flyer2 03.12.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Witam. Mam pytanie do użytkowników. Jakie mogą być orientacyjne koszty wykonania ogrzewania podłogowego?Materiały średnia półka,Powierzchnia podłogi ok.63m2 parter,nie licząc kotła i bez wypasionej elektroniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 03.12.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Musisz liczyć od 80-150 zł za m2. Wszystko zależy od firmy i materiałów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 04.12.2012 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Witam. Mam pytanie do użytkowników. Jakie mogą być orientacyjne koszty wykonania ogrzewania podłogowego?Materiały średnia półka,Powierzchnia podłogi ok.63m2 parter,nie licząc kotła i bez wypasionej elektroniki. tak z grubsza: - 300mb pexa - jakieś 750 zł - troche spinek - jakieś 50 zł - folia w kratkę - jakieś 150 zł ... i masz podłogówkę. a jej napędzenie i sterowanie może Cię szarpnąć od 600 zł za zupełną podstawę do.... sam nie wiem 2000 ? dojdzie Ci jeszcze styro, wylewka... ale to i tak musisz zrobić bez względu na rodzaj ogrzewania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duży Boban 04.12.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 + rozdzielacz+ skrzynka rozdzielacza+ złączki do rur+ mieszacz+ robocizna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cerbin 04.12.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 robocizna - w jednego ludzia rozłożysz pexa i podłączysz do rozdzielacza w jeden dzień. Folia w kratkę - możesz sobie odpuścić, jeśli masz miarkę w oku, bo nie ma ona innego zastosowania niż porządek w układaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts