rasyesion 30.11.2012 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Witam szanownych forumowiczów, starałem się dość dokładnie przejrzeć wszystkie posty o prefabrykowanych ścianach z keramzytu i mało znalazłem o tym konkretnym producencie/wykonawcy... jakie są opinie osób, które może korzystały z usług tej firmy... jak się mieszka w domach "z wielkiej keramzytowej płyty"... pomijam fakt ceny takiej inwestycji, ale interesuje mnie bardzo szybka budowa. czekam na wszelkie informacje na temat jakości produktu i mieszkania w domu z płyt keramzytowych. Pozdrawiam Jesion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 30.11.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Tak offtopic, o ile interesuje cię szybka budowa to informuję że 4 osobowa brygada muruje (z bloczków czy pustaków) ściany 1 kondygnacji standardowego domku /np 10x10 metrów/ w 2 tygodnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts