AsiaSebastian 02.12.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Witamy wszystkich!!! Niedawno zakupiliśmy projekt E-118 z pracowni e-domy........no i cóż...do roboty:)))Będziemy się starać na bieżąco uzupełniać stan budowy o kolejne fotki. Zmiany adaptacyjne już się dokonały, pozwolenia prawomocne...tylko zima przyszła zbyt wcześnie. Mieliśmy nadzieję na wylanie ław i wymurowanie fundamentów w tym roku ale nie udało się.....więc startujemy na wiosnę jak tylko śnieg stopnieje;))) Zdążyliśmy zdjąć humus, ogrodzić tymczasowo a i geodeta zrobił już swoje;))) Pozdrawiamy wszystkich zainteresowanych projektami e-domy;))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaSebastian 03.12.2012 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 (edytowane) e-118 e-domy.pl Edytowane 9 Grudnia 2012 przez AsiaSebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 03.12.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Witaj! Piękne, duże okna będą w tym domu powodzenia w budowaniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 03.12.2012 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 witajcie piekny domek, z zewnątrz super się prezentuje. powodzenia w budowaniu, dużo radości i jak najmniej kompromisów życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaSebastian 03.12.2012 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Działka zakupiona;) A tak wygląda po zdjęciu humusu:) ..i po wytyczeniu przez geodetę linii ław:) Po tych zabiegach działka została ogrodzona...i czekamy na wiosnę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaSebastian 03.12.2012 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 (edytowane) Trochę pozmienialiśmy...salon został poszerzony o 1,2 m względem oryginału i wydłużyliśmy o 1,5 m, co dało powierzchnię 52 m2, okno panoramiczne kuchni również poszerzone o 60 cm, kuchnia urosła do 15 m2....a tył domu po adaptacji wygląda tak: Co o tym sadzicie?) Edytowane 9 Lipca 2013 przez AsiaSebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 04.12.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Trochę pozmienialiśmy...salon został poszerzony o 1,2 m względem oryginału, co dało powierzchnię 42 m2, okno panoramiczne kuchni również poszerzone o 60 cm, kuchnia urosła do 15 m2....a tył domu po adaptacji wygląda tak: [ATTACH=CONFIG]152245[/ATTACH] Co o tym sadzicie?) dla mnie - przeslicznie:yes: mam pytanie, nie wiem, czy dobrze rzuty podejrzałam Wasze w necie - czy jedna łazienka na górze Wam wystarczy? pewnie 'rozwojową' rodziną jestescie i ja bym to przemyslała... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaSebastian 04.12.2012 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 (edytowane) Łazienka będzie miała 13 m2 i będzie w środkowym pokoju po lewej stronie, a tam gdzie łazienka w projekcie będzie garderoba z wejściem od sypialni. To nam wystarczy, jest jeszcze łazieneczka dla gości zaraz przy holu:) Na górze będzie jeszcze jedna łazienka. 3 łazienki w 230 -metrowym domu - jak dla nas jest w sam raz;) Edytowane 4 Grudnia 2012 przez AsiaSebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 04.12.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Łazienka będzie miała 13 m2 i będzie w środkowym pokoju po lewej stronie, a tam gdzie łazienka w projekcie będzie garderoba z wejściem od sypialni. To nam wystarczy, jest jeszcze łazieneczka dla gości zaraz przy holu:) Na górze będzie jeszcze jedna łazienka. 3 łazienki w 230 -metrowym domu - jak dla nas jest w sam raz;) aaa no to spoko, ja znalazłam tylko jedna w projekcie.... pieknie, pieknie a i metraż cudowny... salon taki wielki - moje marzenie:wiggle: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radosław Kędra 05.12.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Po tych zabiegach działka została ogrodzona...i czekamy na wiosnę) Sebastian działka ładna , życzę powodzenia i czekam na więcej zdjęć! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaSebastian 05.12.2012 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Na wiosnę będzie film i zdjęcia...nawet z powietrza ( z modelu latającego))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radosław Kędra 05.12.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Na wiosnę będzie film i zdjęcia...nawet z powietrza ( z modelu latającego))) W takim razie to chyba będzie najbardziej multimedialny wątek na tym forum Ale dla mnie to bardzo dobrze. Patrząc na rzut po adaptacji wydawało sie super, ale ja jednak za dużo nie będę zwiększał salonu, po tych zdjęciach, które zamieściłeś ciut ta bryła się rozeszła. Tylko delikatnie zwiększę powierzchnię salonu i kuchni. Powiedz nam od razu jak współpraca z biurem e-domy, to też bardzo istotne. Będę też zobowiązany ( najlepiej na maila ) jak prezentuje się Twoja kalkulacja. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaSebastian 06.12.2012 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Współpraca z biurem e-domy naprawdę bardzo Ok. Projekt wysłali bardzo szybko..no i oczywiście wydali stosowne zezwolenia na zmiany itp. A co do kalkulacji to na razie mnie nie stresuj;)))) A tak poważnie..powiem tak - nawet nie liczę, bo czy to coś zmieni? Na jakości materiałów na pewno nie będę oszczędzał Na dobrym wykonawcy również - choć wycenę, którą mi przedstawił przyjąłem bardzo pozytywnie;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wioleta5656 07.12.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Witam wszystkich forumowiczów Ja z mężem też kupiliśmy ten projekt, teraz czekamy na niego.Domek super.Panie Sebastianie, mógłby Pan załączyć rzuty po zmianie???PozdrawiamWioleta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaSebastian 09.12.2012 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 (edytowane) Oczywiście - załączam rzut;) Przód domu: Tył: Edytowane 1 Lutego 2013 przez AsiaSebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaSebastian 23.12.2012 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Wszystkim odwiedzającym oraz budującym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojpyrak 24.12.2012 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Oooo widzę, że to najdynamiczniejszy wątek o domach e-domy Ja też zaczynam na wiosnę. Pozdrawiam i życzę powodzenia w budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaSebastian 01.02.2013 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 (edytowane) Mała zmiana w projekcie dotycząca wydłużenia salonu o 1.22 m. Rzut: Edytowane 16 Czerwca 2013 przez AsiaSebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Budownicza 05.03.2013 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Świetny projekt ! Gratuluje wyboru.Czy poddasze będzie użytkowe? Jeżeli tak to domek robi się całkiem spory - jaką będzie miał całkowitą powierzchnię użytkową?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaSebastian 14.03.2013 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Po zmianach adaptacyjnych powierzchnia wynosi 176 m2 + garaż dwustanowiskowy + poddasze około 90 m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts