG]234657[/ATTACH] nie umiem dobrze wybrac poki nie zobacze juz wiszacej na miejscu i w zwiazku z tą lampa nie wiem jaka dopasowac nad stół ... Zależy jaki kształt ma Twój stół,jeżeli okrągły to pojedyncza lampa -klosz,z kolei nad prostokątnym stole może być zwis na listwie podwójny czy potrójny:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.01.2014 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Możesz tez zastosować kontrast w jednym miejscu. Jeśli reszta błyszczy metalowo, to jedną powieś z kloszem ciemnego matowego materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 12.01.2014 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 (edytowane) stol mam okragly z jasnej brzozy, rozkladany i wtedy robi sie owal s tej serii co zyrandol nie ma wyboru, tylko pojedyncze lub poczworne, wiec nuda pestka, no wlasnie, takie lampy tez mi sie podobaja tylko oabawialam sie ze zrobie misz masz i bedzie glupio wygladalo... sprobuje wysilic swoja wypobraznie w sumie rozne mi sie podobaja te lampy stromboli fajnie swieca i nie razą w oczy, ale raczej chyba nie pasuje ? bo to satyna a ten ktory wybralam juz to chrom... a ta lampa ma fajny uchwyt, ktory pozwala na przesuwanie stolu nalepiej jakby do takiego ramienia mozna bylo zawiesic taki klosz jak w brazowej lampie Edytowane 13 Stycznia 2014 przez Yaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 12.01.2014 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 (edytowane) a czy takie kinkiety w kolorze satyna beda mi pasowaly na sciane obok chromowanego zyrandola ? wydaje mi sie ze mimo wszestko sa dosyc neutralne i nie skupiaja na sobie uwagi a fajnie swieca na sciane/obrazek i kolejne lampy Edytowane 13 Stycznia 2014 przez Yaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 12.01.2014 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Ta ostatnia fajna nad okrągły stół,bo taki kształt będzie znacznie częściej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 13.01.2014 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 no i przyjechal nieszczesny kominek podoba mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 13.01.2014 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Yaa suuuper. Jestem ciekawa jak finalnie będzie wyglądał. Możesz zdradzić jego cenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 14.01.2014 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 (edytowane) Yaa suuuper. Jestem ciekawa jak finalnie będzie wyglądał. Możesz zdradzić jego cenę? Obudowa będzie maksymalnie prosta Tylko ramka i poleczka z kamienia przy kominku, lekko wydluzona w kierunku schodów Zastanawiam się jaki kolor kamienia będzie pasował Cena pw, jak oczyscisz skrzynkę Edytowane 14 Stycznia 2014 przez Yaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 14.01.2014 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Lecę posprzątać w skrzyneczce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 14.01.2014 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Obudowa będzie maksymalnie prosta Tylko ramka i poleczka z kamienia przy kominku, lekko wydluzona w kierunku schodów Zastanawiam się jaki kolor kamienia będzie pasował Cena pw, jak oczyscisz skrzynkę Wkład śliczny ,też będę mieć z lewostronną szyba:yes:Czy orientowałaś się już ,ile będzie kosztować ta minimalistyczna obudowa,bo o takiej właśnie myslę:(Możesz przesłać na prw:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 14.01.2014 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 dzień dobry Yaa, witam się ja:welcome: bardzo ładny domek stworzyłaś, bardzo:yes::yes: kominek śliczniutki, wędkę, którą Pesteczka Ci proponowała z ikea mam u siebie w salonie, ale doczytałam, że nie chcesz wędki...w razie czego polecam:yes: co do gresu polera.....ładny, ale czeka Cię udręka lekka, ale co ja tam będę straszyć, wybór dokonany, niech się dobrze kładzie i wygląda jak najpiękniej u Ciebie pozdrawiam serdecznie z Nadmorza:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 14.01.2014 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Yaaa fajniutki masz tek wkład kominkowy.cóż to za model?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts