tofek 02.12.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Witam, potrzebuję zmienić grzejnik stary żeliwny 500 na nowy aluminiowy 800, chce wykorzystać stare gałązki od 500 i dołożyć rurkę do góry zasilającą. Mam do was pytanie czy tak mogę podłączyć jak na rysunku czy nie będzie mi to powodowało zapowietrzenia grzejnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 02.12.2012 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 mogę będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 02.12.2012 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Witam, potrzebuję zmienić grzejnik stary żeliwny 500 na nowy aluminiowy 800, chce wykorzystać stare gałązki od 500 i dołożyć rurkę do góry zasilającą. Mam do was pytanie czy tak mogę podłączyć jak na rysunku czy nie będzie mi to powodowało zapowietrzenia grzejnika. możesz tak podłączyć jak nowy grzejnik ma odpowietrznik to zebrane powietrze nie zakłóci pracy grzejnika oczywiście na początku trzeba dobrze odpowietrzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofek 03.12.2012 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Czyli nowy grzejnik i odpowietrznik jaki lepszy automatyczny czy ręczny, grzejnik będzie mocowany na parterze (dom piętrowy). Czy do takiego grzejnika ( 10 żeberek ) trzeba zastosować podłączenie krzyżowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 03.12.2012 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 to jakie podłączenie i jaki odpowietrznik zależy od całej instalacji w różnych przypadkach różne opcje są lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts