kasiachnuna 29.03.2017 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2017 Brak. Cos potrzeba z tego konkretnego? Moożna domówić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiotrCiech 29.03.2017 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2017 dzień dobry, czy mógłbym zobaczyć Państwa dom e-118 w okolicach Łodzi? bardzo dziękuję z góry za pomoc.pozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiachnuna 12.04.2017 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 Hej. 22 lutego wylali mi ławy fundamentowe. Z raji wysokich wód gruntowyh byliśmy zmuszeni zrobic drenaż ,opaskę wokół domu. tymczasowow do dołka. W pózniejszym terminie będzie studnia;) Do 2 tyg maja zebrać humus i do dzieła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aagataa 20.04.2017 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Cześć, zastanawiamy się bardzo poważnie z mężem nad zakupem projektu domu e-118. Jesteśmy raczej na "TAK", ale przyznam, że byłoby Nam znacznie łatwiej podjąć decyzję gdybyśmy mogli zobaczyć ten niewątpliwie piękny dom na żywo Czy istniałaby możliwość, zęby zobaczyć Państwa realizację gdzieś w woj.mazowieckim czy wielkopolskim. pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiachnuna 24.04.2017 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 My zaczyynamy jak już pisałam. Na żywo oglądałam e 115 młodszy brat (1 mniej pokoj i lazienka w innym miejscu) mnie zachwycil;) U mnie w czwartek wchodzi ekipa robic fundamenty:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiachnuna 01.06.2017 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 (edytowane) Ruszyliśmy z budową. Na chwilę obecną etap wsypywania pospółki. W poniedziałek chudziak z wiencem...Mazowieckie. EDIT: Chudziak wylany. Edytowane 7 Czerwca 2017 przez kasiachnuna dodanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bercik199 12.06.2017 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 Ruszyliśmy z budową. Na chwilę obecną etap wsypywania pospółki. W poniedziałek chudziak z wiencem...Mazowieckie. EDIT: Chudziak wylany. pokaz zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiachnuna 12.06.2017 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 (edytowane) Pierwsze zdjęcie to czerwiec 2016.2 kolejne to czerwiec 2017.Dluga droga bbyła przed nami. W czerwcu projekt ,pozwolenie w listopadzie. W grudniu mieli lać lawy,nie dało się wejść bo jak się okazało glina. W lutym zrobiliśmy ławy. W kwietniu zrobiliśmy drenaż, opaske wokół ław. A w maju rozpoczęliśmy budowe z bloczków.W poniedziałek wylany był chudy;) Dziś przyjechał porotherm a jutro maja przyjść murarze.Dach jest umówiony na pazdziernik. Edytowane 12 Czerwca 2017 przez kasiachnuna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiachnuna 12.06.2017 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 (edytowane) Etap zasypywania pospółką. Edytowane 12 Czerwca 2017 przez kasiachnuna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiachnuna 01.07.2017 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 Mam pytanie od Was. Ktoś obniżał ścianę w domu o jednen pustak żeby na gotowo nie bylo 2,90 tylko 2,70? Wydaje nam się,że będzie za wysoko. I teraz robi się problem bo ten 1 pustak trzeba dac na gorę,a muraz i kb doradza nam dać 2 putaki na górze i dać wieniec. gdyż nawet jak damy 1 to będzie za nisko i dach bedzie wchodził nam w okna..Ktoś robił wyzej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edzia1992 03.07.2017 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 Mam pytanie od Was. Ktoś obniżał ścianę w domu o jednen pustak żeby na gotowo nie bylo 2,90 tylko 2,70? Wydaje nam się,że będzie za wysoko. I teraz robi się problem bo ten 1 pustak trzeba dac na gorę,a muraz i kb doradza nam dać 2 putaki na górze i dać wieniec. gdyż nawet jak damy 1 to będzie za nisko i dach bedzie wchodził nam w okna..Ktoś robił wyzej? u nas na dole ma być jakoś 2,7m, i mamy na górze 2 pustaki + wieniec. wydaje mi sie ze faktycznie przy jednym pustaku mniej pozniej mogloby byc "ciemno" w pomieszczeniach. dodaje zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiachnuna 03.07.2017 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 u nas na dole ma być jakoś 2,7m, i mamy na górze 2 pustaki + wieniec. wydaje mi sie ze faktycznie przy jednym pustaku mniej pozniej mogloby byc "ciemno" w pomieszczeniach. dodaje zdjecie [ATTACH=CONFIG]392325[/ATTACH] Dziękuję ślicznie za odpowiedz;) To i my też tak zrobimy. A jaką robicie wysokość bramy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiachnuna 03.07.2017 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 u nas na dole ma być jakoś 2,7m, i mamy na górze 2 pustaki + wieniec. wydaje mi sie ze faktycznie przy jednym pustaku mniej pozniej mogloby byc "ciemno" w pomieszczeniach. dodaje zdjecie [ATTACH=CONFIG]392325[/ATTACH] Dziękuję ślicznie za odpowiedz;) To i my też tak zrobimy. A jaką robicie wysokość bramy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edzia1992 04.07.2017 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 Dziękuję ślicznie za odpowiedz;) To i my też tak zrobimy. A jaką robicie wysokość bramy? z tego co pamiętam to brama ma wymiar 500x220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiachnuna 04.07.2017 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 u nas jest 500 na 237 i sie zastanawaim czy nie za wysoka brama.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wmalgorzata 04.07.2017 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 dzień dobry, czy mógłbym zobaczyć Państwa dom e-118 w okolicach Łodzi? bardzo dziękuję z góry za pomoc. pozdrawiam Piotr Witam. Czy wiesz o jakiś domach z projektu e 118 ktore buduja sie w okolicach łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wmalgorzata 04.07.2017 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 Witam. Chcialem zapytać czy ktoś buduje dom z projektu e 118 w okolicach rawy mazowieckiej, skierniewic, tomaszowa mazowieckiego lub grójca? Bardzo chcialabym zobaczyc na żywo jak wyglada ten domek. Bede wdzieczna za odpowiedz, bardzo mi zależy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiachnuna 04.07.2017 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 Ja buduje koło Garwolina.Z okolic wymienionych nie wiem czy ktoś buduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wmalgorzata 06.07.2017 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Ja buduje koło Garwolina.Z okolic wymienionych nie wiem czy ktoś buduje. Dziekuje Ci bardzo za wiadomość. Mam rowniez pytanie czy ewentualnie bulaby mozliwosc zobaczenie u Ciebie tego domku na żywo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiachnuna 06.07.2017 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Tak.Z tym że my jesteśmy na etapie ścian. Link do zdjęc mogę udostępnić na priv.Bo tu mi jakoś cieżko idzie wstawianie. Około 20go bedziemy lać strop. Dach będą robić w pazdzierniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts