kasiachnuna 13.09.2016 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Ciekawa jestem zdjęc:) My czekamy na pozwolenie ale jeszcze troche,bo na drodze stanal nam saczek:(( Być może pod koniec pazdziernika uda sie wbic lopate;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bercik199 16.09.2016 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2016 Ciekawa jestem zdjęc:) My czekamy na pozwolenie ale jeszcze troche,bo na drodze stanal nam saczek:(( Być może pod koniec pazdziernika uda sie wbic lopate;) saczek? Najważniejsze to zacząć, a później już z górki, powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiachnuna 16.09.2016 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2016 Tak sączek. W miejscu wyznaczonego domu jest. To ziemia rolna.Trzeba bylo zrobić plany przebudowy i zglosić do urzedu,czekać na pozwolenie przebudowy i dopiero wniosek o pozwolenie na budowe można zgłosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bercik199 19.09.2016 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Tak sączek. W miejscu wyznaczonego domu jest. To ziemia rolna.Trzeba bylo zrobić plany przebudowy i zglosić do urzedu,czekać na pozwolenie przebudowy i dopiero wniosek o pozwolenie na budowe można zgłosić. Najgorsza papierologia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiachnuna 19.09.2016 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2016 no niesety ale juz bizej niz dalej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bercik199 22.09.2016 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2016 a tak z innej beczki - jak myślicie, warto inwestować w okna trzyszybowe na poddaszu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiachnuna 22.09.2016 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2016 o matko czego oni nie wymysla.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edzia1992 05.10.2016 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2016 o matko czego oni nie wymysla.... dlaczego? okna 3szybowe to dużo mniejsze straty ciepła jak przy oknach z 2szybami. Warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiachnuna 05.10.2016 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2016 No własnie rozne opinie o tym slyszalam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bercik199 07.12.2016 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 Kolejne pytanie - ile Wam wyszło od SSZ do deweloperskiego? Nie wiemy czy od wiosny jechać dalej czy zbierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiachnuna 09.12.2016 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 (edytowane) To ja tez sie przyacze do pytan;) Ile od Was wziela ekipa za postawienie. U nas cos ponas 46 tys z wiezba dachowa...tj nam wycenili. Jak pogpda dopisze to wyleja lawy do swiat. Edytowane 9 Grudnia 2016 przez kasiachnuna dopisanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bercik199 10.12.2016 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 To ja tez sie przyacze do pytan;) Ile od Was wziela ekipa za postawienie. U nas cos ponas 46 tys z wiezba dachowa...tj nam wycenili. Jak pogpda dopisze to wyleja lawy do swiat. nam wzieli 35tys za same mury, dach robila inna ekipa. z tym że jeszcze robili cala gore, tzn scianki dzialowe do gory, no i schody wylewali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiachnuna 10.12.2016 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 No tu mi krzykneli tyle z więzbą dachowa bez deskowania bo ma byc dachowka i lanymi schodami. a z czego budowaliście? az sie boje ile bedzie kosztowal dach... my zrezygnowalismy z okien dachowych. nie planujemy na razie tam nic robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bercik199 11.12.2016 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 No tu mi krzykneli tyle z więzbą dachowa bez deskowania bo ma byc dachowka i lanymi schodami. a z czego budowaliście? az sie boje ile bedzie kosztowal dach... my zrezygnowalismy z okien dachowych. nie planujemy na razie tam nic robic. porotherm. u nas wszystkie wyceny na podobnym poziomie, projekt troche zmieniony, wiecej zbrojenia i szalowania bo duze okno narozne w salonie. za dach robocizna tez 30 tysiecy na gotowo, kominy rynny, okna itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiachnuna 11.12.2016 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Na jakim juz etapie jestescie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bercik199 12.12.2016 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 Na jakim juz etapie jestescie? okna i drzwi zabite dechami na zime Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiachnuna 12.12.2016 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 a jaki koszt macie do tej pory?? Okna drzwi brama garazowa wybrane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bercik199 12.12.2016 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 a jaki koszt macie do tej pory?? Okna drzwi brama garazowa wybrane? 200 tysiecy, w tym wszystkie papiery, woda i kanalizacja podlaczona do domu, dachowka ceramiczna, okna dachowe wstawione. inni tez pisali podobne koszty. jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiachnuna 12.12.2016 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 (edytowane) to jeszcze drugie tyle i bedzie mozna mieszkac;) a teraz z innej beczki. Mam dzialke w szczerym polu. Co i jak musze zapewnic ekipie budowlanej. Jakies pomysly porady. Dla uproszczenia dodam ze hydrant mam w pasie drogi a najbliszy sasiad 200 m Edytowane 12 Grudnia 2016 przez kasiachnuna dopisanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bercik199 14.12.2016 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 to jeszcze drugie tyle i bedzie mozna mieszkac;) a teraz z innej beczki. Mam dzialke w szczerym polu. Co i jak musze zapewnic ekipie budowlanej. Jakies pomysly porady. Dla uproszczenia dodam ze hydrant mam w pasie drogi a najbliszy sasiad 200 m obawiam się że 200 to mało... nie mamy odniesienia no to przede wszystkim prąd - złożyć papiery i zamontują Wam skrzynkę i będziecie płacić taryfę budowlaną. Albo poprosić sąsiada o pomoc no i o wodę też się mozna starać, ale na początek wystarczy duży baniak i wąż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts