Taj 01.12.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Witam, chce kupić wykładzinę do pokoju. Jakimi powinienem kierować się kryteriami jeśli chodzi o rodzaj. Ma być przede wszystkim antyalergiczna. Jaki materiał wybrać, aby miał chociaż trochę cech antyalergicznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Taj 02.12.2012 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 To może chociaż pół alergiczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 03.12.2012 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Witaj. Jako alergik odradzam wykładziny i dywany Oczywiście przypuszczam, że chodzi o alergie na kurze, roztocza.. Przeniosłam sie z wykładzin i dywanów na zwykłe panele ( z jakimś tam małych chodnikiem) i musze powiedzieć że komfort oddychania (i samopoczucie) jest naprawdę odczuwalny. Nie duszę się, nie kicham, oczy mi nie łzawią. Niby mała zmiana ale podłogę ( np. panele) łatwo się przeciera, pozbywasz się kurzu od razu, a w wykładzienie zawsze to jednak zostanie, nawet przy najlepszej pielęgnacji. Nie pisze tego, aby Cię zniechęcić do zakupu wykładziny - jednak tak sobie pozwoliłam wrzucić coś z mojego doświadczenia. zdrowia życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eveee 03.12.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Taj, znalazłam artykuł, może się przyda: ARTYKUŁ Sama nie jestem alergikiem, więc doświadczenie zerowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Priscilla 06.12.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Ja kupilam dzieciakom alergikom pcv. Tylko to nie sa juz takie pcv jak z lat 80. Sa na piance, cieple, nawet mile w dotyku (w porownaniu do golej podlogi bo oczywiscie z dywanem nie ma co ich porywnywac) Ja jestem zachwycona. Odkurza sie doskonale, plamy sciera sie w mig, podloge robie codziennie na mokro i zajmuje mi to 3 min. Dzieciaki na niej szaleja. W pokoju jest cieplo. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Taj 15.04.2013 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 (edytowane) Faktycznie wybrałbym panele, ale nie ma na to czasu. Dopiero przy gruntownym remoncie. Przyjże się PVC i już czytam artykuł. Dzięki. Edytowane 15 Kwietnia 2013 przez Taj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts