jaasiek 28.11.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Witajcie, Drodzy forumowicze. Chciałbym zasięgnąć Waszych opinii na temat tego oto projektu: http://projekty.lipinscy.pl/Tacoma_II/Jest duża szansa, że się na niego zdecyduję, ale nie jestem jeszcze do końca przekonany.Co byście zmienili? co się podoba? a co nie? Z góry dziękuję za wszelkie rady i sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaktus.ostry 29.11.2012 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Świetny projekt! W moim przypadku musiałbym budować bez garażu, a wtedy domek trochę straci na wyglądzie dlatego zastanawiam się na Hawrem. Ładnie tu wszystko przemyślane Tylko okienko przy schodach na środku domu mi się nie podoba. Poza tym ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaasiek 03.12.2012 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Podbijam temat Jeszcze raz bardzo proszę o wszelkie opinie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a.no 03.12.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Projekt fajny, podobala mi sie Tacoma, Tacoma II ma nieco rozsądniejszy metraż (zalezy co komu pasuje).Ale najbardziej podoba mi sie funkcjonalność Nikko z tej samej pracowni o tym samym rozmieszczeniu pomieszczeń. Wysoka ściana kolankowa 2.3m, bez dziurawienia dachu okanami dachowymi, miejsce na wygodniejsze schody, chyba nieco mniejsza pow dachu niż w Tacoma i kształt nieco prostszy. Dodatkowo rozważam budowe garażu w "bryle budynku" ale nieogrzewanego, odizolowanego, nie wiem jeszce jak to rozwiąże projektant ale to jego zmartwienie Garaż bez trasu, balkonu (tacoma) i wykusza (nikko), raz ten błąd już popełniłem... Dobudowanyy garaż z dachem w w formie G01. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaasiek 04.12.2012 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 a.no Czemu uważasz, że garaż z tarasem to błąd? Co było nie tak w Twoim wypadku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaasiek 08.12.2012 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Halo Halo! Ponawiam temat! Dlaczego garaż na którym znajduje się taras jest błędem a.no ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a.no 09.12.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Co kto lubi i ile zamierza na to wydać. Taki garaż bedzie wymagac dokładnej izolacji wodnej i termicznej, nie kazda ekipa zrobi to solidnie i poprawnie. Ja z tarasu nie bede kozystac dlatego mi wystarczy dach jak w projekcie G01 . Ale jezeli Ci na tym zalezy to to buduj, jak najbardziej wykonalne tylko trzeba przypilnowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaasiek 12.12.2012 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 No to będzie trzeba przypilnować Podoba nam się takie praktyczne wykorzystanie powierzchni nad garażem, więc pewnie będziemy musieli się pomęczyć z budowlańcami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekan1702 12.02.2013 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Fajny projekt znajomy taki budował wyszło fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaasiek 13.02.2013 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 A możesz mi powiedzieć czy robił ten balkon nad garażem? Bo z czasem zaczęliśmy jednak zastanawiać czy warto... Sądząc po ilości negatywnych opinii na temat takich rozwiązań często przytrafiają się fuszerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaasiek 25.02.2013 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Czy jest w ogóle ktoś, kto wybudował dom podobny do tego, mam na myśli rozwiązanie z balkonem nad garażem i jest z niego zadowolony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts