Charlie 28.11.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 http://technowinki.onet.pl/inne/wiadomosci/internet-wkrotce-przestanie-istniec,1,5316034,artykul.html "Nowy" porządek Świata czyli jak kontrolować społeczeństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 28.11.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 nadzieja w tym, ze nie dadzą rady.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
homecactus 28.11.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 a teraz internet jest "anonimowy" i nikt nie wie co kto pisze w prywatnej korespondencji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 28.11.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 http://www.purepc.pl/internet/the_pirate_bay_planuje_serwery_orbitujace_nad_ziemia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaiba83 06.12.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Internet jest za dużym molochem, by ktoś jednym laptopem mógł go ogarnąć i ograniczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
generalnie 14.12.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 odnośnie kontrolowania, zauważyliście, że kiedy szukacie czegoś w googlu, ja np ostatnio szukałem dla córki kursu hiszpańskiego, dziwnym trafem teraz codziennie dostaję na maila spam dot kursów hiszpańskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaiba83 14.12.2012 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Bo jak używasz przeglądarki to zapewne jesteś zalogowany.Takie numery są znane nie od dziś, to jest kierunek reklam, gdzie nie będzie się stosować ogólnych reklam tylko skierowane do odpowiednich odbiorców.Najlepszym przykładem jest allegro. Wystarczy być zalogowanym, pooglądać klika aukcji i już leci reklama tematyczna.Z resztą nie trzeba być od razu zalogowanym, bo przeglądarka informacje i tak zapisuje w plikach cookie i czeka na przekazanie do serwisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśka76 10.01.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Ja nie jestem zalogowana zazwyczaj, a jak przegladam ubrania w sklepach int, to potem te, na kt zostałam na dłuzej pojawiają się jako displaye na wszystkich innych stronach, które oglądam. Śledzą nas non stop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 10.01.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 To normalne,ja też jak oglądam coś na stronach komercyjnych,to łazi to za mną potem cały dzień. Czasami to schizy dostaję-nie dalej jak wczoraj chciałam pokazać bratankowi do wykładu historycznego "logo"sierp i młot. Wbiłam w przeglądarkę "sie..."i skasowałam bo se pomyślałam że jednak lubię się wyspać i 6 rano to dla mnie za wcześnie :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 12.01.2013 01:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 To normalne,ja też jak oglądam coś na stronach komercyjnych,to łazi to za mną potem cały dzień. Czasami to schizy dostaję-nie dalej jak wczoraj chciałam pokazać bratankowi do wykładu historycznego "logo"sierp i młot. Wbiłam w przeglądarkę "sie..."i skasowałam bo se pomyślałam że jednak lubię się wyspać i 6 rano to dla mnie za wcześnie :rotfl: Lepiej narysować, pokazać, spalić i zapomnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiusz_x 13.03.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Ja nie jestem zalogowana zazwyczaj, a jak przegladam ubrania w sklepach int, to potem te, na kt zostałam na dłuzej pojawiają się jako displaye na wszystkich innych stronach, które oglądam. Śledzą nas non stop. Przesadzacie. Odpowiednia przeglądarka + bloker reklam. Wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nocny.marek 28.06.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Teraz na wielu strona wyskakuje powiadomienie o akceptacji cookie. Jeśli nie chcemy, żeby strona z nich korzystała to po prostu nas z niej wyrzuca. Nie da się tego ominąć, tak już jest, że reklamy towarzyszą nam wszędzie, a my najlepiej wiem co nas interesuje, więc jasne, że to wykorzystują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts