davidoff123 05.12.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 mianowicie mam piec na eko groszek ze sterownikiem tango negro. Problem polega na tym, że gdy piec jest na podtrzymaniu, nie pracuje podajnik oraz dmuchawa. Aczkolwiek wszystko jest sprawne, podczas rozpalania podajnik i dmuchawa działają idealnie, wg ustawien sterownika, natomiast gdy piec jest na podtrzymaniu w ciągu pól godziny gasnie mi ogien bo wegiel nie jest podawany. Próbowałem przestawiać ustawienia i na podtrzymaniu sterownik nie reaguje, czy ustawie czas oczekiwania minute czy pięć nie dziala. Z tego powodu musze chodzić co 25 minut do kotłowni i podawać węgiel ręcznie przez procedure rozpalania, co jest uciążliwe jak cholera. Prosze o szybką pomoc co to może być. Możliwe że sterownik sie uszkodzil ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
davidoff123 05.12.2012 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 pomoże ktoś ? bo zimno za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts