michalz2x 03.12.2012 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 (edytowane) Witam. Zostalo mi troche styropianu z podlogi w domu. Wlasciwie mam go tyle ze z powodzeniem moglbym zastosowac 1 warstwe 5 cm w garazu. Na druga warstwe mam juz naszykowanego Standard Parking. Prosze o porade czy stosowanie takiego styropianu w garazu w domu jednorodzinnym (2 stanowiska) moze powodowac pekniecia na posadzce (8 cm)? Dziekuje i pozdrawiam. Charakterystyka styropianow:SILVER DACH PODLOGApoziom wystrzymalosci na zginanie >= 135 kPanaprezenie sciskajace przy 10% odksztalceniu CS 90 / 90kPaobciazenia mechaniczne do 1.8t / m2 STANDARD PARKINGpoziom wystrzymalosci na zginanie >= 170 kPanaprezenie sciskajace przy 10% odksztalceniu CS 120 / 120kPaobciazenia mechaniczne do 2.4t / m2 Edytowane 3 Grudnia 2012 przez michalz2x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts