fredi07 28.11.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 (edytowane) Ceny w marketach budowlanych potrafią być kosmiczne. Robią promocję na jakiś grubszy artykuł a na drobiazgach odrabiają. W łazience pod blatem z umywalkami zamontowałem 4 drzwiczki. Jeżdżą na rolkach i szynach. W OBI komplet rolki i prowadniczki na jedne drzwi kosztował 78 zł do tego 2 razy po 4 szyny po ok 70zł szt. Stop same szyny to by było 560zł. Robię w drewnie więc telefon do znajomego stolarza od mebli i wysłał mnie do sklepu. Za komplet na moje 4 drzwiczki zapłaciłem 98zł. Kolejny artykuł to gwoździe i wkręty w marketach są dwa razy droższe niż w innych sklepach .Wrzucajcie swoje doświadczenia z marketowego ,,raju". Edytowane 28 Listopada 2012 przez fredi07 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 28.11.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Robilam lazienki,weszlam w swietna wspolpace z malym salonem lazienkowym,ale majacym piekny towar i majacym mozliwosc zalatwienia czego tylko dusza zapragnie-ceny tez mozna bylo negocjowac,pomimo to salon uchodzi za nie tani(nie wiem dlaczego)Pewnego dnia potrzebowalam syfonow do lazienek na JUZ,oczywiscie udalam sie do swojego sklepu,ale na miejscu mieli tylko jeden-byl to syfon firmy KOLO-pan sprzedal mi za 95 zlotych i obiecal miec drugi NA JUTRO.Po drodze zaliczylam Leroy Merline bo malzonek czegos szukal-patrze jest moj syfon,mysle wezme i bede miala drugi do pary-moje zdziwienie-w markecie ten sam za ktory zaplacilam 95zl-160zl!!!!!!!Ostanio malzonek robil balkony-potzrebowal listewek wykanczajacych w markecie 10 zlotych metr u lokalnego stolarza 2 zlote za metr!!!!Omijam markety szerokim lukiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts