marcef 30.11.2012 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 (edytowane) ta moja półka to : 1- Ile ma wynieść 5, 10 czy 15cm ?2- ma mieć wlot i wylot , czy tylko jedną kratkę?3- czy wlot rury metalowej do komina powininien być oddalony od półki dekompr.5 cm czy może nie musi być nic oddalony.?4- Czy rura metalowa wchodząca do komina tradycyjnego z cegły powinna byc oprawiona zaprawą szamotową do kominów? czy może utkana watą szklaną, a może zwykłą zaprawą wystarczy ?5 - ile wyniesie mnie orientacyjnie koszt zabudowy płyta gk z matami waty szklanej a np jakieś płyty izolacyjne takie co o nich słyszałem ale nie potrafie powtórzyc.Ma być prosty klocek z góry na dół bez udziwnień 120szer X 60gł X 270 wys czyli razem 6,5 m2 Edytowane 30 Listopada 2012 przez marcef Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 01.12.2012 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Marcef!!! Odbiło Ci ? Ile wątków chcesz jeszcze uszczęśliwić?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.12.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Piszesz:jak domniemam jest to zdanie oznajmujące a nie pytające,więc już w samym założeniu z deka filozoficznym wiesz co to jest ta twoja półka dekompresyjna.W tym topiku znowu eniu górą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcef 01.12.2012 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Przerasta Was ilość moich pytań na sekunde?Wole głupio pytać niz mądrze niewiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 02.12.2012 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Witam. 1- Ile ma wynieść 5, 10 czy 15cm ? 2- ma mieć wlot i wylot , czy tylko jedną kratkę? 3- czy wlot rury metalowej do komina powininien być oddalony od półki dekompr.5 cm czy może nie musi być nic oddalony.? 4- Czy rura metalowa wchodząca do komina tradycyjnego z cegły powinna byc oprawiona zaprawą szamotową do kominów? czy może utkana watą szklaną, a może zwykłą zaprawą wystarczy ? 5 - ile wyniesie mnie orientacyjnie koszt zabudowy płyta gk z matami waty szklanej a np jakieś płyty izolacyjne takie co o nich słyszałem ale nie potrafie powtórzyc. Ma być prosty klocek z góry na dół bez udziwnień 120szer X 60gł X 270 wys czyli razem 6,5 m2 1. 40 cm 2. Wlot i wylot 3. 5 cm 4. Najlepiej obmurowana wkładka dwuścienna i do niej dopiero rura 5. 1,5 tys. zł i 3,0 tys. zł Pierogi stygną ... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcef 03.12.2012 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Forest pokazał swoją klasę, potwierdził wpis pod nickiem i ............ naraził sie żonie - mam nadzieje że zdążyłeś zanim wystygły . Dziękuję za odpowiedzi - pozdrowienia dla ślubnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.12.2012 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Forest pokazał swoją klasę, potwierdził wpis pod nickiem i ............ naraził sie żonie - mam nadzieje że zdążyłeś zanim wystygły . Dziękuję za odpowiedzi - pozdrowienia dla ślubnej. Ja to już nie wiem w którym topiku pokazywać ci np. moją klasę.........pod nickiem mam wiewióra a małży się nie narażam bo chce żeby mi sfinansowała pobyt w uzdrowisku.:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts