JarekKRK45 04.12.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Witam , chciałem zapytać czy można rozprowadzić zwykłymi rurami spiro ciepłe powietrze od kominka do pomieszczeń na poddaszu . Dziękuje za informację , pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rakgrzech 06.12.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 można.ale czy będzie dobrze - pewnie nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaroo 20.12.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 a możesz rozwinąć myśl? tzn.jak będzie dobrze?ja chcę ogrzać tylko dwa pokoje na poddaszu, bezpośrednio nad kominkiem. Rura na poddasze była wyprowadzona przy budowie kominka kilka lat temu. Potrzebuję tylko trójnik, dwie krótkie rurki (max.50 cm), no i kratki wentylacyjne.I tu pytanie z czego powinny być te rury i trójnik? mają być rury kwasówki czy mogą być zwykłe ocynkowane, czy jeszcze jakieś inne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts