krakow2000 04.12.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Witam Moje pytanie/zapytanie odnosi się do podgrzewania wody z kranu. Dziadek ma (zepsuty) taki podgrzewacz co nakręcało się na kran (nie wiem jak fachowo się nazywa... otwór co woda wypływa z kranu ) i podgrzewała mu natychmiast wodę... ma piec gazowy do ogrzewania wody i ocieplania domu... ten co miał do kranu dokręcony ocieplacz wody był produkcji (bułgarskiej czy co tam0 bardzo starej daty w środku miał zwoje które gdy włączał przełącznik na tym czymś podgrzewało mu wodę trochę lub mocno (prawie natychmiast) bo nie ma tam dużego ciśnienia w kranie. Teraz chciał coś podobnego nowego a ja widuję tylko takie co podpina się rurkę z zimną wodą i wyprowadza z ciepłą (tutaj przykład http://allegro.pl/ogrzewacz-wody-dafi-3-7kw-4-5kw-5-5kw-nyple-kpl-i2826959366.html) ale właśnie jemu chodzi o inny taki nakręcany (też elektryczny) czy nie wiem jak to się tam fachowo nazywa... ktoś może coś doradzić albo powiedzieć jak takie "cuś" się nazywa albo gdzie tego szukać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaiba83 05.12.2012 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Elektryczny przepływowy podgrzewacz wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts