barabek 05.12.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Witam jestem nowy i nie wiedziałem gdzie zapytać a mianowicie chodzi mi o pomieszczenie dla gołębi chciałem zbudować je u siebie na podwórku pomieszczenie o wysokości ok 4 m i tu mam pytanie czy potrzebuje jakieś pozwolenie czy nie z góry dziękuje za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 05.12.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Nie wiem jak to pomieszczenie miałoby wyglądać. Zapewne musisz uzyskać pozwolenie lub zgłosić budowę. Wiem że do 25 m może być zgłoszenie jednak budynek musi mieć jedną kondygnację. Nie pamiętam czy określona jest jego wysokość. Poczytaj albo dopytaj w wydziale budownictwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśka76 10.12.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 A czemu chcesz hodować gołębie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts