mrmeX 01.12.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Witam jak w temacie. Okno o wymiarach 2010x1410. Profil Brugmann, okucia activPilot, po przekręceniu klamki do pozycji poziomej, okno samo otwiera się na oścież. Przykładałem poziomice, na 1metrze wychodzi gdzieś 1mm odchylenia od pionu, ale wiadomo każda poziomica inaczej wskazuje:) więc prawdopodobnie okno jest pionie i w poziomie. Czym może być spowodowana taka sytuacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blokno 02.12.2012 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Witam jak w temacie. Okno o wymiarach 2010x1410. Profil Brugmann, okucia activPilot, po przekręceniu klamki do pozycji poziomej, okno samo otwiera się na oścież. Przykładałem poziomice, na 1metrze wychodzi gdzieś 1mm odchylenia od pionu, ale wiadomo każda poziomica inaczej wskazuje:) więc prawdopodobnie okno jest pionie i w poziomie. Czym może być spowodowana taka sytuacja? Zmień poziomicę. Brak pionu. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrmeX 02.12.2012 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Dzięki za odpowiedź. Oczywiście sprawdzę inną poziomicą. A czy możliwe są takie objawy jeśli przerwałem działanie wentylacji grawitacyjnej poprzez wstawienie nowego okna? Miejsce montażu kuchnia. Dom zamieszkały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 02.12.2012 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Słuchaj - wezwij fachowca, który odpowiednio wyreguluje Ci skrzydło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 02.12.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 A czy możliwe są takie objawy jeśli przerwałem działanie wentylacji grawitacyjnej poprzez wstawienie nowego okna? Miejsce montażu kuchnia. Dom zamieszkały. Myślisz, że podciśnienie Ci otwiera? To otwórz inne okno na ościerz i wtedy kręć tą klamką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts