stanleyp 28.11.2012 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Witam serdecznieChciałbym się dowiedzieć, jak wykonać prysznic bez brodzika. Chciałbym aby cała powierzchnia była pokryta płytkami, tak jak pozostała część łazienki. Wokół prysznica szklane ściany. Jak technicznie wykonać to tak, aby nie było widocznych uskoków pomiędzy płytkami. Spadek jakiś musi być. Na wielu zdjęciach widziałem, że wszystkie płytki były równo położone, co bardzo mi się podobało. Jak to technicznie wykonać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzy hajkowski 09.12.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 jesli natrysk ma ksztalt prostokata i oddzielony jest od reszty lazienki scianka czy to szklana czy solidna to w koncu podlogi mozna dac odplyw liniowy i spadek wtedy bedzie tylko w jednym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smooth 13.12.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Efekt będzie zachowany wtedy, kiedy podłoga prysznica będzie na tym samym poziome co podłoga łazienki. Po pierwsze, ważny jest syfon i odległość od pionu. Ważne są warstwy podłogowe, żeby ten syfon się zmieścił. Odpływ może być punktowy, ale wtedy najlepiej kłaść mozaike pod prysznicem, w przypadku odpływu liniowego płyty mogą być duże mam gdzies zdjecia takiego prysznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts